Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(dilditele @ 2008 05 27, 21:01)
O kaip Sonet kainos? Jei neklystu tai jos brangesnes???

sonett kainas galima rasti cia
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2008 05 26, 08:54)
Man cia kriksto mama dziaugesi, kaip ji atragus ekologiska produkcija... pasuziurejau, na neradau ant pakuociu nei detalaus ingridientu saraso, nei eko sertifikuojanciu simboliu..
Ka jus manot?  g.gif

Net jei jie ir būtų ekologiški, aš jų ir principo nepirkčiau, nes jų pardavimo piramidė yra pagrįsta totaliu brainwashingu. Pernai vasarą perskaičiau tokią įdomią knygą apie jų machinacijas, tai kai man kiša šitą šlamštą, visada piktai reaguoju smile.gif Jei kas turi laiko, knygą Merchants of Deception galima pdf formatu pasiimti čia ir skaityti kaip detektyvą (angliškai), nes tokio masto apgavystę užsukt retai pasaulyje pavyksta:
http://www.merchants...WNLOADBOOK.html

O tiems, kurie naudoja ir prekiauja (nes paprastai tiek, kurie naudoja, tie ir prekiauja) Amway produkcija reiktų kuo greičiau akis atvert. Paprastai jų smegenys būna taip praplautos, kad jie kaip ligoniai, nesuvokia realybės, todėl juos reikia gydyti smile.gif Labai užjaučiu, kad jūsų artimas žmogus taip papuolė, bet tikiuosi, kad pavyks atverti akis. Produktai ten pašalinis dalykas. Esmė kasetės, seminarai, aukos ir kiti pinigų melžimo būdai. Iš prekybos ji tikrai negyvens, o greičiausiai praras viską ką dabar turi ir dar į skolas įbris, nes Amway brainwashingas veikia smile.gif

Sorry už off topicą.
Atsakyti
sveikutes, neseniai atradau as si bloga ir sia tema, tad dar nespejau visko perskaityti, bet noriu pasidalinti siokia tokia info apie tai kaip ka atskirti, ka rinktis ir t.t. Zr. http://www.bef.lt/chemines_medziagos/
ten yra ir bendros info, bet yra skyrelis pirkejo ABC, kur yra 15 lankstuku apie ivairias prekiu/gyvenimo sritis. Tikiuosi rasite ten nemazai naudingos info, na o as vis uzklysdama cia bandysiu atsakyti i kai kuriuos jusu klausimus smile.gif nors ne viska, bet nemazai apie ekologija ismanau is profesines puses blush2.gif Smagu, kad tiek daug yra besidominciu ir besirupinanciu ekologija!!!! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Junda, suprantu kad cia ne vieta, bet man vis tiek idomu, kur dar galima rasti kokios nors info lietuviu kalba apie ju veikla? Mano artimus zmones labai itrauke. Jie jau visa galva pasinere ir man truputi neramu. As pati kazkaip is nuojautos su jais neprasidejau, bet vat matau, kad zmones taip uzsivede kad neprisitrauktu blogybiu kokiu....
Atsakyti
As naudoju "Sonett" skysti skalbiniams... visgi nusipirkau antra "pusle". Priedo - tulzies muiliuka, gal kaip nors susitvarkysiu su mano terlu drabuzeliais.
O vat prie indaploves eko milteliu... sunku spsisprest g.gif norsi ekologisku, bet svariu... ax.gif
Junda, aciu uz info. Pasidomesiu.
Reik kriksto mamai praskalaut smegenis...
Atsakyti
Skalbti as naudoju Sonetta, o va indaplovei labiau patinka Almawin produktai... Sonetto perku, kaip vyras sako "bidoneli"- 20 ar25l iskart, nes mano murziam nepadejo Almawino skystis uzterstiem skalbiniam, o va Sonettas puse bedos, ypac , kai ypatingus vaiku sedevrus pamirkau su deguonies balikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 05 28, 14:05)
Junda, suprantu kad cia ne vieta, bet man vis tiek idomu, kur dar galima rasti kokios nors info lietuviu kalba apie ju veikla? Mano artimus zmones labai itrauke. Jie jau visa galva pasinere ir man truputi neramu. As pati kazkaip is nuojautos su jais neprasidejau, bet vat matau, kad zmones  taip uzsivede kad neprisitrauktu blogybiu kokiu....

