Įkraunama...
Įkraunama...

Parketlentės ar laminatas?

QUOTE(salkda @ 2010 08 05, 15:36)
idomu, kas geriau- pigios parketlentes, ar brangus laminatas? g.gif

o man dabar irgi klausimukas ax.gif kokia kaina to pigaus parketo?
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 08 05, 19:42)
o man dabar irgi klausimukas  ax.gif  kokia kaina to pigaus parketo?

Uosini uz 30-35 litus gali nusipirkti. O gal dar ir pigiau.

Beje,kas liecia laminatas ar medines grindys-keliu visas keturias uz medines. \Turiu namie laminata,tai vaikstau kaip ant plastmasiniu grindu. Turejau kitoj vietoj parketa,kad ir nulakuotas(kazkas sake kas lakas tai sintetika|) zymiai,zymiai jaukiau.

P.s. AS turejau minty paprasta parketa,o ne parketlentes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 05 rugpjūčio 2010 - 18:49
QUOTE(salkda @ 2010 08 05, 15:36)
idomu, kas geriau- pigios parketlentes, ar brangus laminatas? g.gif

Pigios parketlentės ar brangus laminatas - manau abiejose sintetikos daugiau nei natūralios medienos. Geriau jau laminatas - priežiūra lengvesnė. O skūpas moka kelis kartus - pigios parketlentės bus arba nekondicinės, arba mažiau atsparaus paviršiaus, arba kreivos (dėl netinkamo transportavimo, sandėliavimo) ir daug n...
Tada jau geriau pigus matūralaus medžio parketas. Gal ir kokybė prastesnė, bet natūrali medžiaga. Žinoma tarnaus trumpiau - bet kadangi "pigus", netūrėtų būti gaila pakeisti.
Šiuo metu susidėjom natūralų parketą ir laminatą - kitais metais galėsiu pakomentuoti, palyginti iš patirties...
Atsakyti
[QUOTE][quote=junera,2010 08 06, 18:44]
. O skūpas moka kelis kartus - pigios parketlentės bus arba nekondicinės, arba mažiau atsparaus paviršiaus, arba kreivos (dėl netinkamo transportavimo, sandėliavimo) ir daug n...
[/QUOTE]

Kartais taip buna ne is skupumo, bet is biednumo.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salkda: 06 rugpjūčio 2010 - 17:49
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 10, 18:03)
tai taip,bet daugkas neskaiciuoja to. Sako galiu laminata pasikeisti.. Lygtai tai butu taip paprasta:)  Plius parketa gali ne viena karta slifuoti.

o kas cia nepaprasto? g.gif MB ji pats sudeda, pats pakeicia ir greit, ir pigu, ir prieziura man patinka biggrin.gif kamstine danga bandziau siulyt, bet jam ji nepatinka, speju tik kazkoks isankstinis nusistatymas unsure.gif parketas man malonus basom vaiksciot ir paziuret, bet geriau rinksimes pagal savo finansus brangesni laminata ax.gif turesim bent tris vaikus, suni, tai tevu bute dar tas rusu laikais kur buvo dedamas nuo suns nusibraize, nuo musu vezimeliu pastumdymu, ivairiu avariju kur patrint tekdavo ir pan., o su laminatu mes tokiu bedu neturim-ir paspitukai, ir masinos dideles vazineja, ir duzta vis maziesiem kas, bet isvaizda lyg nezada pasikeist tuos duotus 7m garantijos 4u.gif kazi kaip su sildomom grindim (vandeniu), laminatas ar parketas? g.gif vyras sako, kad laminatas geriau, bet gal yra kokiu-o bet taciau?
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 08 07, 00:09)
o kas cia nepaprasto?  g.gif  MB ji pats sudeda, pats pakeicia ir greit, ir pigu, ir prieziura man patinka  biggrin.gif  kamstine danga bandziau siulyt, bet jam ji nepatinka, speju tik kazkoks isankstinis nusistatymas  unsure.gif  parketas man malonus basom vaiksciot ir paziuret, bet geriau rinksimes pagal savo finansus brangesni laminata  ax.gif  turesim bent tris vaikus, suni, tai tevu bute dar tas rusu laikais kur buvo dedamas nuo suns nusibraize, nuo musu vezimeliu pastumdymu, ivairiu avariju kur patrint tekdavo ir pan., o su laminatu mes tokiu bedu neturim-ir paspitukai, ir masinos dideles vazineja, ir duzta vis maziesiem kas, bet isvaizda lyg nezada pasikeist tuos duotus 7m garantijos  4u.gif  kazi kaip su sildomom grindim (vandeniu), laminatas ar parketas?  g.gif vyras sako, kad laminatas geriau, bet gal yra kokiu-o bet taciau?

Parketo isvis nesiulyciau deti ant sildomu grindu. Po kiek laiko atsirastu visokie plyseliai ir t.t. Tam yra dvisluoksnis parketas,kuris atsparesnis.

