Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios (2)

QUOTE(Junda @ 2008 04 29, 00:01)
Jei kas sugalvosite siųstis, tai ir aš prisidėsiu. Daugiau vienu kartu siunčiant bus tikrai pigiau.

Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, nes ten mamų ir kūdikių prekių nukainavimas neblogas. Nusipirkau Natracare natūralius įklotus. Mačiau, kad BAMBO sauskelnėms yra maždaug 5 Lt. nuolaida pokui, o yra visų dydžių. Man gimdyt po 3 mėn., bet sakėm su vyru nuvažiuosim, nusipirksim 10 pokų ir garaže padėsim. Kiek manot, reikėtų viso pokų pačių mažiausių?

Geriausia būtų 2-as dydis, kur 3-6kg. Bant jau galėsi būti tikra, kad lelius gimęs jau nebus išaugęs 4u.gif O kiek pakelių, jau ir nebepasakysiu... Mano 2-ų mėn. svėrė 6kg, o to paprasto, ne maxi pakelio užtekdavo gal savaitei ar 5-iom dienom g.gif Tada dar daugkartinių nelabai naudojau.

Plaukų dažai http://bioboutique.l...oducts/types/6/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 29 balandžio 2008 - 12:30
QUOTE(xskix @ 2008 04 29, 12:25)
Geriausia būtų 2-as dydis, kur 3-6kg. Bant jau galėsi būti tikra, kad lelius gimęs jau nebus išaugęs  4u.gif O kiek pakelių, jau ir nebepasakysiu... Mano 2-ų mėn. svėrė 6kg, o to paprasto, ne maxi pakelio užtekdavo gal savaitei ar 5-iom dienom g.gif  Tada dar daugkartinių nelabai naudojau.

Dėkui už info, aš jau pamiršau, nes prieš 10 metų reikėjo. O tie BAMBO yra skirtingi berniukams ir mergaitėms, ar tas skirstymas tik nuo kažkurio dydžio prasideda?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 04 29, 16:05)
Dėkui už info, aš jau pamiršau, nes prieš 10 metų reikėjo. O tie BAMBO yra skirtingi berniukams ir mergaitėms, ar tas skirstymas tik nuo kažkurio dydžio prasideda?

dabar jau ketvirtas dydis (tikiuosi ir paskutinis) tai jie unisexai 4u.gif Gal nebet kokios training pants skiriasi.
Beje, 2-o dydžio bambo IKI 16lt, o sunkiausia būdavo rasti 3-io dydžio, kur geltonos spalvos pakuotė.

Žinau, kad akropolio euro vaistinėj weledos būna, tai gal yra ir vaikams, ir dar su nuolaida? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 29 balandžio 2008 - 15:42
QUOTE(Junda @ 2008 04 29, 16:05)

Mergaitems ir berniukams bambo tokie pat visa laika, ilgiausiai naudosi midi ir maxi. Midi naudojom iki 5 men, o po to maxi. Jeigu naudosi vien vienkartinius , tai ju reik kokiu 6 per para. Gali pasiskaiciuoti...
Radau, kad man ekologiskiskas/ekonomiskas/sveikas variantas yra skalbiami vystyklai kartu su vilnonemis prilaikanciomis kelnytemis imse vimse is Rasakilos, o nakciai (ir isimtinais atvejais, kai jau pritrukstam vystyklu) bambo.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 04 28, 23:01)
Jei kas sugalvosite siųstis, tai ir aš prisidėsiu. Daugiau vienu kartu siunčiant bus tikrai pigiau.

Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, nes ten mamų ir kūdikių prekių nukainavimas neblogas. Nusipirkau Natracare natūralius įklotus. Mačiau, kad BAMBO sauskelnėms yra maždaug 5 Lt. nuolaida pokui, o yra visų dydžių. Man gimdyt po 3 mėn., bet sakėm su vyru nuvažiuosim, nusipirksim 10 pokų ir garaže padėsim. Kiek manot, reikėtų viso pokų pačių mažiausių?

