QUOTE(kietute @ 2008 06 16, 14:34)
nezinau, ar visur tos paletes vienodos.. bet vat cia yra visu triju: maisto, ikvepiamu ir misri paletes
http://www.bmtc.lt/alergija.htm
aciu uz nuoroda, idomu buvo pasiskaityti...
4
QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 14:35)
taigi viriau naturalu muila
lux isejo, bent jau taip foto atrodo, noreciau ir as pabandyti, bet... jauciu, kad neprisiruosiu gamintis... per telika maciau laida, ten rode kaip muilus namie daro, tai visai idomu, reikia tik sarmo, tingiu jo ieskotis, o paskui pili viska ko nori i ta muila ir supili iforma... pvz. gali supilti ir i kepiniu formele, bus tada kokios kriauklytes ar sirdeles forma
tai kiek uz gabaliuka dabar imsi, jei parduosi?
QUOTE(trr @ 2008 06 16, 22:46)
dabar mane tetos ir močiutės moko kaip gydyt vaika nuo tu bėrimų
štai neseniai gavau patarima išmaudyti vaiką juodųjų serbentų lapu nuoviru. pasakykite, gal kas bandėte ar girdėjote apie tokį būda?
busiu dėkinga
na kaip del lapu nezinau, bet uogos tai raso, kad alergenas.... na bet senoliu ismintis kartais padeda, nors ne visada...
as pvz.paklausiau savo amzinatilsi mociutes ir pagal jos "recepta" issigydziau karpas ant plastakos, ju buvo daug ir mazuciu.
o "receptas" tai man pasirode daugiau prietaras, ji man patare pasiimt vilnoni siula ir ant jo suristi tiek mazgeliu, kiek suskaiciuosiu ant rankos tu karpu, paskui ta siula reikia uzkasti, kur dregna, kad suputu, pvz. po lietvamzdziu, kur vanduo isteka
na ir pakasiau... ir isnyko...