QUOTE(solele @ 2008 05 26, 08:54)
Man cia kriksto mama dziaugesi, kaip ji atragus ekologiska produkcija... pasuziurejau, na neradau ant pakuociu nei detalaus ingridientu saraso, nei eko sertifikuojanciu simboliu..
Ka jus manot?
Net jei jie ir būtų ekologiški, aš jų ir principo nepirkčiau, nes jų pardavimo piramidė yra pagrįsta totaliu brainwashingu. Pernai vasarą perskaičiau tokią įdomią knygą apie jų machinacijas, tai kai man kiša šitą šlamštą, visada piktai reaguoju
Jei kas turi laiko, knygą Merchants of Deception galima pdf formatu pasiimti čia ir skaityti kaip detektyvą (angliškai), nes tokio masto apgavystę užsukt retai pasaulyje pavyksta:
http://www.merchants...WNLOADBOOK.html
O tiems, kurie naudoja ir prekiauja (nes paprastai tiek, kurie naudoja, tie ir prekiauja) Amway produkcija reiktų kuo greičiau akis atvert. Paprastai jų smegenys būna taip praplautos, kad jie kaip ligoniai, nesuvokia realybės, todėl juos reikia gydyti
Labai užjaučiu, kad jūsų artimas žmogus taip papuolė, bet tikiuosi, kad pavyks atverti akis. Produktai ten pašalinis dalykas. Esmė kasetės, seminarai, aukos ir kiti pinigų melžimo būdai. Iš prekybos ji tikrai negyvens, o greičiausiai praras viską ką dabar turi ir dar į skolas įbris, nes Amway brainwashingas veikia
Sorry už off topicą.