Kiekvieno reikalas yra ka rinktis. Nori naturalumo,jaukumo renkiesi parketa,nori ramiai nesukdamas galvos del ibrezimu gyventi,renkies laminata.

Siuolaikini laminata su klik sistema tikrai visiskai nesunku paciam susideti smile.gif
Atsakyti
As tik uz naturalu parketa, arba parketlentes, o laminato nesiulau niekam schmoll.gif pas mus bute dabar yra visokiu dangu, isbandem beveik visas biggrin.gif Vaiku kambarykilimine, virtuvej plyteles, miegamam plaukiojantis, salione ir virtuvej tikras parketas. Tai nera nei ka lyginti, ir jaukiau ir silciau ant naturalaus parketo. Plaukikas saltas, nemalonus ir plaunasi slyksciai, druzes labai matosi..
O dabar nusipirkom nama, ir antra auksta visa desim kamstine danga, nu labai daug pliusu, svarstem tarp trisluoksniu parketlenciu ir kamstines, visgi pasirinkom kamstine, sako dar jaukesne nei parketlentes ir kt privalumai smile.gif
Atsakyti
Skaitau, skaitau visus komentarus. Taip ir nepavyko rezultate isavdu pasidaryti smile.gif)) Pas mus sildomos grindys. Masyvo deti negalime. Antrame aukste niekas labai su batais nevaikscios, peiliais nesimetys. Turim vaiku, sunu. Susiradom quick step ir vokieciu krano original laminatus. Vaiksciojau vaiksciojau salone ir po tikra medi, ir po laminata, braukiau rankomis ir niekaip skirtumo nepajutau. Tas jaukumo jausmas man labai svarbu. Tai galvoju, kad laminatas daug praktiskiau, ekonomiskiau. Tarnaus sau ir tarnaus. Jei sviesi spalva, tai neturetu ir dulkiu matytis. Ant tamsaus ar laminato, ar tamsaus medzio, vistiek dulkes labiausiai matysis. Labiausiai gasdina elektrinimasis. Bet gal is tiesu pades tas "anti-". O parketlentes ka - vaiksciot isitempus, net masyvas (teko gyvent) taip susidevi greit.... Na ir ka... susideves per 3-4 metus, nuslifuosi viena karta, o antra kart ir nebebus ka slifuot, nes eina tik 3-4 mm ir antra karta jau nebenuslifuosi.
Atsakyti
QUOTE(LauriaP @ 2011 08 25, 00:37)
Skaitau, skaitau visus komentarus. Taip ir nepavyko rezultate isavdu pasidaryti smile.gif)) Pas mus sildomos grindys. Masyvo deti negalime. Antrame aukste niekas labai su batais nevaikscios, peiliais nesimetys. Turim vaiku, sunu. Susiradom quick step ir vokieciu krano original laminatus. Vaiksciojau vaiksciojau salone ir po tikra medi, ir po laminata, braukiau rankomis ir niekaip skirtumo nepajutau. Tas jaukumo jausmas man labai svarbu. Tai galvoju, kad laminatas daug praktiskiau, ekonomiskiau. Tarnaus sau ir tarnaus. Jei sviesi spalva, tai neturetu ir dulkiu matytis. Ant tamsaus ar laminato, ar tamsaus medzio, vistiek dulkes labiausiai matysis. Labiausiai gasdina elektrinimasis. Bet gal is tiesu pades tas "anti-". O parketlentes ka - vaiksciot isitempus, net masyvas (teko gyvent) taip susidevi greit.... Na ir ka... susideves per 3-4 metus, nuslifuosi viena karta, o antra kart ir nebebus ka slifuot, nes eina tik 3-4 mm ir antra karta jau nebenuslifuosi.

Seip parketas bent jau 2 kartai slifuojamas.. Yra pas mane bute laminatas ir zmona spjaudosi kad labai dulkes traukia,ir niekas nepadeda is tu anti.. Pirkite dvisluoksni parketa sildomom grindim ir islosite viska. Sildomas grindis,stabilia grindu danga ir naturaluma.
Atsakyti
faktas, kad visi pakaitalai yra pigesni, tačiau visas grindis reikia prižiūrėti. Parketas gal ir ilgaamžiškas, tačiau priežiūros reikalauja labai daug. Matyt, mažiausiai dėmesio reikalauja laminatas, bet... ir su juo nėra viskas idealu.
Atsakyti
skaiciau, panorau nuomone isreiksti. laminata vbisam name sudejom. jei galeėciau ka nors pakeisti nedeciau jo niekur. kad ir kokybisko. cia tik mano nuomone,aisku. nors labai n orejau , bet dziaugtis negaliu. nėpatinka prieziura.
Atsakyti
o kokia turi buti laminato prieziura? mums pasake, kad kokybiska pakanka vandeniu, bet kaip plauti.
Atsakyti