Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(Opusas @ 2008 06 05, 22:40)
man siandien visa diena galvoj sukas klausimas kodel kompanijos gaminancios ekologiska produkcija, turincios sertifikatus, zenkliukus nereklamuoja savo produkcijos? ar cia tik Lietuvoj feiris valdo?  g.gif

reklama, ypač televizinė, labai brangi. 15 sekundžių TV reklama 1 karto kainuoja apie 500 lt ir daugiau, priklauso nuo eterio laiko. Eko produktai ir taip brangūs, jei dar prisidės reklamos, tai kaina dar labiau išaugs. Mano galva taip neša ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziezulablond: 08 birželio 2008 - 18:38
Tai išbandžiau Florame aliejuką nuo uodų - veiksminga ir malonus kvapas, visi klausė kas do kvepalai superiniai?? Užtenka vieno lašiuko į kremą (turėjau tokį mėginuko indelį 10 ml), išsitepi ir viskas. Negelia uodai ir išvis jų nematai aplink save. Tai tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 09, 16:46)
Tai išbandžiau Florame aliejuką nuo uodų - veiksminga ir malonus kvapas, visi klausė kas do kvepalai superiniai?? Užtenka vieno lašiuko į kremą (turėjau tokį mėginuko indelį 10 ml), išsitepi ir viskas. Negelia uodai ir išvis jų nematai aplink save. Tai tikrai rekomenduoju.

o kiek laiko veikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 09, 16:46)

Pavydas man blush2.gif ypač kai dabar nugeltas kojas kasausi... Ačiū už gerą rekomendaciją, teks išbandyt
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 09, 15:53)
o kiek laiko veikia? ax.gif

Tai jaučiu ilgai, nes kvepia tai ilgai, ypač kai šilta. Aš pavakare pasitepdavau (apie 16 val.) ir daugiau nesitepdavau, nors lauke iki 1 nakties būdavom.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 09, 16:57)
Tai jaučiu ilgai, nes kvepia tai ilgai, ypač kai šilta. Aš pavakare pasitepdavau (apie 16 val.) ir daugiau nesitepdavau, nors lauke iki 1 nakties būdavom.

4u.gif
panasu, kad ir man reiks isigyt ax.gif
Atsakyti
O gal kas žino, kur Vilniuj galima netinkamus rūbus atiduot? Geri, nesuplyšę, tik kai kurie mažoki ar tiesiog netinkantys. Į sąvartyną ranka nekyla, giminėm nereikia, į supermamos skelbimus dėt ir prastūminėt taip pat nesinori. Tai vat, gal žinot kokią labdaringą organizaciją, kuri juos surenka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 09, 19:47)
O gal kas žino, kur Vilniuj galima netinkamus rūbus atiduot? Geri, nesuplyšę, tik kai kurie mažoki ar tiesiog netinkantys. Į sąvartyną ranka nekyla, giminėm nereikia, į supermamos skelbimus dėt ir prastūminėt taip pat nesinori. Tai vat, gal žinot kokią labdaringą organizaciją, kuri juos surenka?  4u.gif

Man irgi labai aktualu, nes laukiam naujo leliaus, spintas po turputį kraustau ir velniop viską metu, kad atsirastų vietos... Be to, kraustysimės po metų, tai labai daug visko išmesiu... Esu kažkada į Caritas nunešus, bet tai seniai buvo, kažin ar dar priima.
Atsakyti
As tai nesu i Carita, visada maloniai paima, bet cia Kaune, nu negi Vilniuje kitaip butu???
As tai nezinau kaip prastumt grazesnius drabuzius, pardavimas internetu man netinka. Idomu ar dar yra tokie ale komisai???
Dar turiu nereikalingu knygu, o kur jas det?? Nekyla rankos jas tiesiog ismest.

Junda o kaip tu ta alieju nuo uodu su kremu sumaisei? tiesiai i indeli ilasinai alieju??
Atsakyti
Knygas tai čia galima, kitoj temoj šis skelbimas buvo cituotas: susikaupė nereikalingų knygų? Padovanokite jas mums. Atvykstame į namus. Vilnius, tel.: (8 5) 245 21 77, (8 684) 32 182 Arba nešt į kaimyninės mokyklos biblioteką arba šiaip biblioteką 4u.gif
Reiks carito kontaktus susirast
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 09, 20:33)
esu kažkada į Caritas nunešus, bet tai seniai buvo, kažin ar dar priima.

Vilniaus karitas ir priima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 06 09, 20:48)
Junda o kaip tu ta alieju nuo uodu su kremu sumaisei? tiesiai i indeli ilasinai alieju??

Man davė Madaros kremo mėginuką mažam plastiko indelyje, kokių 10 ml., tai jame ir maišau, keliems kartams užtenka, maišau su bet kokiu kremu, pvz. nuo saulės, po saulės, drėkinančiu, kas tuo metu aktualu...
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 09, 22:30)
Vilniaus karitas ir priima  ax.gif

O kur jis dabar įsikūręs, gal yra nete kokie kontaktai, kada tipo galima nešti, ką nešti ir pan. Knygų ir pas mus nemažai po dvi prisikaupė, gal reikės pasiūlyti dukros mokyklos bibliotekai.
Atsakyti