Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(Vaizele @ 2008 05 06, 10:16)
Th.Phillips reik atsiskaityt grynais  schmoll.gif

Cia jau galima atsiskaityt kortelem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2008 05 06, 17:41)
Cia jau galima atsiskaityt kortelem  lotuliukas.gif

Rimtai? bigsmile.gif Vilniuje čia?

Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 05 06, 12:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O aš čia su rimtu klausimu noriu kreiptis - kur dar prekiaujama didelėmis Bambo sauskelnių pakuotėmis (kol kas 4 dydis)??
Kaip suprantu i Akropoli jau nera ko vaziuoti? rolleyes.gif

Žinok, gali bandyt, nes ta mamų mugė ten dar mėnesį tęsis, tai jaučiu papildys atsargas ir jie, kai pamatys, kad yra paklausa. Juk visada galima pasiskambint.
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 06, 13:46)
Akropoly yra 5-o dydžio didelės pakuotės, 35lt. Nuo 12kg jei neklystu.
O Junda tai tikrai visas 4-o dydžio susipirko, mačiau tik mažose pakuotėse  lotuliukas.gif

Mes tik 15 pakų 4to dydžio ėmėm ir 5is 3čio dydžio smile.gif

Beje, Vaizele, o kokia ten mėsa, kur reik 10 kg imt? Aš gal visai mielai su tavim kooperuočiaus, 5 kg paimt nėra sunku, ypač kai artėja šašlykų sezonas. Man kaip tik vaiko gimtadienis gamtoj po 3 sav. gresia. Šiandien iš eko paėmiau 30 ekologiškų kiaušinių (na, turėjau imt 20, bet apsirikom), tai labai džiaugiuos. Tai dabar kepsiu ir kepsiu biskvitinius obuoliu pyragus (beje, pastebėjote, kad niekur nebėra pirkt lietuviškų obuolių?).
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 03, 14:53)
Būtinai po to parašyk, čia visom tikriausiai aktualu  4u.gif

Paskambinau šiandien į tą vaistažolių vaistinę, tai viskas, ką jie turi, yra gvazdikėlių aliejus, kuris, kaip jau įsitikinau, nuo manęs uodų visai neatbaido...
Atsakyti
sveikutes, kaip gerai kad radau jusu temele, noriu ir as prisijungti.
keista, kad anksciau nepastebejau, bet geriua veliau nei niekad smile.gif

perskaiciau beveik visa tema... dar kiek pabaigsiu veliau nes labai idomiu ir naudingu dalyku cia prikalbejot.

be reikalo tik ta filmuka apie maisto gyvulius paziurejau... iki siol viduj toks negerumas, kad net pamirsau vissus gerus zodzius kurios norejau cia pasakyt...
as vegetare jau 18 metu... bet vistiek buvo baisu ziuret... butinai parodysiu vyrui. o tai niekaip nuo mesos neatsoka... o gerio joje, kaip supratau nelabai kazin kiek lieka sitaip auginus laikius ir uzmusus gyvuli... aj bet as ne apie tai norejau

norejau paklaus pas kosmetikos zinoves. kuom nusikaltes yra greipfurukto seklu ekstraktas. nes as dabar australijoj sedziu, cia dekinga salis ekologiskumo ir sveikumo atzvilgiu, tai geros kosmetikos prieinamom kainom pilna.

o ant tos kur nusipirkau labai isdidziai parasyta, " no parabens, harsh preservatives or grapefruit seed extract". nu apie pirmus du tai zinau, o kuom tie greipfruktai nusikalte? g.gif

cia ta kosmetika jei idomu
www.avalonorganics.com

jos beje ir europoj yra
Atsakyti
tai merginos, nei viena nezinot kuom kenskmingas greipfruktu seklu esktraktas?

iki manes atejo tik gandas, kad greipfruktu geriau nevalgyti, nes tai genetines manipuliacijos budu gautas produktas, tai gal ir seklos del to nuodemingos? ar yra kitu nuomoniu?
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2008 05 09, 23:16)
jenna, sveika prisijungus  4u.gif  as apie greifruktu seklu blogybes nieko nezinau  schmoll.gif apskritai nieko apie juos nezinau, tik tiek, kad vaikam duodu "Citrosept" greifruktu seklu ekstrakto imunitetui stiprinti..

