QUOTE(gotte @ 2008 05 28, 19:37)
Sveikos super mamos
Neseniai atradau sita foruma apie ekologija ir pradejau skaitineti. Man idomu paciai. Plius esu zurnaliste ir rasau ekologijos temomis, tuo domiuosi. Siuo metu ketinu rengti straipsni apie tai, kiek brangiau iseina moketi uz ekologiska produkta. Palyginti su iprastu kainomis ir t.t. Na zodziu, placiau panagrineti ekologisko maisto sriti. Gal vilnietes, perkancios ekologiskus produktus, noretu tapti straipsnio herojemis - pasidalinti savo ispudziais - perka, neperka, kodel perka, kaip daznai, kokius produktus, pasitiki, nepasitiki ir t.t. Aisku, reikes ir foto. Galiu kalbeti su viena ar keliomis mamytemis Buciau labai dekinga
Jei susidomejot, rasykit man i AZ ir zinoma, kuo skubiau, nes straipsni rengsiu artimiausiomis dienomis.
Neseniai atradau sita foruma apie ekologija ir pradejau skaitineti. Man idomu paciai. Plius esu zurnaliste ir rasau ekologijos temomis, tuo domiuosi. Siuo metu ketinu rengti straipsni apie tai, kiek brangiau iseina moketi uz ekologiska produkta. Palyginti su iprastu kainomis ir t.t. Na zodziu, placiau panagrineti ekologisko maisto sriti. Gal vilnietes, perkancios ekologiskus produktus, noretu tapti straipsnio herojemis - pasidalinti savo ispudziais - perka, neperka, kodel perka, kaip daznai, kokius produktus, pasitiki, nepasitiki ir t.t. Aisku, reikes ir foto. Galiu kalbeti su viena ar keliomis mamytemis Buciau labai dekinga
Jei susidomejot, rasykit man i AZ ir zinoma, kuo skubiau, nes straipsni rengsiu artimiausiomis dienomis.
Prasom placiau: kuar? kada? rasai, idomu vis gi
Man tai atrodo, kad musu seimos biudzetas pradejo taupytis, kaip pradejom keist maitinimo buda. Tik vat matyt turgaus produkcijos negalima butu laikyt ekologiskos... bet parduotuvej, man jau ner kas veikt...
QUOTE(solele @ 2008 05 29, 10:08)
Prasom placiau: kuar? kada? rasai, idomu vis gi
Man tai atrodo, kad musu seimos biudzetas pradejo taupytis, kaip pradejom keist maitinimo buda. Tik vat matyt turgaus produkcijos negalima butu laikyt ekologiskos... bet parduotuvej, man jau ner kas veikt...
Malonu, kad yra susidomejusiu , nors dar konkreciu pasiulymu dalyvauti straipsnio rengime ir negavau Jeigu kas vis dar svarstymuose, tai norejau ispeti, kad tai nebutinai turi buti pamises del ekologijos zmogus, kuris labai placiai tuo domisi ir perka tokius produktus. Tiesiog idomu isgirsti mamu pasvarstymus tuo klausimu, poziuri ir pan.
Nepabijokit, parasyti man ir sudalyvauti. Galite rasyti mail'u gotte@one.lt
As jau pirmadieni planuoju rengti medziaga, tad reikia paskubeti
O cia reklamuoti laikrascio nenoreciau , vis tik reklama bus forume, o to daryti negalima. Bet mielai apie viska placiau papasakosiu, jei brukstelsite man laiskeli
gal bus idomu, mokyklinio amziaus berniokas atrado buda kaip suskaidyti plastikinius maiselius per tris menesius, kurie pasak moksliniku kaip minimum irsta 500-1000metu ir siaip jie tiksliai nezino kiek trunka procesas
apie isradima
apie isradima
aciu uz info idomu
Issisaugojau, gal reiks isverst ir idet i laikrasti
Issisaugojau, gal reiks isverst ir idet i laikrasti
Vakar Maximoj radau visą seriją ekologiškų valiklių BIO. Oecologica Linea manęs neįtikino, bet iš kitos pusės radau ES gėlytės ženklą. Kainuoja nedaug brangiau nei įprastinės valymo priemonės. Pirkau tualeto valiklį (9.90 Lt.), tai veikia, kaip ir brangesni Cilit ir CO.
Sveikutes
Ar matete, yra Lietuvoje gaminami soju jogurtai :Gamtos harmonija Soja, firma Sojalita,, is gen nemodifikuotu soju? Mano vyras baisiai megsta, nes pieno produktu nepernesa. Visai nieko skonis, tik gana greit prarugsta, todel reiktu ziureti, kad data kuo "tolimesne" butu...
Ar matete, yra Lietuvoje gaminami soju jogurtai :Gamtos harmonija Soja, firma Sojalita,, is gen nemodifikuotu soju? Mano vyras baisiai megsta, nes pieno produktu nepernesa. Visai nieko skonis, tik gana greit prarugsta, todel reiktu ziureti, kad data kuo "tolimesne" butu...
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2008 05 30, 09:41)
Sveikutes
O kurioj parduotuvėj pirkai? Kažkaip nemačiau dar niekur
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2008 05 30, 10:41)
Sveikutes
Pirkau Rimi as juos ,bet vakar kalbejau su savogydytoja homeopate,tia ji sako,kad soja visa modifikuota ...Jo su tais jogurtais sunku ,tenka daryti paciai,nes pvz BIOS ekologiskas,bet kiek E turi ir net ju paprastas naturalus su E,mano vaikus ant kart isberia...tai nezinau kur cia ekologija
QUOTE(*GREISI* @ 2008 05 31, 10:34)
Pirkau Rimi as juos ,bet vakar kalbejau su savogydytoja homeopate,tia ji sako,kad soja visa modifikuota ...Jo su tais jogurtais sunku ,tenka daryti paciai,nes pvz BIOS ekologiskas,bet kiek E turi ir net ju paprastas naturalus su E,mano vaikus ant kart isberia...tai nezinau kur cia ekologija
siap mes jogurta gaminame savo, su pienu. bet manau galima ir su sojos pienu pasigaminti ir be jokiu E.
Mes perkame tuos jogurtus "Samsone"...
O del mod sojos, tai net nezinau, jei jie raso pabreztinai, kad is "genetiskai nemodifikuotu sojos pupeliu", tai ar jokios tarnybos ju neprigriebtu? As jais kol kas tikiu, kol niekas neirode priesingai. Juk norisi tiket, kad saviskiu nenuodija...
O del mod sojos, tai net nezinau, jei jie raso pabreztinai, kad is "genetiskai nemodifikuotu sojos pupeliu", tai ar jokios tarnybos ju neprigriebtu? As jais kol kas tikiu, kol niekas neirode priesingai. Juk norisi tiket, kad saviskiu nenuodija...
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2008 05 31, 12:42)
Mes perkame tuos jogurtus "Samsone"...
jei pastebetu - turetu prigriebti, taciau net jei ten ir nemodifikuotos sojos, bet gausu visokiu E (nebent visi ten esantys E geri ir naturalus)-tai