Esu gavusi dovanų bambuko rankšluosčius Sugeria tikrai puikiai. Ir skalbiasi irgi gerai. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroj. 1,5 metų naudoju juos kiekvieną dieną, tik išskalbiu ir kitą dieną vėl kabinu vonioj, nes man jie labiausiai patinka Žodžiu išsilaikę iki šiol kaip nauji
QUOTE(Štai @ 2008 05 23, 15:24)
Esu gavusi dovanų bambuko rankšluosčius Sugeria tikrai puikiai. Ir skalbiasi irgi gerai. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroj. 1,5 metų naudoju juos kiekvieną dieną, tik išskalbiu ir kitą dieną vėl kabinu vonioj, nes man jie labiausiai patinka Žodžiu išsilaikę iki šiol kaip nauji
Na tai ką gi, dėkoju kitas pirkinys kaip ir suplanuotas
QUOTE(eiven @ 2008 05 23, 14:14)
Įsiterpsiu aš čia truputį apie tą bambuko pluoštą
Gal ne tiek apie ekologiškumą, bet apie drabužius
Siuva juos tikrai pas mus, bent jau taip etiketėj nurodo : http://www.omniteksa...jos/bambuk.html
Turiu pižamą pati, džiaugiuosi neatsidžiaugiu medžiaga kaip paprastas trikotažas, tik labai švelni, neišsitampo ir neištįsta po skalbimo, nors skalbiau jau keletą kartų (ir ne taip, kaip reikėtų ) Ir suprakaituoti su ją daug sunkiau nei su paprastais rūbais.
Gal ne tiek apie ekologiškumą, bet apie drabužius
Siuva juos tikrai pas mus, bent jau taip etiketėj nurodo : http://www.omniteksa...jos/bambuk.html
Turiu pižamą pati, džiaugiuosi neatsidžiaugiu medžiaga kaip paprastas trikotažas, tik labai švelni, neišsitampo ir neištįsta po skalbimo, nors skalbiau jau keletą kartų (ir ne taip, kaip reikėtų ) Ir suprakaituoti su ją daug sunkiau nei su paprastais rūbais.
Čia tai geras Kai atsidariau nurodytą interneto tinklalapį išsižiojau Pasirodusi aš esu dukrai nupirkusi tokių rūbelių - "maikučių", pižamyčių (pirkau "Aprangoje") tik dėmesio neatkreipiau, kad jie iš bambuko pluošto!
Tikrai labai gera kokybė Galiu tik pagirti Puikiai nešiojasi, skalbiasi, niekas nenutįsta ir žiauriai malonūs rūbeliai kūnui Aš sau nieko neturiu, bet kai dukros rūbelius tvarkau, tai pastoviai negaliu atsigėrėt Lengvi, plonyčiai, nuotaikingi, patogūs rūbeliai..
jau susižavėjus visaip kaip esu. nuvarysit mane į bankrotą, ekomergaitės
QUOTE(Junda @ 2008 05 23, 00:59)
Yra Naturata (Demetra) kečupas Stepono 6. Aš perku jau po 2-3, nes greit suryjam 9 Lt. kaštuoja.
o kokia jo talpa?
QUOTE(agnuta @ 2008 05 23, 15:51)
o kokia jo talpa?
290 ml.
Tai dėl bambukinių rūbelių pradžiuginot mane, reikės mėgint.
QUOTE(agnuta @ 2008 05 22, 08:14)
galima konkreciau (koks, kokia kaina ir kur galima nusipirkt )? as tikriausiai truputeli atsilikus
QUOTE(Mintee @ 2008 05 22, 08:56)
Lietuvoj nera turbut tokiu?
jau kažkas minėjo, aš irgi maximoj pirkau. Pirmą kartą kai pirkau, mokėjau 11 lt, o dabar - 8 lt
nufotkinau, į savo blogą įmesiu, tik dabar daug visokios veiklos, nžn kada suspėsiu
QUOTE(benedikta @ 2008 05 22, 09:05)
Na nežinau, man ekologiški bulvių traškučiai atrodo tokia pat "otrava" kaip ir neekologiški...
O aš manau, kad ekologiški 100 kartų geriau, nes juose nėra pesticidų, gliutamatų ir kitų baisybių. Mano draugė dirba laboratorijoj, kurioj tyrinėja auglius ir kas juos sukelia, tai sakė, čipsuose vieni kancerogenai.
QUOTE(*GREISI* @ 2008 05 22, 12:45)
o kur tas ledu receptas?
čia aš gal netyčia iš kokios kitos temos pacitavau
QUOTE(Rasma @ 2008 05 23, 16:42)
Čia tai geras Kai atsidariau nurodytą interneto tinklalapį išsižiojau Pasirodusi aš esu dukrai nupirkusi tokių rūbelių - "maikučių", pižamyčių (pirkau "Aprangoje") tik dėmesio neatkreipiau, kad jie iš bambuko pluošto!
Tikrai labai gera kokybė Galiu tik pagirti Puikiai nešiojasi, skalbiasi, niekas nenutįsta ir žiauriai malonūs rūbeliai kūnui Aš sau nieko neturiu, bet kai dukros rūbelius tvarkau, tai pastoviai negaliu atsigėrėt Lengvi, plonyčiai, nuotaikingi, patogūs rūbeliai..
Kiek juose ekologijos - tikrai nežinau, reiktų, kad labiau patyrusios pasisakytų
O sudomino mane pirma medžiagos švelumas, tik paskui apsižiūrėjau, kad bambukas kažkoks Dar pagalvojau - jei iš medvilnės padaro, tai gal ir iš bambuko padaro
QUOTE(eiven @ 2008 05 23, 19:17)
Kiek juose ekologijos - tikrai nežinau, reiktų, kad labiau patyrusios pasisakytų
O sudomino mane pirma medžiagos švelumas, tik paskui apsižiūrėjau, kad bambukas kažkoks Dar pagalvojau - jei iš medvilnės padaro, tai gal ir iš bambuko padaro
na bambukas iš principo yra ekologiškas augalas - jis labai greit auga, todėl jo nereikia tręšt.
Siandien uzsukau i "Morku selsma" Laisves al. Ale kokia mazyte ta kavinuke bet vis tiek labai miela. Nugriebiau paskutini sultinio pakeli
Bevaiksciodama Kauno dienose aptikau ale naturaliu kosmetikos pardaveju, gaila nepamenu ju www (lyg is d raides), bet pardavejas irodinejo, kad cia sudetis liuksiska, nors ir parabenu ir sodium lauryl sulfatu yra...dar vienas makaroncikas
Klausykit gal kas turi joninius dantu sepetelius is greenshop????
Bevaiksciodama Kauno dienose aptikau ale naturaliu kosmetikos pardaveju, gaila nepamenu ju www (lyg is d raides), bet pardavejas irodinejo, kad cia sudetis liuksiska, nors ir parabenu ir sodium lauryl sulfatu yra...dar vienas makaroncikas
QUOTE(dilditele @ 2008 05 24, 18:30)
Juos dar "Gidenta" (Vilniuje) parduoda. Čia nuoroda: http://www.gidenta.lt/lt/soladey.xhtml kam įdomu pasiskaityti
Gundžiausi labai, bet taip ir neįsigijau iki šiol