QUOTE(simulka @ 2008 06 18, 21:45)
labukas visoms_
o mudu ryt vaziuosim pas odos gyd. valdiskoj poliklinikoj, nesim kysi, kad israsytu i kompensuojamu vaistu pasa, _Elideli. Jis mums padejo, tad kazkaip zinant, kad jis 100 % nesinori moket vel 66.70 Lt.
o mudu ryt vaziuosim pas odos gyd. valdiskoj poliklinikoj, nesim kysi, kad israsytu i kompensuojamu vaistu pasa, _Elideli. Jis mums padejo, tad kazkaip zinant, kad jis 100 % nesinori moket vel 66.70 Lt.
o as savo vaikui dar ne vienu vaistu nepirkau su pasu kompensacijos vis gydytoja atsiprasineja, kad ji nauja musu klinikoj ir neturi teises komensuojamu vaistu rasyti bet, kai vaikui nekas, apie tai negalvoji, tegul tik raso. taigi, ta elideli(atsiprasau, jei netikslus pavadinimas )mes pirkom be jokiu nuolaidu, uz 67 lt (bet taip ir nepanaudojom), beje, ir visus kitus vaistus pirkom be nuolaidu. bet, zinot, kas juokingiausia?(nors mano vyruko atvejis kiek kitoks, jau minejau, kad ji beria tik du kartus per metus)taigi, tas juokingiausias atvejis...ji buvo isbere tris kartus (nes jam dveji), bet berimai, nors ir trukdavo savaite, buvo baisus . visus tris kartus pirkom nekompensuojamus vaistus, isleisdavom kruvas pinigu kiekviena karta. nieks negelbejo.bet karta KMUK gydytoja suleido mazyte(1/3) amule tavigilio. ir ka jus manot? sekanti ryta mano kleckas atsikele kaip naujas: is visu tu baisybiu buvo like tik mazos demeles, kurios dar sekancia diena isnyko visai. po pusmecio berimas pasikartojo vel, vel pirkom vaistu kruva, kadangi tai buvo visai neseniai, puikiai prisimenu kiek isleidom - nei daug nei mazai -300lt(kremai, aliejus i vonia, tepalas kunui, tepalas veidui, triju rusiu tabletes), bet, iseidama is poliklinikos, pasiprasiau nedrasiai suleisti vel tavigilio - iki tol irgi visokiu vaistu gerem, bet rezultato nebuvo taigi, man ta tavigilio ampule( nepilna, beje) kainavo 3lt. suleido ja vakare, kadangi, musu vaistinej rekomenduojamu vaistu nebuvo, mb vaziavo ju pirkti i kita, kai jis grizo, mazius jau miegojo.taigi, neisbandem ju visai, o ryte, vaikis mano vel atsibudo svarutele odele. tai va. 300 lt isleidom vaistams, kuriu net nepanaudojom. nezinau, gal musu atvejis kiek kitoks, bet mes du kartus isbandem ta 1/3 tavigilio amuples (nors geriamas tavigilis neveike visai) ir poveikis budavo tikrai stebuklingas. drasiai sakau tai, nes savo klecko kailiuku patyriau