QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 06 21, 21:02)
Ukmergės g. maximoj niekaip negaunu nusipirkti ekologiško maišelio
. Svarbiausia garsiai pasireklamuoti, o jau pačių maišelių tai su žiburiu reikia ieškoti...
Vieną vienintelį kartą ten jį nusipirkau, netrukus iš karto po to, ai paskelbė apie juos. Nei verkt - nei juoktis. Vaikštau po maximą, ten garsiai apie suyrančius maišelius eina reklama, o pačių maišelių nei kvapo
Po to kažkada pirkau antrame aukšte kur pramoninės prekės, paprašiau suyrančio maišelio, tai ištraukė ilgai pasirausus kasininkė kažkokį panešiotą
QUOTE(agnuta @ 2008 06 22, 09:00)
gal bus idomu pasiskaityti apie savartyna vandenyne:
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Siaubas, nesitikėjau, kad vandenyne tokie dalykai dedasi. Iki šiol maniau, kad vandenynas - viena švaresnių žemės vietų
pirkdama žuvį žiūrėdavau, kad būtų pagauta vandenyne
QUOTE(na_ir @ 2008 06 22, 11:40)
o siaip tai labas mergickos,jungiuos ir as i jusu,jau gan didoka kluba
sveiku gyvenimo budu jau senokai domiuos(taip pat ir ekologija),paskutiniu laiku intensyviau.pazystamu ir draugu tarpe esu balta varna
,nes visiems beveik tas pats,svarbu,kuo pigiau.tad apsidziuagiau,kai jus radau.daug naudingos informacijos suzinojau.o tai ner su kuo sneket ta tema,nieks manes nesupranta.nors jau po truputi ir drauga i visa ta reikala itraukiau
,viena diena pareiske;va kodel jis toks laimingas- valgo ekologiska maista
.taip,kad ir toliau taip merginos
,juk mums ne tas pats,kaip,kad kiti sako:po manes,kad ir tvanas
QUOTE(agnuta @ 2008 06 22, 17:22)
sveika prisijungus prie musu burio
is mano draugu, tiesa sakant, praktiskai nelabai kas ir domisi sitais visais dalykais. dar ir su MB nelengva
bet gal po truputeli pripratinsiu
bent jau tikiuosi
Jei paskaitytum mano žinutes SM prieš pusę metų, irgi skundžiausi MB, bet pamažu pamažu ir pratinasi.
Pats sako, kad dabar kai kavinėj pavalgo, jam nevirškina
QUOTE(*GREISI* @ 2008 06 23, 08:40)
Merginos gal žinote,kur pardavinejami rūbai iš šilko,kažkada turėjau tokios parduotuvės kontaktus,o dabar pamečiau
Esu mačiusi kai ką vaikams ir suaugusiems
Rasakiloj.