Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(zizliuke @ 2008 06 16, 15:12)
Paskaiciau klausykit cia apie tuos kilimus, zvengas paeme, taip ir isivaizduoju, kaip mamos, kurios cia rase, savo kilimus kuriana, kad patikrintu, ar sintetika ar vilna...  thumbup.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Isradingos, nieko nepasakysi  thumbup.gif

o kas belieka? g.gif vistiek, siaip ar taip teks mest, tai bent romantiskai pasisildem lauzeli susikurusios namie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emante: 16 birželio 2008 - 20:59
QUOTE(emante @ 2008 06 16, 19:57)
o kas belieka? g.gif vistiek, siaip ar taip teks mest, tai bent romantiskai pasisildem lauzeli susikurusios namie ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
man dar kate padeda kilima apdoroti
Atsakyti
dabar mane tetos ir močiutės moko kaip gydyt vaika nuo tu bėrimų doh.gif štai neseniai gavau patarima išmaudyti vaiką juodųjų serbentų lapu nuoviru. pasakykite, gal kas bandėte ar girdėjote apie tokį būda? g.gif busiu dėkinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 14:23)
dekui  biggrin.gif
speju, kad maniskis tada sintetinis, svilinamo parsiuko kvapo nerasta  biggrin.gif
aisku sintetika ne taip patinka erkutems kaip vilna, bet nepatinka labai man tas kilimas per visa kambari. reiks vyrui sakyt, kad palauks jo plazminis tv, tegu deda parketa ir apacioj   g.gif biggrin.gif

o as tai kai savo kilimus deginau, pasijutau, kaip ukininke, skerdzianti vargsa parsiuka lotuliukas.gif
ir beto, pasakykit savo vyrui, kad parketas - prabangos zenklas ir yra kur kas graziau negu tas kilimas per visas grindis ar net gi PLAZMINIS TV.pasakykit, kad profesionalai taip sako. lotuliukas.gif
o jei rimtai, vaiko sveikata brangiau uz viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emante: 16 birželio 2008 - 23:34
Sveikos,

Mano pupai iki siol raudo tik zandai, o daba jau kelios dienos kaip demes atsirado, viena didele ant zanduko.Po nakties dar padidejo.Vakar valge- bulve+moliuga.Na ir mano piena- o as valgiau arbuzo truputi vakare verysad.gif

Ar gali alergizuoti moliugas?

Kaip daznai galima tepti tais emolientais?Ant Lacobaze Repair parasyta kad 1 kart per diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasiniuotis: 17 birželio 2008 - 08:03
QUOTE(lasiniuotis @ 2008 06 17, 09:00)
Sveikos,

Mano pupai iki siol raudo tik zandai, o daba jau kelios dienos kaip demes atsirado, viena didele ant zanduko.Po nakties dar padidejo.Vakar valge- bulve+moliuga.Na ir mano piena- o as valgiau arbuzo truputi vakare verysad.gif

Ar gali alergizuoti moliugas?

Kaip daznai galima tepti tais emolientais?Ant  Lacobaze Repair parasyta kad 1 kart per diena.

moliūgas gali alergizuot labiau nei cukinija...

aš tepdavau tiek kartų, kiek odytė pasidarydavo labai sausa, tik kitokius tepaliukus, nes jei jau parašyta, jog tept vieną kartą, matyt geriau taip ir daryt

Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 06 16, 20:46)
dabar mane tetos ir močiutės moko kaip gydyt vaika nuo tu bėrimų  doh.gif štai neseniai gavau patarima išmaudyti vaiką juodųjų serbentų lapu nuoviru. pasakykite, gal kas bandėte ar girdėjote apie tokį būda?  g.gif busiu dėkinga ax.gif  4u.gif

nu tai ir maudyk - jei ir nepades, zalos neturetu padaryt, o tetos ir mociutes bus patenkintos biggrin.gif

konkreciai apie j serbentu lapus nepamenu, bet pasiskaicius 'liaudies isminties', daugybe visokiu zoleliu ir lapu tinka vonelems sergantiems odos ligomis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emante @ 2008 06 16, 22:17)
o jei rimtai, vaiko sveikata brangiau uz viska mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2008 06 17, 07:00)
Kaip daznai galima tepti tais emolientais?Ant  Lacobaze Repair parasyta kad 1 kart per diena.

siaip 'nekaltais' emolientais galima tepti n kartu per diena..
pasiskaitykit Lacobaze Repair sudeti - gal rasit kazko tokio, del ko reikia taip retai tepti...
bet tada jis greiciau vaistas nei emolientas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2008 06 16, 14:34)
nezinau, ar visur tos paletes vienodos.. bet vat cia yra visu triju: maisto, ikvepiamu ir misri paletes http://www.bmtc.lt/alergija.htm

aciu uz nuoroda, idomu buvo pasiskaityti... ax.gif 4

QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 14:35)
taigi viriau naturalu muila  doh.gif  biggrin.gif

lux isejo, bent jau taip foto atrodo, noreciau ir as pabandyti, bet... jauciu, kad neprisiruosiu gamintis... per telika maciau laida, ten rode kaip muilus namie daro, tai visai idomu, reikia tik sarmo, tingiu jo ieskotis, o paskui pili viska ko nori i ta muila ir supili iforma... pvz. gali supilti ir i kepiniu formele, bus tada kokios kriauklytes ar sirdeles forma mirksiukas.gif

tai kiek uz gabaliuka dabar imsi, jei parduosi? thumbup.gif

QUOTE(trr @ 2008 06 16, 22:46)
dabar mane tetos ir močiutės moko kaip gydyt vaika nuo tu bėrimų  doh.gif štai neseniai gavau patarima išmaudyti vaiką juodųjų serbentų lapu nuoviru. pasakykite, gal kas bandėte ar girdėjote apie tokį būda?  g.gif busiu dėkinga ax.gif  4u.gif

