Įkraunama...
Įkraunama...

Parketlentės ar laminatas?

QUOTE(mamavita @ 2008 11 06, 13:25)
tai gl kas turit svetaineje plyteles?papasakokit kaip jos? mano isivaizduojami minusai: viskas dusta ,kas nukrenta, vaikai nudauzytais keliais, nepasivoliosi prie teliko ar zidinio.o, beja, ar voliojates ant mediniu biggrin.gif ,ar kilimus tiesiat?

Mes dėjomes medzio imitacijos plyteles i valgomaji i kolidoriu ir labai dziaugiames kad nesidejom ju svetaineje. Nors ir sildomos grindys, taciau plyteles vis vien vesios, nors ir kambaryje apie 20 silumos.. Kazkaip net basomis vaikscioti salta, norisi tapkiu unsure.gif O va svetaine susidejome parketlentes tai smagu, tokios jaukios ir tikrai siltesnes grindys smile.gif nieko ant ju tiesti nesinori schmoll.gif

tiesa, gal kam nors reikia kliju parketlentems/laminatui? Yra 15 kg kibirelis, truputi nuimtas (gal 200 gr nuimta). Atiduodame dovanai, juk gaila ismesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Susidejom ir laminata ir parketlentes, jei finansai leistu buciau dejusi visur parketlentes ir tik parketlentes, nes atrodo zymiai graziau, naturaliau ir netgi lyginant su parketu ir jo isvaizda man parketlentes super thumbup.gif
O kaip cia kas bande pasakyti, kad ju negalim atnaujinti, tai labai klysta, bent jau viena karta tai tikrai, bet pagalvokite kiek kartu gyvenime darysite kapitalini remonta ir ar tikrai kiekvienu kartu slifuosite grindis.
Be to kalbu is praktikos, nes esu turejusi ir parketo grindis, kuriu visu pirma namu salygomis niekada nenulakuosi taip idialiai kaip gamykloje, be to jus dejimas slifavimas, lakavimas tikrai nusileidzia parketlenciu sudejimui.
Atsakyti
[quote=pasi,2008 11 25, 16:56]
Susidejom ir laminata ir parketlentes, jei finansai leistu buciau dejusi visur parketlentes ir tik parketlentes, nes atrodo zymiai graziau, naturaliau ir netgi lyginant su parketu ir jo isvaizda man parketlentes super thumbup.gif
O kaip cia kas bande pasakyti, kad ju negalim atnaujinti, tai labai klysta, bent jau viena karta tai tikrai, bet pagalvokite kiek kartu gyvenime darysite kapitalini remonta ir ar tikrai kiekvienu kartu slifuosite grindis.
Be to kalbu is praktikos, nes esu turejusi ir parketo grindis, kuriu visu pirma namu salygomis niekada nenulakuosi taip idialiai kaip gamykloje, be to jus dejimas slifavimas, lakavimas tikrai nusileidzia parketlenciu sudejimui.

Manau kad neesi maciusi grazaus parketo....
Atsakyti
Sveiki,
turim viena klausima, gal kas pagelbes:
Salone ir miegamuosiuose norim deti trisluoksnes parketlentes ant sildomu grindu, taciau ne parketo imitacija (sudeta is mazu lenteliu 5cm*20cm ar pan.), o naturaliu lentu imitacija (lentos 20cm*200cm dydzio). Kiek domejomes, tai visur rekomenduoja parketlentes is mazu lenteliu, taciau jis mums nepatinka, todel sildomas grindis paaukotumeme, tam kad deti lentas.
Gal kas turi susidejes tokias triju sluoksniu parketlenciu "lentas" ir turi patirties del kraipymosi? Vis del to naturalus didelio dydzio medis, todel yra labai daug sansu kad isiskraipys (vyro nuomone). Pardaveju nuomones ir tokios ir tokios, todel reiktu is praktines puses ziniu.
Atsakyti
Kai rinkausi, Vilniaus parkete maciau uosi tamsiai ruda - termiskai apdorota. Labai grazi tamsi spalva. O ir pati parketlente (3sluoksniu)gerai praleidzia siluma. termiskai apdorota mediena geriau praleidzia siluma, pati domejausi: http://lt.lt.allcons...0/1/article/575
beje tos termiskai apdoroto uosio parketlentes ir yra suomiskos - PARLA, kokybiskaas produktas smile.gif

QUOTE(SpyCam @ 2008 06 28, 20:35)
Pasiskaiciau siek tiek informacijos, sako, kad sildomoms grindims geriau dvisluoksnes parketlentes, ju silumine varza geresne, t.y. jos geriau praleidzia siluma, nes plonesnes.

