Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(Mintee @ 2008 06 03, 11:03)
Ir as nusipirkau, tikrai idomu  thumbup.gif

man tai truksta temos ekologiska kosmetika  blush2.gif Zinau, kad yra "naturali kosmetika" kazkur, bet ekologiska ir naturali juk nera tas pats...

Mintee, šitų temų tikrai netrūksta:

Natūralios kosmetikos gamintojai - jau 8 tema. Ir čia kalbama būtent apie ekologišką natūralią kosmetiką.

Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės, Dalinamės informacija - dar viena tema.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 06 03, 13:26)

ups, praziopsojau sita blush2.gif doh.gif
Atsakyti

„M-1“ įgyvendins geriausią ekologijos idėją

Kas turit idėjų? smile.gif
Atsakyti
Atsimenat, kur apie amway šnekėjom. Tai va, šiandien ekobloge užtikau straipsniuką.
Pasirodo, jis vienas populiariausių ir iškart susilaukė amway gerbėjų kritikos - kad čia pats ekologiškiausias produktas, gavęs daug eko apdovanojimų, kad ekoblogas nupirktas maximos ir pan lotuliukas.gif Po tų komentarų apie awmay dar neigiamesnę nuomonę susidariau
Atsakyti
man siandien visa diena galvoj sukas klausimas kodel kompanijos gaminancios ekologiska produkcija, turincios sertifikatus, zenkliukus nereklamuoja savo produkcijos? ar cia tik Lietuvoj feiris valdo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opusas: 05 birželio 2008 - 20:41
Jei kam aktualu, šiandien buvau Biobutike ir sužinojau, kad jie turi naują produktą - aliejų mišinį nuo uodų. Mažytis buteliukas 29 Lt. Nusipirkau, ryt išbandysiu Papėj, papasakosiu. Mat ėjau pirkt tai citrinžolės aliejaus nuo uodų (jis nėra spec. tam skirtas, tik turi tokį poveikį), bet man patarė tą Florame mišinį, skirtą uodams atbaidyt, tai ir nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 06 05, 22:26)
Jei kam aktualu, šiandien buvau Biobutike ir sužinojau, kad jie turi naują produktą - aliejų mišinį nuo uodų. Mažytis buteliukas 29 Lt. Nusipirkau, ryt išbandysiu Papėj, papasakosiu. Mat ėjau pirkt tai citrinžolės aliejaus nuo uodų (jis nėra spec. tam skirtas, tik turi tokį poveikį), bet man patarė tą Florame mišinį, skirtą uodams atbaidyt, tai ir nusipirkau.

Na va per anskti citrinzole nusiprikau, pasakyk kaip tai su juo seksis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 05, 14:59)
Atsimenat, kur apie amway šnekėjom. Tai va, šiandien ekobloge užtikau straipsniuką.
Pasirodo, jis vienas populiariausių ir iškart susilaukė amway gerbėjų kritikos - kad čia pats ekologiškiausias produktas, gavęs daug eko apdovanojimų, kad ekoblogas nupirktas maximos ir pan  lotuliukas.gif Po tų komentarų apie awmay dar neigiamesnę nuomonę susidariau

Oi, kiek amwėjininkų ekoblogą užplūdo doh.gif
Nu bet linksma buvo paskaityti, kaip viena valikliu galvą plovė biggrin.gif
Atsakyti
Oi umn.gif Ramunas ekobloge neatsigina nu tu arsiu amwejininku doh.gif Viens geresniu ju pasisakymi buvo, kad ekoblogas, tai maximos puslapis, nes peikia Amway stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaja: 06 birželio 2008 - 06:07
Merginos, o kur keicia popieriu i toletke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 06 06, 14:12)
Merginos, o kur keicia popieriu i toletke?  g.gif

O čia ką norėjai paklaust? g.gif
Atsakyti
kur makulatūrą priima ir pakeičia į wc popierių.
Pas mus kartą per metus atvažiuoja mašina ir surenka. O šiaip, atvažiuotų ir išsikvietus, tik reikia 5tonas prikaupt, jei neklystu
Atsakyti