Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

Esu gavusi dovanų bambuko rankšluosčius thumbup.gif Sugeria tikrai puikiai. Ir skalbiasi irgi gerai. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroj. 1,5 metų naudoju juos kiekvieną dieną, tik išskalbiu ir kitą dieną vėl kabinu vonioj, nes man jie labiausiai patinka 4u.gif Žodžiu išsilaikę iki šiol kaip nauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2008 05 23, 15:24)
Esu gavusi dovanų bambuko rankšluosčius  thumbup.gif Sugeria tikrai puikiai. Ir skalbiasi irgi gerai. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroj. 1,5 metų naudoju juos kiekvieną dieną, tik išskalbiu ir kitą dieną vėl kabinu vonioj, nes man jie labiausiai patinka  4u.gif Žodžiu išsilaikę iki šiol kaip nauji smile.gif

Na tai ką gi, dėkoju 4u.gif kitas pirkinys kaip ir suplanuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2008 05 23, 14:14)
Įsiterpsiu aš čia truputį apie tą bambuko pluoštą  ax.gif
Gal ne tiek apie ekologiškumą, bet apie drabužius  ax.gif
Siuva juos tikrai pas mus, bent jau taip etiketėj nurodo : http://www.omniteksa...jos/bambuk.html

Turiu pižamą pati, džiaugiuosi neatsidžiaugiu  smile.gif  medžiaga kaip paprastas trikotažas, tik labai švelni, neišsitampo ir neištįsta po skalbimo, nors skalbiau jau keletą kartų (ir ne taip, kaip reikėtų  ax.gif ) Ir suprakaituoti su ją daug sunkiau nei su paprastais rūbais.

Čia tai geras thumbup.gif Kai atsidariau nurodytą interneto tinklalapį išsižiojau bigsmile.gif Pasirodusi aš esu dukrai nupirkusi tokių rūbelių - "maikučių", pižamyčių (pirkau "Aprangoje") tik dėmesio neatkreipiau, kad jie iš bambuko pluošto!
Tikrai labai gera kokybė thumbup.gif Galiu tik pagirti thumbup.gif Puikiai nešiojasi, skalbiasi, niekas nenutįsta ir žiauriai malonūs rūbeliai kūnui thumbup.gif Aš sau nieko neturiu, bet kai dukros rūbelius tvarkau, tai pastoviai negaliu atsigėrėt thumbup.gif bigsmile.gif Lengvi, plonyčiai, nuotaikingi, patogūs rūbeliai..
Atsakyti
jau susižavėjus visaip kaip esu. nuvarysit mane į bankrotą, ekomergaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 05 23, 00:59)
Yra Naturata (Demetra) kečupas Stepono 6. Aš perku jau po 2-3, nes greit suryjam smile.gif 9 Lt. kaštuoja.

4u.gif o kokia jo talpa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 23, 15:51)
4u.gif o kokia jo talpa? ax.gif

290 ml.

Tai dėl bambukinių rūbelių pradžiuginot mane, reikės mėgint.
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(agnuta @ 2008 05 22, 08:14)
galima konkreciau (koks, kokia kaina ir kur galima nusipirkt 4u.gif )? ax.gif as tikriausiai truputeli atsilikus blush2.gif

QUOTE(Mintee @ 2008 05 22, 08:56)
Lietuvoj nera turbut tokiu?  blush2.gif

jau kažkas minėjo, aš irgi maximoj pirkau. Pirmą kartą kai pirkau, mokėjau 11 lt, o dabar - 8 lt thumbup.gif

nufotkinau, į savo blogą įmesiu, tik dabar daug visokios veiklos, nžn kada suspėsiu

QUOTE(benedikta @ 2008 05 22, 09:05)
Na nežinau, man ekologiški bulvių traškučiai atrodo tokia pat "otrava" kaip ir neekologiški...

O aš manau, kad ekologiški 100 kartų geriau, nes juose nėra pesticidų, gliutamatų ir kitų baisybių. Mano draugė dirba laboratorijoj, kurioj tyrinėja auglius ir kas juos sukelia, tai sakė, čipsuose vieni kancerogenai.

QUOTE(*GREISI* @ 2008 05 22, 12:45)
o kur tas ledu receptas? g.gif

čia aš gal netyčia iš kokios kitos temos pacitavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 05 23, 16:42)
Čia tai geras thumbup.gif Kai atsidariau nurodytą interneto tinklalapį išsižiojau bigsmile.gif Pasirodusi aš esu dukrai nupirkusi tokių rūbelių - "maikučių", pižamyčių (pirkau "Aprangoje") tik dėmesio neatkreipiau, kad jie iš bambuko pluošto!
Tikrai labai gera kokybė thumbup.gif Galiu tik pagirti thumbup.gif Puikiai nešiojasi, skalbiasi, niekas nenutįsta ir žiauriai malonūs rūbeliai kūnui thumbup.gif Aš sau nieko neturiu, bet kai dukros rūbelius tvarkau, tai pastoviai negaliu atsigėrėt thumbup.gif  bigsmile.gif Lengvi, plonyčiai, nuotaikingi, patogūs rūbeliai..

Kiek juose ekologijos - tikrai nežinau, reiktų, kad labiau patyrusios pasisakytų biggrin.gif
O sudomino mane pirma medžiagos švelumas, tik paskui apsižiūrėjau, kad bambukas kažkoks mastau.gif Dar pagalvojau - jei iš medvilnės padaro, tai gal ir iš bambuko padaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2008 05 23, 19:17)
Kiek juose ekologijos - tikrai nežinau, reiktų, kad labiau patyrusios pasisakytų  biggrin.gif
O sudomino mane pirma medžiagos švelumas, tik paskui apsižiūrėjau, kad bambukas kažkoks mastau.gif  Dar pagalvojau - jei iš medvilnės padaro, tai gal ir iš bambuko padaro  lotuliukas.gif

na bambukas iš principo yra ekologiškas augalas - jis labai greit auga, todėl jo nereikia tręšt.
Atsakyti
QUOTE(benedikta @ 2008 05 22, 10:05)
Na nežinau, man ekologiški bulvių traškučiai atrodo tokia pat "otrava" kaip ir neekologiški...o pirkti juos vaikams, tai išvis nesuprantama...

Man irgi eko traškučiai nekaip skamba.
Čia panašiai, kaip ekologiškos cigaretės ar eko degtinė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Siandien uzsukau i "Morku selsma" Laisves al. Ale kokia mazyte ta kavinuke smile.gif bet vis tiek labai miela. Nugriebiau paskutini sultinio pakeli smile.gif

Bevaiksciodama Kauno dienose aptikau ale naturaliu kosmetikos pardaveju, gaila nepamenu ju www (lyg is d raides), bet pardavejas irodinejo, kad cia sudetis liuksiska, nors ir parabenu ir sodium lauryl sulfatu yra...dar vienas makaroncikas

Klausykit gal kas turi joninius dantu sepetelius is greenshop????
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 05 24, 18:30)
Klausykit gal kas turi joninius dantu sepetelius is greenshop????

Juos dar "Gidenta" (Vilniuje) parduoda. Čia nuoroda: http://www.gidenta.lt/lt/soladey.xhtml kam įdomu pasiskaityti ax.gif

Gundžiausi labai, bet taip ir neįsigijau iki šiol blush2.gif
Atsakyti