Natracare yra ir Akropolio Eurovaistinėj bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Aš Natracare pirkau iš Sveikų produktų, bet man nepatinka ten nei privažiavimas, nei aplinka, nei mokėjimas tik grynais schmoll.gif

O ant Natracare atsirado šiaurės šalių gervė artai gulbė, pastebėjot? smile.gif

O www.ekomama.lt operatyvumas thumbup.gif , viska gaunu per pora dienu, man labai patinka. Aš tai jau seniai ant siuntimo kaštų pasirašiau, nes manau, kad man važinėtis su benzu yra tikrai brangiau, o be to, kurjeriai ar siuntinių tarnybos veža iš karto daug siuntinukų, tai ir ekologiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 29, 15:40)
dabar jau ketvirtas dydis (tikiuosi ir paskutinis) tai jie unisexai  4u.gif Gal nebet kokios training pants skiriasi.
Beje, 2-o dydžio bambo IKI 16lt, o sunkiausia būdavo rasti 3-io dydžio, kur geltonos spalvos pakuotė.

Žinau, kad akropolio euro vaistinėj weledos būna, tai gal yra ir vaikams, ir dar su nuolaida?  ax.gif  blush2.gif

Buvo vaikams Weleda, bet nuolaidų nepastebėjau, tik pastebėjau, kad pigiau keliais litais negu FARMA vaistinėj, kur visad pirkdavau. Pvz., aliejukas nuo strijų tai net 10 Lt. pigesnis buvo...
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 01, 18:27)

Kita tema - ar dar žinot kuri nors kokį nors rūbų baliklį išskyrus Almawin? Esat bandžiusios?

Sonetto buna. tik jei skalbi 40 laipsniu C, tai reik pamirkyti, o nuo 50 galima jau i skalbykle tiesiai...
Atsakyti
Nu vakar su vyru nusiaubėm eurovaistinę akropolyje smile.gif Pirkom 20 didžiųjų Bambo pokų, tai pardavėjos visos sulėkė ir nešė mums iš sandėlio paskutinius. Šiaip ar taip per 20 pokų sutaupėm viso 240 Lt., tas manau yra gerai smile.gif
Atsakyti
Ar egzistuoja ekologiškos priemonės nuo uodų? Aš esu žiauriai alergiška vabzdžių įkandimams + iš tų žmonių, kuriuos uodai ypač gelia (dažniausiai mane vieną iš viso būrio ir sukandžioja...). Visokios ten natūralios priemonės kaip gvazdikėlių aliejus, kurios kitoms veikia, man tikrai neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 05 02, 15:24)
Ar egzistuoja ekologiškos priemonės nuo uodų? Aš esu žiauriai alergiška vabzdžių įkandimams + iš tų žmonių, kuriuos uodai ypač gelia (dažniausiai mane vieną iš viso būrio ir sukandžioja...). Visokios ten natūralios priemonės kaip gvazdikėlių aliejus, kurios kitoms veikia, man tikrai neveikia.

Aš - tavo likimo draugė. Laukiu kokios nors info ax.gif

Taip pat dar laukiu ir apie skalbinių baliklius, nes Almawin baigiasi, reik bandyt naują bigsmile.gif

Beje, Junda, linksminausi skaitydama kaip pirkot urmu Mambo sauskelnes thumbup.gif

QUOTE(limbi @ 2008 05 02, 15:34)
O ką daryti su nebereikalingais kompaktiniais diskais?  g.gif  Pas mane nemažai prisikaupė, kur įrašyta nebereikalingi dalykai, ir nežinau kur juos išmest g.gif

QUOTE(ingalp @ 2008 05 02, 15:56)
teoriškai gal reiktų mest į plastiko konteinerį g.gif

Taip, kompaktai - plastikas. Bet šiaip paimčiau ir aš - ketinu daryti štai tokį dalyką uošviams:
user posted image ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 05 02, 15:24)

Junda, o homeopatijos nebandei?
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 05 02, 19:58)
Junda, o homeopatijos nebandei?

Nu žinai gal atsargiai ir pabandyčiau, bet esu daugeliui augalų alergiška, tai ne viskas tinka turbūt. O kur jų galima gauti?
Atsakyti