Aš skaičiau tik angliškai, bet mačiau yra ir atskiras supermamos forumas ta tema, gal ten bus kokių nuorodų, nors nelabai gali kas būti lietuviškai. Lietuvoj tai dar nauja "religija", todėl mažai kas žino apie jos keliamas problemas. Marketingas toks intensyvus ir agresyvus, kad žmogus praranda sveiką suvokimą, vis labiau klimpsta, ima paskolas, galiausiai bankrutuoja. Visos kalbos apie uždirbamas pajamas yra mitas, nes tai tiesiog neįmanoma, kai pasigilini į pačią piramidę ir jos principus. Uždirba saujelė žmonių pačiame viršuje.
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 28, 14:44)
sveikutes, neseniai atradau as si bloga ir sia tema, tad dar nespejau visko perskaityti, bet noriu pasidalinti siokia tokia info apie tai kaip ka atskirti, ka rinktis ir t.t. Zr. http://www.bef.lt/chemines_medziagos/
ten yra ir bendros info, bet yra skyrelis pirkejo ABC, kur yra 15 lankstuku apie ivairias prekiu/gyvenimo sritis. Tikiuosi rasite ten nemazai naudingos info, na o as vis uzklysdama cia bandysiu atsakyti i kai kuriuos jusu klausimus smile.gif nors ne viska, bet nemazai apie ekologija ismanau is profesines puses  blush2.gif  Smagu, kad tiek daug yra besidominciu ir besirupinanciu ekologija!!!!  thumbup.gif  4u.gif

nerealiai gera nuoroda aciu smile.gif
jei ne paslaptis kokia profesija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 05 28, 14:33)
Skalbti as naudoju Sonetta, o va indaplovei labiau patinka Almawin produktai... Sonetto perku, kaip vyras sako "bidoneli"- 20 ar25l iskart, nes mano murziam nepadejo Almawino skystis uzterstiem skalbiniam, o va Sonettas puse bedos, ypac , kai ypatingus vaiku sedevrus pamirkau su deguonies balikliu smile.gif

O tai ka Almawino intensyvus ploviklis irgi nelabai??? Siandie nusipirkau Almawin skalbimo priemone svaros riesuta ir balikli, bet jei ir sie prastai skalbs...tai man ekologiskas upas visai nukris ax.gif
Atsakyti
negaliu jau ekologiskom temom ekologine reklama virsuj uzdejo apie vartus kazkokius, na ka darysi supermama is reklamos vistik gyvena
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 05 28, 19:35)
O tai ka Almawino intensyvus ploviklis irgi nelabai??? Siandie nusipirkau Almawin skalbimo priemone svaros riesuta ir balikli, bet jei ir sie prastai skalbs...tai man ekologiskas upas visai nukris  ax.gif

Tas intensyvus tai visai nieko, bent jau man tai skalbdavo, jis toks tirštesnis ir mažiau reik. Tik tas riešutų kvapas nepatiko, labiau patiko kur paprastas.
Atsakyti
Sveikos super mamos 4u.gif

Neseniai atradau sita foruma apie ekologija ir pradejau skaitineti. Man idomu paciai. Plius esu zurnaliste ir rasau ekologijos temomis, tuo domiuosi. Siuo metu ketinu rengti straipsni apie tai, kiek brangiau iseina moketi uz ekologiska produkta. Palyginti su iprastu kainomis ir t.t. Na zodziu, placiau panagrineti ekologisko maisto sriti. Gal vilnietes, perkancios ekologiskus produktus, noretu tapti straipsnio herojemis - pasidalinti savo ispudziais - perka, neperka, kodel perka, kaip daznai, kokius produktus, pasitiki, nepasitiki ir t.t. Aisku, reikes ir foto. Galiu kalbeti su viena ar keliomis mamytemis smile.gif Buciau labai dekinga aciuks.gif

Jei susidomejot, rasykit man i AZ 4u.gif ir zinoma, kuo skubiau, nes straipsni rengsiu artimiausiomis dienomis.

Atsakyti