Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

tai kad tas poveikis dar mazai tyrinetas, o ir tyrimai diskredituojami... niekur nepavyskta ju paskelbti. pinigai savo daro...
Atsakyti
Visoms labas. Uzpildykite prasau anketa, prisidekite prie diplominio kurimo blush2.gif tai uzims 1-2 minuteles. Busiu labai dekinga 4u.gif

http://apklausa.lt/a....php?form=15864
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2008 05 17, 20:17)
Vienintele naturali priemone kuri man padeda jau ikandus - svoguno arba cesnako laiska sutrinti ir sultim patepti. Jokio nezejimo nebelieka. Patikrinta  smile.gif

sudrėkinti seilėmis cukraus ir prilipdyti prie įkąstos vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 05 20, 13:08)
sudrėkinti seilėmis cukraus ir prilipdyti prie įkąstos vietos  4u.gif

O bitės nužpuls? Tada ne tik niežėjimas, bet ir skausmas mirksiukas.gif
Atsakyti
jei prie avilių vaikščiosi, tai gal ir užpuls biggrin.gif Aš taip nuo uodų įkandimų gelbėjuosi, dar niekas neužpuolė wink.gif O svogūno ir česnako nenorėčiau dėl kvapo, nes dar pati ką nors užpulčiau iš nepakantumo jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 04 20, 14:01)
Papildyta:
Mes kepimui naudojame tik alyvuogių aliejų, dar labai retai vynuogių kauliukų aliejų, nes visi kiti kepant yra kenksmingi mano šventu įsitikinimu, nemažai apie tai esu skaičius. Be to, visi kiti didina cholesterolio kiekį. Salotoms naudojam irgi alyvuogių arba sezamų aliejų (iš tos stebuklingos krautuvytės Klaipėdoj).

Laba, kas per parduotuvytė Klaipėdoje??? as galvoju kad kolaipėdoje iš vis pasirinkimo nėra ir nėra nėi vienos specializuotos eko parduotuvės g.gif , keleta produktų radau išbarstytų po skirtingas parduotuves i psio doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 05 20, 14:25)
Laba, kas per parduotuvytė Klaipėdoje??? as galvoju kad kolaipėdoje iš vis pasirinkimo nėra ir nėra nėi vienos specializuotos eko parduotuvės g.gif , keleta produktų radau išbarstytų po skirtingas parduotuves i psio doh.gif .

Prie turgaus yra tokia, vadinas ALIEJUS.
Atsakyti
Merginos, patarkite, kokius man puodus pirkti, kad juose išsilaikytų naudingos maisto medžiagos? Kur ir kokius? Išskyrus internetinę prekybą.
Atsakyti
Junda, o gal dar zinot kokiu parduotuvių klaipėdoje, kur galima musipirkti eko produktu?? rolleyes.gif Žinau tik tiek, kad yra Weleda keliose vaistinėse, AlmaWin, Debreceno gatvėje, nu ir prekybos centruose "Žaliosios lentynos" g.gif
Atsakyti
sveikos, ekologijos šalininkės 4u.gif
pagaliau įveikiau "ekologiškai švarių žinių" skyrelius. gana nemažai laiko užtrukau, kol tai padariau. tai vat jungiuosi aš į jūsų kompaniją ax.gif
jau kelis mėnesius rūšiuoju šiukšles, neperku polietileninių maišelių, nešuosi savo į parduotuvę. džiaugiuosi, kad mano draugas tam irgi pritaria ir daro taip, kaip aš pasakau smile.gif nes kaip jisai sako, kad tikrai tiek skaityt neturėtų kantrybės, tai labai džiaugiasi, kad aš inicijuoju visokius sveikos gyvensenos būdus. domiuosi tokiais dalykais kaip žmogaus sveikata, nes pačios imunitetas ne pats stipriausias (bet čia mano darbo ir mokslo tempai kalti). daržoves ir kiaušinius atsivežam iš tėvų ūkių, tai pakankamai sveikus produktus valgom. dabar jau pradėjau žiūrinėti, kuo pakeisti visus valiklius namie, kai tie, kuriuos turiu, baigsis. be to, man pakankamai aktuali ir ekologiška kosmetika, nes paberia spuogeliais, ir dar plaukai silpni ir ne itin gražūs verysad.gif todėl tikiuosi, kad ekologiška kosmetika pagerins situaciją.
džiaugiuosi, kad eko forumas vis populiaresnis tampa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2008 05 21, 09:21)
sveikos, ekologijos šalininkės  4u.gif

sveikinam prisijungus 4u.gif drinks_cheers.gif

MB pradėjo pirkti ekologiškus bulvių traškučius lotuliukas.gif
Junda, atrodo, tavo vyras irgi traškučius mėgsta?
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 05 21, 11:38)
sveikinam prisijungus  4u.gif  drinks_cheers.gif

MB pradėjo pirkti ekologiškus bulvių traškučius  lotuliukas.gif
Junda, atrodo, tavo vyras irgi traškučius mėgsta?

Ir tokių būna? biggrin.gif Žinau tik ekologiškus obuolių traškučius biggrin.gif
Atsakyti