tai kad tas poveikis dar mazai tyrinetas, o ir tyrimai diskredituojami... niekur nepavyskta ju paskelbti. pinigai savo daro...
Visoms labas. Uzpildykite prasau anketa, prisidekite prie diplominio kurimo tai uzims 1-2 minuteles. Busiu labai dekinga
http://apklausa.lt/a....php?form=15864
http://apklausa.lt/a....php?form=15864
QUOTE(Uliuliuska @ 2008 05 17, 20:17)
Vienintele naturali priemone kuri man padeda jau ikandus - svoguno arba cesnako laiska sutrinti ir sultim patepti. Jokio nezejimo nebelieka. Patikrinta
sudrėkinti seilėmis cukraus ir prilipdyti prie įkąstos vietos
QUOTE(katutis @ 2008 05 20, 13:08)
sudrėkinti seilėmis cukraus ir prilipdyti prie įkąstos vietos
O bitės nužpuls? Tada ne tik niežėjimas, bet ir skausmas
jei prie avilių vaikščiosi, tai gal ir užpuls Aš taip nuo uodų įkandimų gelbėjuosi, dar niekas neužpuolė O svogūno ir česnako nenorėčiau dėl kvapo, nes dar pati ką nors užpulčiau iš nepakantumo jiems
QUOTE(Junda @ 2008 04 20, 14:01)
Papildyta:
Mes kepimui naudojame tik alyvuogių aliejų, dar labai retai vynuogių kauliukų aliejų, nes visi kiti kepant yra kenksmingi mano šventu įsitikinimu, nemažai apie tai esu skaičius. Be to, visi kiti didina cholesterolio kiekį. Salotoms naudojam irgi alyvuogių arba sezamų aliejų (iš tos stebuklingos krautuvytės Klaipėdoj).
Mes kepimui naudojame tik alyvuogių aliejų, dar labai retai vynuogių kauliukų aliejų, nes visi kiti kepant yra kenksmingi mano šventu įsitikinimu, nemažai apie tai esu skaičius. Be to, visi kiti didina cholesterolio kiekį. Salotoms naudojam irgi alyvuogių arba sezamų aliejų (iš tos stebuklingos krautuvytės Klaipėdoj).
Laba, kas per parduotuvytė Klaipėdoje??? as galvoju kad kolaipėdoje iš vis pasirinkimo nėra ir nėra nėi vienos specializuotos eko parduotuvės , keleta produktų radau išbarstytų po skirtingas parduotuves i psio .
QUOTE(Deimira @ 2008 05 20, 14:25)
Laba, kas per parduotuvytė Klaipėdoje??? as galvoju kad kolaipėdoje iš vis pasirinkimo nėra ir nėra nėi vienos specializuotos eko parduotuvės , keleta produktų radau išbarstytų po skirtingas parduotuves i psio .
Prie turgaus yra tokia, vadinas ALIEJUS.
Junda, o gal dar zinot kokiu parduotuvių klaipėdoje, kur galima musipirkti eko produktu?? Žinau tik tiek, kad yra Weleda keliose vaistinėse, AlmaWin, Debreceno gatvėje, nu ir prekybos centruose "Žaliosios lentynos"
sveikos, ekologijos šalininkės
pagaliau įveikiau "ekologiškai švarių žinių" skyrelius. gana nemažai laiko užtrukau, kol tai padariau. tai vat jungiuosi aš į jūsų kompaniją
jau kelis mėnesius rūšiuoju šiukšles, neperku polietileninių maišelių, nešuosi savo į parduotuvę. džiaugiuosi, kad mano draugas tam irgi pritaria ir daro taip, kaip aš pasakau nes kaip jisai sako, kad tikrai tiek skaityt neturėtų kantrybės, tai labai džiaugiasi, kad aš inicijuoju visokius sveikos gyvensenos būdus. domiuosi tokiais dalykais kaip žmogaus sveikata, nes pačios imunitetas ne pats stipriausias (bet čia mano darbo ir mokslo tempai kalti). daržoves ir kiaušinius atsivežam iš tėvų ūkių, tai pakankamai sveikus produktus valgom. dabar jau pradėjau žiūrinėti, kuo pakeisti visus valiklius namie, kai tie, kuriuos turiu, baigsis. be to, man pakankamai aktuali ir ekologiška kosmetika, nes paberia spuogeliais, ir dar plaukai silpni ir ne itin gražūs todėl tikiuosi, kad ekologiška kosmetika pagerins situaciją.
džiaugiuosi, kad eko forumas vis populiaresnis tampa
pagaliau įveikiau "ekologiškai švarių žinių" skyrelius. gana nemažai laiko užtrukau, kol tai padariau. tai vat jungiuosi aš į jūsų kompaniją
jau kelis mėnesius rūšiuoju šiukšles, neperku polietileninių maišelių, nešuosi savo į parduotuvę. džiaugiuosi, kad mano draugas tam irgi pritaria ir daro taip, kaip aš pasakau nes kaip jisai sako, kad tikrai tiek skaityt neturėtų kantrybės, tai labai džiaugiasi, kad aš inicijuoju visokius sveikos gyvensenos būdus. domiuosi tokiais dalykais kaip žmogaus sveikata, nes pačios imunitetas ne pats stipriausias (bet čia mano darbo ir mokslo tempai kalti). daržoves ir kiaušinius atsivežam iš tėvų ūkių, tai pakankamai sveikus produktus valgom. dabar jau pradėjau žiūrinėti, kuo pakeisti visus valiklius namie, kai tie, kuriuos turiu, baigsis. be to, man pakankamai aktuali ir ekologiška kosmetika, nes paberia spuogeliais, ir dar plaukai silpni ir ne itin gražūs todėl tikiuosi, kad ekologiška kosmetika pagerins situaciją.
džiaugiuosi, kad eko forumas vis populiaresnis tampa
QUOTE(daisha @ 2008 05 21, 09:21)
sveikos, ekologijos šalininkės
sveikinam prisijungus
MB pradėjo pirkti ekologiškus bulvių traškučius
Junda, atrodo, tavo vyras irgi traškučius mėgsta?
QUOTE(balta @ 2008 05 21, 11:38)
sveikinam prisijungus
Ir tokių būna? Žinau tik ekologiškus obuolių traškučius