Is kitos puses, dar buna parketlentes is termiskai apdorotos medienos, sako, kad ji iki į kartu geriau praleidzia siluma, nei naturali mediena, bet ar tai teisybe, gal kas nors zino kur rasti kokiu nors straipsniu ar pan, sia tema?

Papildyta:
riesutas yra viena prabangiausiu medienu, todel tokia ir kaina. paziurekite, kiek riesuto baldai kainuoja.. grindys is riesuto irgi labai prabangiai atrodo.
kaina dar gali skirtis priklausomai nuo to, kokio dydzio lentutes virsutinio parketlentes sluoksnio-buna,kad atrodo kaip lentos (tai ir kainuos brangiau), o buna kaip parketo (virsutiniam sluoksniui uzdetos mazesnes lentutes), tokios parketlentes ir kainuos maziau, nes mazesni vertngos medienos gabaliukai. atkreipkite visi besirenkantys parketlentes i tai demesi.

QUOTE(SpyCam @ 2008 06 22, 21:39)
Sveiki,
ieškome trisluoksniu parketlenčių riešuto, ar kitos egzotiškos vidutinio tamsumo medienos grindų Vilniuje. Buvome Vilniaus Parkete, radom (150 lt/m2), bet visgi galvojame, kad paieskosime dar, gal pigiau kur rasime.

Gal kas nors galit parekomenduot kokią kitą firmą?

Iš anksto dėkojame!

Atsakyti
Laba diena,

Norejau paklausti, gal pirkote kas grindis is internetines parduotuves? radau tokia www.grinduturgus.lt Kainos tikrai zemesnes, pasirinkimas lyg ir neblogas, ypac Quick Step laminatas patiko. Noreciau tik nuomones, kaip internetu pirkti? ar patogu?
Buciau labai dekinga jei pasidalintumete ispudziais. Nebutinai is sios parduotuves, gali buti ir is kitu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jekaterina_art: 09 rugsėjo 2009 - 14:09
QUOTE(vobla @ 2008 04 22, 21:51)
kam geriau? man, tau, Pranytei? Kiekvienam juk pagal poreikį: kam pagal kainą, kam pagal grožį, kam ant šildomų grindų reik, kam į paprasčiausią tarybinio blokinuko saloną... skirtingi dalykai, negalima lygint kas geriau ar blogiau...tiek parketo, tiek parketlenčių yra skirtingo dizaino, skirtingos kokybės...

kokios parketlentės yra kokybiškos?
Atsakyti
Sveiki, reikia patarimo 4u.gif
Visame bute norime deti trisluoksnes parketlentes. Taciau kur tik nueiname, visur mum i virtuve siulo geriau deti laminata...nes parketlentes jautresnes..nu bet man tas laminatas taip nepatikimai atrodo... Ar kas turite laminata virtuveje?
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2010 02 10, 23:05)
Visame bute norime deti trisluoksnes parketlentes. Taciau kur tik nueiname, visur mum i virtuve siulo geriau deti laminata...nes parketlentes jautresnes..nu bet man tas laminatas taip nepatikimai atrodo... Ar kas turite laminata virtuveje?

Esu mates ir parketlentes ir laminata virtuveje ir nieko. Priklauso nuo to kiek vandens ant jo pastoviai papuls. O laminatas ir parketlentes sakyciau dvi skirtingos medziagos. Laminatas sintetika,o parketlentes turi daugiau naturalumo ir atrodo kurkas jaukiau. Bet ju ir kainu skirtumas.
Atsakyti

Turejau virtuvej (ir ne tik ) gera laminata-dulkes traukia kaip nzn kas-statinis kruvis didelis,matyt. Issidauzyt neissidauze, bet atsibodo plaut istisai tas dulkes visas. Susidejom visur parketlentes-grindys siltesnes, dulkiu taip netraukia, bet vat virtuvej siek tiek pasibraize -nes tai puodukas koks nukrenta,tai peilis.. Tas pasibraizymas,tiesa,nepasakyciau,kad labai matosi-tik tuomet jis man kliuva,kai iskisus liezuvi ir keturiom plaunu as ji smile.gif Taip kad-buciau tik uz parketlentes. Jos net skamba kitaip,kai su aukstakulniais pasistaipalioju.. biggrin.gif
Atsakyti

turejom, pekeitem i plyteles. saldytuvas pasileid kai elektra dingo o musu nebuvo ir laminatas issipute smile.gif aisku pigus laminatas buvo, brangesni gal taip nebijo dregmes
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 03 28, 20:46)
turejom, pekeitem i plyteles. saldytuvas pasileid kai elektra dingo o musu nebuvo ir laminatas issipute smile.gif aisku pigus laminatas buvo, brangesni gal taip nebijo dregmes

nebijo nebent specialus,atsparus dregmei. O daugiau viskas gali issipusti ir laminatas ir parketas ir parketlentes.
Atsakyti