Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

As bandziau abu sepetelius HyG ir Soladey Eco (is GreenShop), gidenta berods turi senesni modeli.

Lyginant viena ir kita--man HyG grazesnis dizainas, patogesne, mazesne galvute. Soladey-Eco aisku "zalesnis" nes be jokios baterijos, aktyvuojasi nuo sviesos, tik nors abu sepetukus naudojau - "medium" Soladey kietesnis ir del to is karto persidejau "soft"--t.y minkstais seriukais ir tada super, tik reikia sepetuka truputi palaikyti sviesoje, kad geriau veiktu, o HyG veikia ir tamsoje...

O dantys isties jauciais labai svarus ir lygus, tikrai, kaip po higienisto proceduros (cia as is profesines puses ax.gif Ir man smagu, kad nereikia pastos, vien su sepetuku issivalius svaru smile.gif Ir moksliniai straipsniai, kiek skaiciau, gerai apie siuos isradimus atsiliepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 05 24, 19:33)
As bandziau abu sepetelius HyG ir Soladey Eco (is GreenShop), gidenta berods turi senesni modeli.

Lyginant viena ir kita--man HyG grazesnis dizainas, patogesne, mazesne galvute. Soladey-Eco aisku "zalesnis" nes be jokios baterijos, aktyvuojasi nuo sviesos, tik nors abu sepetukus naudojau - "medium" Soladey kietesnis ir del to is karto persidejau "soft"--t.y minkstais seriukais ir tada super, tik reikia sepetuka truputi palaikyti sviesoje, kad geriau veiktu, o HyG veikia ir tamsoje...

O dantys isties jauciais labai svarus ir lygus, tikrai, kaip po higienisto proceduros (cia as is profesines puses ax.gif Ir man smagu, kad nereikia pastos, vien su sepetuku issivalius svaru smile.gif Ir moksliniai straipsniai, kiek skaiciau, gerai apie siuos isradimus atsiliepia smile.gif

O pirkote juos toje interneto parduotuvėje? Mačiau, kad jų partneriai yra Baroka, tai gal jų parduotuvėje Stepono gatvėje būtų Greenshopo prekių?
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 05 24, 19:33)

Oho jau visai susigundziau situo sepeteliu smile.gif
O kokios baterijos dedasi i HyG?
Kaip suprasti ar uztenka energijos Soladey-eco? ar ten dega kokia lempute???

Nu man tai patinka, kad jie nevibruoja ir dar pastos nereik smile.gif buvo diedas itaises tuos vibruojancius sepetelius, negaledavau pakest to bruzinimo
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 05 24, 22:13)
Oho jau visai susigundziau situo sepeteliu smile.gif
O kokios baterijos dedasi i HyG?
Kaip suprasti ar uztenka energijos Soladey-eco? ar ten dega kokia lempute???

Nu man tai patinka, kad jie nevibruoja ir dar pastos nereik smile.gif buvo diedas itaises tuos vibruojancius sepetelius, negaledavau pakest to bruzinimo

Cituoju is puslapio : Ar HyG joninio šepetėlio elementas keičiamas? Ne. Baterija yra saugiai uždaryta patentuotame, nepralaidžiame vandeniui dėkle. Įprastai naudojant baterijos pakanka 3-4 metams. NEARDYKITE BATERIJOS DĖKLO. Nepamirškite keisti šepetėlio galvučių taip dažnai, kaip keistumėte įprastinį šepetėlį.

O ar Soladey veikia-tai
Kaip sužinoti, kad Soladey-Eco veikia? Esant pakankamam šviesos šaltiniui, valant dantis šepetėliu Soladey-Eco, pastebėsite, kad seilės taps baltos spalvos ir truputį suputos. Tai ir rodo, kad šepetėlis pakankamai pakrautas ir veikia.

Taip ir gaunas--tik kai sepetukas stovi tamsoj, tai siek tiek uztrunka, kol prededa veikti--seiles tampa balksvos ir siek tiek putoja

O Baroca pas save neturi, tik ten galima atsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 05 24, 20:33)

As ir susizavejau siuo sepeteliu. Uzsiminiau vyrui, kad gerai butu tokius isigyti, o jis manes klausia, ar bloga kvapa panaikina jie mat jis rukantis yra.
Gal kuri pasakytumet is savo patirties
Atsakyti
Rukymo kvapa man rodos geriausiai panaitintu metimas rukyti mirksiukas.gif O ir plauciu vezio rizika sumazetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 05 24, 22:11)
Cituoju is puslapio : Ar HyG joninio šepetėlio elementas keičiamas? Ne. Baterija yra saugiai uždaryta patentuotame, nepralaidžiame vandeniui dėkle. Įprastai naudojant baterijos pakanka 3-4 metams. NEARDYKITE BATERIJOS DĖKLO. Nepamirškite keisti šepetėlio galvučių taip dažnai, kaip keistumėte įprastinį šepetėlį.

O ar  Soladey veikia-tai
Kaip sužinoti, kad Soladey-Eco veikia? Esant pakankamam šviesos šaltiniui, valant dantis šepetėliu Soladey-Eco, pastebėsite, kad seilės taps baltos spalvos ir truputį suputos. Tai ir rodo, kad šepetėlis pakankamai pakrautas ir veikia.

Taip ir gaunas--tik kai sepetukas stovi tamsoj, tai siek tiek uztrunka, kol prededa veikti--seiles tampa balksvos ir siek tiek putoja
O Baroca pas save neturi, tik ten galima atsiimti mirksiukas.gif

Dekui uz atsakyma, issinagrinejau ju aprasus.
As naudoju soft sepetelius, o soft yra tik soladey-eco galvute. O neuzknisdavo tas laukimas kol uzsikraus tas soladey-eco. Kiek laiko jis ten kraunas? Negi stovi ir bandai ar putoja?

O dar tebenaudoji siuos sepetelius? ax.gif
Atsakyti
geras visas skyrius ekologijai atsirado - nerealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 05 25, 10:46)
Dekui uz atsakyma, issinagrinejau ju aprasus.
As naudoju soft sepetelius, o soft yra tik soladey-eco galvute. O neuzknisdavo tas laukimas kol uzsikraus tas soladey-eco. Kiek laiko jis ten kraunas? Negi stovi ir bandai ar putoja?

O dar tebenaudoji siuos sepetelius?  ax.gif

As naudoju Soladey-Eco, vyras HyG. Uzsikrovimas nebais ilgai trunka, matai, as ilgokai valau dantis (profesine liga lotuliukas.gif ), gal po puses minutes jau pabala seiles g.gif
Atsakyti
Sudominot su tais šepetėliais. Kaip išsirinkt dabar tarp šių dviejų g.gif doh.gif
Atsakyti
As jau sakiau jamsiu smile.gif tik dabar kuri imt?
O ar yra ju Stepono g. pirkt???
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 05 25, 23:15)
As jau sakiau  jamsiu smile.gif tik dabar kuri imt?
O ar yra ju Stepono g. pirkt???

Aš irgi pirkt galvoju, tik nežinau pagal kuriuos kriterijus rinktis tarp jų dviejų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti