Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(dilditele @ 2008 06 09, 22:48)
As tai nesu i Carita, visada maloniai paima, bet cia Kaune, nu negi Vilniuje kitaip butu???
As tai nezinau kaip prastumt grazesnius drabuzius, pardavimas internetu man netinka. Idomu ar dar yra tokie ale komisai???
Dar turiu nereikalingu knygu, o kur jas det?? Nekyla rankos jas tiesiog ismest.

Junda o kaip tu ta alieju nuo uodu su kremu sumaisei? tiesiai i indeli ilasinai alieju??

As irgi turiu didziausia deze prikrovus drabuzeliu, jau pora menesiu ji man stovi ant sirdies bet niekaip nerandu kur galeciau atiduoti.... O kur randasi Kaune Caritas? ax.gif
Atsakyti
Parašiau užklausimą į Vilniaus Caritas, va ką man atsakė dėl rūbų ir žaislų atidavimo:

Laba diena,

Tiek rubus,tiek zaislus mielai priimtume adresu Odminiu12, Vilniaus arkivyskupijos Caritas. Geriausiai atvezti darbo dienomis nuo 9 val iki 18 val.. Jeigu atveztumete savaitgali, daiktus tiesiog reiketu palikti koridoriuje (Motinos ir vaiko globos namuose).

Tel. pasiteravimui 2121653 - Motinos ir vaiko globos namai

Pagarbiai,

Vida Neverovic
VAC Motinos ir vaiko globos namu koordinatore
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 10, 11:39)
Tiek rubus,tiek zaislus mielai priimtume adresu Odminiu12,

aha -cia nese mano drauge
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2008 06 09, 23:33)
As irgi turiu didziausia deze prikrovus drabuzeliu, jau pora menesiu ji man stovi ant sirdies bet niekaip nerandu kur galeciau atiduoti.... O kur randasi Kaune Caritas? ax.gif

Visai salia Akropolio, dabar tikslaus adreso nepasakysiu. Ten mamos bendradarbe biski padeda, tai su ja ir derinu. Paprastai ten buna moteriskes sestadieniais iki kokiu 11 val., bet pries nesdama visada paklausiu ar bus. Gal koki telef nr paklausiu.
O del vietos - prie Akropolio einant Gedimino g. yra tokia kaip ir nisa, tik pasibaigus Akropolio pastatui, tada i kaire yra bromas ir kairej pusej iejimas i laiptine, jei gerai pamenu yra ten kazkoks uzraselis. Reikia lipti zemyn i rusi.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 09, 19:47)
O gal kas žino, kur Vilniuj galima netinkamus rūbus atiduot? Geri, nesuplyšę, tik kai kurie mažoki ar tiesiog netinkantys. Į sąvartyną ranka nekyla, giminėm nereikia, į supermamos skelbimus dėt ir prastūminėt taip pat nesinori. Tai vat, gal žinot kokią labdaringą organizaciją, kuri juos surenka?  4u.gif

Jau kokius tris metus vaiku rubelius atiduodu darzelio aukletojai arba i socialini centra. Darzelyje visada zino ( bent jau pas mus...) kurioms seimoms reikia pagalbos. Ir visada malonu matyti kaip k.n. mazesne mergyte isdidziai nesioja mano dukrytes suknia ax.gif
O sunaus kelnes/maikes/marskinukai soc.centre taip pat greit isdalinami.
Kartais atiduodu jaunesniems sunaus draugams, dar neteko matyti isizeidusiu del to ar pan.
O zaislus, knygeles nunesame i ligonine. Kai gyvenome Vilniuje, neseme i Antakalnio klinikas. Ligoninese visada su dziaugsmu priima. Su vaikais suorganizuojam tokia "akcija"... Manau, ir jiems tai bus teigiama patirtis ateiciai...
Man asmeniskai nelabai patinka atiduoti daiktus organizacijoms, nes labai daznai teko matyti, kad jos ne atiduoda tiems kuriems tu daiktu reikia, o parduoda ( zinoma, reikia ir organ. islaikyti, bet...)

Atsakyti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2008 06 11, 19:27)
Jau kokius tris metus vaiku rubelius atiduodu darzelio aukletojai arba i socialini centra.

O kur yra tie socialiniai centrai?
Atsakyti
Sveikutes, niu va, aciu vienai supermamytei 4u.gif straipsnelis jau isejo mirksiukas.gif
Siaip ten nebuvo toks labai jau rimtas ekologisku produktu kainu tyrimas padarytas, bet va kas paaiskejo: prekybos centruose kai kuriu ekologisku produktu kainos trigubai didesnes nei iprastu, pvz visokiu darzoviu ar vaisiu, kurie atvezti is uzsienio doh.gif aisku, ten su visu privalomu zenklinimu ir pan. Bet brangybe nesvietiska g.gif Pasirinkimo nera, pvz suriu, apskritai pieno produktu. Domejausi ir kainomis specializuotose ekologisku produktu parduotuves, tai ten sezonines darzoves is musu ukininku, sertifikuotos ir atitinkancios visus reikalavimus siek tiek brangesnes, ne tiek ir daug palyginus. Nu bet savininkas vienos parduotuves, tai neduok dieve, arogancija ir pasiputimas nesvietiskas doh.gif tikrai is jo daugiau nieko nepirksiu schmoll.gif
O siaip is savo patirties galiu pasakyti, kad pigiausia yra ekologisku produktu mugese, kur beveik uz ta pacia kaina kaip iprastu produktu, ukininkai parduoda, galima pasidereti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 06 16, 09:07)
Sveikutes, niu va, aciu vienai supermamytei  4u.gif  straipsnelis jau isejo  mirksiukas.gif

Čia turbūt tas, kur ir Delfi buvo thumbup.gif
Ačiū, kad apie tai rašot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 06 16, 11:18)
Čia turbūt tas, kur ir Delfi buvo  thumbup.gif
Ačiū, kad apie tai rašot  4u.gif

aha blush2.gif Nera uz ka mirksiukas.gif tiesiog paciai idomu...

Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 06 16, 11:18)
Čia turbūt tas, kur ir Delfi buvo  thumbup.gif
Ačiū, kad apie tai rašot  4u.gif

Gal kas nuorodele turite?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 10, 11:39)
Parašiau užklausimą į Vilniaus Caritas, va ką man atsakė dėl rūbų ir žaislų atidavimo:

Laba diena,

Tiek rubus,tiek zaislus mielai priimtume adresu Odminiu12, Vilniaus arkivyskupijos Caritas. Geriausiai atvezti darbo dienomis nuo 9 val iki 18 val.. Jeigu atveztumete savaitgali, daiktus tiesiog reiketu palikti koridoriuje (Motinos ir vaiko globos namuose).

Tel. pasiteravimui 2121653 - Motinos ir vaiko globos namai

Pagarbiai,

Vida Neverovic
VAC Motinos ir vaiko globos namu koordinatore

O ten jie priima tik vaikiškus rūbus, ar galima nunešti ir suaugusių rūbus ir avalynę?
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2008 06 16, 19:35)
Gal kas nuorodele turite?

Ar brangu maitintis ekologiškai Lietuvoje?
Atsakyti