na cia, turiu galvoj australija, tai greipfruktu seklu esktrakto jau stengiasi net i kosmetika nedeti. tai vaikam tikrai negirdyciau. bent kol tikrai neissiaiskinsiu kuom jos abejotinos. cia greipfuktu seklos prilyginamos blogumu parabenams.... tik man niekas negali paaiskint kodel. pardavejos hm... tik parduoti moka, o paaiskint kodel ... eko mugel kai buvau , kazkaip nesusipratau paklaust, o paprasti prekybininkai nezino, net ir parabenai jiems atrodo kaip "seip konservantas.. gal kas alergiskas, a?"
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2008 05 09, 23:16)
jenna, sveika prisijungus  4u.gif  as apie greifruktu seklu blogybes nieko nezinau  schmoll.gif apskritai nieko apie juos nezinau, tik tiek, kad vaikam duodu "Citrosept" greifruktu seklu ekstrakto imunitetui stiprinti..

Noriu jum pasipasakot:
...Vat tokia istorija  biggrin.gif

thumbup.gif istorija lotuliukas.gif ale gerai čia du kostiumuotus vyriškius supakavai ir paauklėjai thumbup.gif

O dėl greifruktų ir aš pirmą kartą girdžiu kad kenksmingi rolleyes.gif Sofie Loren gi patarinėja prieš kiekvieną valgį grifruktą suvalgyti, tipo vien šitas fintas labai padeda mest svorį ir išlaikyt gražią figūrą rolleyes.gif

Aš tai greifruktų nevalgau, nes nemėgstu jų skonio, bet va Pamelos tai man žiauriai skanu smile.gif
Atsakyti
na del Citrosept nezinau, man tai atrodo naturalus produktas rolleyes.gif
Apie citrosept

Dar turiu klausimuka toms kurios naudoja indaploves... anuka pasidalinkit patirtimi ir produktais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 05 10, 06:39)
na cia, turiu galvoj  australija, tai greipfruktu  seklu esktrakto jau stengiasi net i kosmetika nedeti.  tai vaikam tikrai negirdyciau.  bent kol tikrai neissiaiskinsiu kuom jos abejotinos.  cia greipfuktu seklos prilyginamos blogumu parabenams....  tik man niekas negali paaiskint kodel.  pardavejos  hm...  tik parduoti moka, o paaiskint kodel ...  eko mugel kai buvau , kazkaip nesusipratau paklaust, o paprasti prekybininkai nezino, net ir parabenai jiems atrodo kaip "seip konservantas.. gal kas alergiskas, a?"

http://64.233.183.10...lient=firefox-a

Čia va truputį rašo, kad tame ekstrakte aptikta kažkokia medžiaga, kurią galima naudoti tik plovikliuose, ji negali likti ant kūno. Turbūt skaitai angliškai...
Atsakyti
labai aciu uz info del tu nelemtu greipfruktu.... jau viskas aisku. smile.gif

bet kai viska perskaiciau, vietoj imuniteto stiprintojo ju negerciau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 05 11, 08:53)
labai aciu  uz info del tu nelemtu greipfruktu.... jau viskas aisku.  smile.gif

bet kai viska perskaiciau, vietoj imuniteto stiprintojo ju  negerciau...  schmoll.gif

Aš esu pirkusi ir pati naudojusi berods "Citrosept" ekstraktą. Su greifruitais man viskas gerai, galiu vartoti ir nieko, o nuo to ekstrakto iškart- alerginė reakcija g.gif Pradėjau domėtis ir va tada sužinojau apie visą išgavimo technologiją, deja, kai kurios konservuojančios medžiagos man gali įvaryti alerginį šoką (pvz. su Suslavičiaus kečupu vartotu svečiuose taip ir nutiko verysad.gif ) ir baisu, kad visas "pridengta" gražiais sveikatinimo teiginiais, o teisybė nerašoma ax.gif Išmečiau ir viskas, nei šeimynai nebedaviau suvartot.
Atsakyti