QUOTE(Junda @ 2008 04 29, 00:01)
Jei kas sugalvosite siųstis, tai ir aš prisidėsiu. Daugiau vienu kartu siunčiant bus tikrai pigiau.
Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, nes ten mamų ir kūdikių prekių nukainavimas neblogas. Nusipirkau Natracare natūralius įklotus. Mačiau, kad BAMBO sauskelnėms yra maždaug 5 Lt. nuolaida pokui, o yra visų dydžių. Man gimdyt po 3 mėn., bet sakėm su vyru nuvažiuosim, nusipirksim 10 pokų ir garaže padėsim. Kiek manot, reikėtų viso pokų pačių mažiausių?
Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, nes ten mamų ir kūdikių prekių nukainavimas neblogas. Nusipirkau Natracare natūralius įklotus. Mačiau, kad BAMBO sauskelnėms yra maždaug 5 Lt. nuolaida pokui, o yra visų dydžių. Man gimdyt po 3 mėn., bet sakėm su vyru nuvažiuosim, nusipirksim 10 pokų ir garaže padėsim. Kiek manot, reikėtų viso pokų pačių mažiausių?
Geriausia būtų 2-as dydis, kur 3-6kg. Bant jau galėsi būti tikra, kad lelius gimęs jau nebus išaugęs O kiek pakelių, jau ir nebepasakysiu... Mano 2-ų mėn. svėrė 6kg, o to paprasto, ne maxi pakelio užtekdavo gal savaitei ar 5-iom dienom Tada dar daugkartinių nelabai naudojau.
Plaukų dažai http://bioboutique.l...oducts/types/6/