na kaip del lapu nezinau, bet uogos tai raso, kad alergenas.... na bet senoliu ismintis kartais padeda, nors ne visada...
as pvz.paklausiau savo amzinatilsi mociutes ir pagal jos "recepta" issigydziau karpas ant plastakos, ju buvo daug ir mazuciu. doh.gif o "receptas" tai man pasirode daugiau prietaras, ji man patare pasiimt vilnoni siula ir ant jo suristi tiek mazgeliu, kiek suskaiciuosiu ant rankos tu karpu, paskui ta siula reikia uzkasti, kur dregna, kad suputu, pvz. po lietvamzdziu, kur vanduo isteka rolleyes.gif na ir pakasiau... ir isnyko... blink.gif
Atsakyti
labas rytas_
kaip sekas kovot su Ad?
mano maziukui buna dienu_viskas svaru, gerai. Buna dienu_kumstukai raudoni, apsilaupe. Siuo metu dygsta dar vieni dantukai virsuje, tai vis dazniau kumstukai burnytej. Viena diena nekaip atrode, tai uzejus i vaistine, patare patept Bepantenu. Netikejau, kad pades, bet ryte rankytes buvo sveikos ir grazios. Va taip mudu ir kovojam su Ad.
Papildyta:
QUOTE(simulka @ 2008 06 17, 11:01)
labas rytas_
kaip sekas kovot su Ad?
mano maziukui buna dienu_viskas svaru, gerai. Buna dienu_kumstukai raudoni, apsilaupe. Siuo metu dygsta dar vieni dantukai virsuje, tai vis dazniau kumstukai burnytej. Viena diena nekaip atrode, tai uzejus i vaistine, patare patept Bepantenu. Netikejau, kad pades, bet ryte rankytes buvo sveikos ir grazios. Va taip mudu ir kovojam su Ad.

beje, vakar buvom sveciuose, paragavo zefyro maziukas mano ir jau siryt vel pabertas.sad.gif ech, is kur zinot, kokie produktai yra su baltymais? g.gif schmoll.gif
nes kai buvom pas privacia alergologe, be jokiu tyrimu, nustate, kad mano vaikis negali valgyt produktu, kuriuose yra daug baltymu:(
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 06 17, 10:36)

na kaip del lapu nezinau, bet uogos tai raso, kad alergenas.... na bet senoliu ismintis kartais padeda, nors ne visada...
as pvz.paklausiau savo amzinatilsi mociutes ir pagal jos "recepta" issigydziau karpas ant plastakos, ju buvo daug ir mazuciu.  doh.gif  o "receptas" tai man pasirode daugiau prietaras, ji man patare pasiimt vilnoni siula ir ant jo suristi tiek mazgeliu, kiek suskaiciuosiu ant rankos tu karpu, paskui ta siula reikia uzkasti, kur dregna, kad suputu, pvz. po lietvamzdziu, kur vanduo isteka  rolleyes.gif  na ir pakasiau... ir isnyko...  blink.gif

na su karpom kažkaip kitaip, visai tikiu, kad taip buvo. gal čia veikia kažkoks nežinomas psichosomatinis reiškinys, nes kartą aš gal kelis metus "nešiojau" viena karpute, galiausiai ji man nusibodo ir mintyse pasiryžau eiti ją naikinti. kol radau kur kas ir kaip tai daro, sunyko per kelias dienas blink.gif nespėjau niekur ir nueiti.
o su tais serbentų lapais matau nieks nebandė. esmė ta, kad pabandžiau ir galvojau nušausiu visas tetas ir močiutes gun_bandana.gif bash.gif ir gyvenime daugiau jokiu patarimu be statistinio patikrinimo supermamose biggrin.gif žo, išmaudžiau, tai vaikas visa nakti verkšleno ir kasėsi (bemiegė naktis man neregėtas dalykas, nes vaikis nuo 2 men miega kaip didelis su 1 maitinimu), tokių nusikasymų iki tol taip pat neturėjom. manau antrą kartą nemėginsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 06 17, 21:29)
na su karpom kažkaip kitaip, visai tikiu, kad taip buvo. gal čia veikia kažkoks nežinomas psichosomatinis reiškinys, nes kartą aš gal kelis metus "nešiojau" viena karpute, galiausiai ji man nusibodo ir mintyse pasiryžau eiti ją naikinti. kol radau kur kas ir kaip tai daro, sunyko per kelias dienas  blink.gif nespėjau niekur ir nueiti.
o su tais serbentų lapais matau nieks nebandė. esmė ta, kad pabandžiau ir galvojau nušausiu visas tetas ir močiutes   gun_bandana.gif  bash.gif ir gyvenime daugiau jokiu patarimu be statistinio patikrinimo supermamose  biggrin.gif žo, išmaudžiau, tai vaikas visa nakti verkšleno ir kasėsi (bemiegė naktis man neregėtas dalykas, nes vaikis nuo 2 men miega kaip didelis su 1 maitinimu), tokių nusikasymų iki tol taip pat neturėjom. manau antrą kartą nemėginsiu  schmoll.gif

vargsiukas. bet, deja, bandymas - vienintelis budas atsirinkti tinkamas priemones..
net jei kazkam kazkas labai tinka ir padeda, jums gali sudirginti odele..
tokiais atvejais as kisu vaika kuo greiciau i vonia - nuplauti dirgikli. ir viskas susitvarko.

(beje, o is kur kilo sita ideja apie serbentu lapus?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 birželio 2008 - 23:28