[quote=rasa23,2008 06 16, 14:23]
Mišri alergenų paletė (MIX): bananai, citrusinių vaisių mišinys, pomidorai, jautiena, kiauliena, sūris, pienas, kiaušinio baltymas, šokoladas, menkė, migdolai, žemės riešutai, sojos pupelės, graikiški riešutai, kviečiai, kepimo mielės, beržas, lazdyno riešutai, platanas, motiejukas, gyslotis, kietis (pelynas), dilgėlė, rapsas, alternarija (pelėsis), aspergillus (pelėsis), candida (pelėsis), cladosporium (pelėsis), penicillium (pelėsis), katė, karvė, šuo, arklys, plunksnų mišinys, erkė D. farinae, erkė D. pteronyssinus.
Dar pasikartosiu - gal turite maisto paletę?
[quote]
nezinau, ar visur tos paletes vienodos.. bet vat cia yra visu triju: maisto, ikvepiamu ir misri paletes http://www.bmtc.lt/alergija.htm
nezinau, ka turite galvoje, sakydamos, jog ziedadulkems alergija prasideda didesniems vaikuciams. jei 1,5 m. vaikas yra didesnis, tada taip mano sunui jau pusantro menesio pati tikriausia alergija ziedadulkems. pabuvus lauke po pusvalandzio niezti baisiai jam nosi, parausta akys, kaip verkus pora valandu.. po to ta oda laaabai issauseja
tyrimus daremes, emem misria palete, ties visais komponentais apskriti nuliai
turim ir maistui alergija. buvom pas homeopate, geriam lasiukus ir tikimes ilgainiui atsikratyti sito brudo
QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 14:35)
su naturaliais kokoso, palmiu, kakavos, taukmedzio, alyvuogiu, jojobos ir kitokiais aliejais (pridejau dar aviziniu dribsniu, medaus ir kt). be konservantu ir kitokiu cheminiu priedu. isbandziau - putoja labai gerai ir oda svelni palieka..
bandysiu dukryte maudyt..
oho...
o tie aliejukai garantuotai be konservantų?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 14:35)
taigi viriau naturalu muila
su naturaliais kokoso, palmiu, kakavos, taukmedzio, alyvuogiu, jojobos ir kitokiais aliejais (pridejau dar aviziniu dribsniu, medaus ir kt). be konservantu ir kitokiu cheminiu priedu. isbandziau - putoja labai gerai ir oda svelni palieka..
kaip liuuuks
tiesa, ir as nusipirkau sviestmedzio.. tik vis abejoju ar tikrai jis nerafinuotas. parasyta kad be jokiu chemikalu, konservantu, naturalus.. klausiau pardavejos, o ta tik paguzciojo peciais
bet odyte laaabai liuks drekina
kita karta pabandysiu kitoj vietoj nusipirkti, kur tiksliai zinau, kad nerafinuotas, ir palyginsiu. tiesiog iki ten nepatogu nuvaziuot, tai pasirinkau kur arciau, bet neaiskiau
QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 13:35)
taigi viriau naturalu muila
Galėtum patentuoti Puikiai atrodo
Aciu atsakiusioms, emolientu, deja, nekompensuoja, nors ju tiek reikia
Mamos, kurios naudojate savo leliams kremus Vitella vitaminini, Vitella Zn ir dar kazkoks super sausai odai yra - iki liepos pabaigos Farma vaistinese perkant 1 vnt., kita toki pati vnt. gauni dovanu.
Akcija suprantama - baigiasi kremu galiojimo laikas Vitella vitamininis (iki 2008 rugsejo), Vitella Zn (iki 2008 gruodzio). Bet kai man visa vaiko kuna reikia istept, tai man sita akcija pats tas susitaupo 30 lt nuo vieno vnt
Tik kiek supratau - vaistines tu kremu nesandeliuoja - vos ne reikia susitarti, kad uzsakytu ir tada pasiimti
Mamos, kurios naudojate savo leliams kremus Vitella vitaminini, Vitella Zn ir dar kazkoks super sausai odai yra - iki liepos pabaigos Farma vaistinese perkant 1 vnt., kita toki pati vnt. gauni dovanu.
Akcija suprantama - baigiasi kremu galiojimo laikas Vitella vitamininis (iki 2008 rugsejo), Vitella Zn (iki 2008 gruodzio). Bet kai man visa vaiko kuna reikia istept, tai man sita akcija pats tas susitaupo 30 lt nuo vieno vnt
Tik kiek supratau - vaistines tu kremu nesandeliuoja - vos ne reikia susitarti, kad uzsakytu ir tada pasiimti
QUOTE(kietute @ 2008 06 16, 14:34)
[bet vat cia yra visu triju: maisto, ikvepiamu ir misri paletes
didelis dekui uz komplimentus
labai patinka man ka pasigaminti is kosmetikos srities (dar ir del to, kad tada zinau, kad tai naturalu). muila virt sudetingiau, bet vsi norejau pabandyt.
Linuke. nu as tikiuosi, kad aliejai naturalus bent tokius pirkau, aisku siais laikais gali bet ka itart nu bet pvz jei perki alyvuogiu alieju, ant kurio raso, kad naturalus pirmo salto spaudimo, kaip ir tikim.. o ka daryt..
bet kokiu atveju sitas muilas daug naturalesnis uz bet koki pirktini
kietute, o koks sviesto kvapas ir spalva?
dautan, aciu uz ideja daviau po gabaliuka draugems pabandyti, tai jau atsirado drauges pazystamas turintis egzema, klausia, ar as kartais neparduociau
Papildyta:
mums anglijoj viska kompensuoja - ir emolientus. nu bet kadangi as pagrinde naudoju naturalius sviestus visokius , tai vistiek tenka patiems pirkti
labai patinka man ka pasigaminti is kosmetikos srities (dar ir del to, kad tada zinau, kad tai naturalu). muila virt sudetingiau, bet vsi norejau pabandyt.
Linuke. nu as tikiuosi, kad aliejai naturalus bent tokius pirkau, aisku siais laikais gali bet ka itart nu bet pvz jei perki alyvuogiu alieju, ant kurio raso, kad naturalus pirmo salto spaudimo, kaip ir tikim.. o ka daryt..
bet kokiu atveju sitas muilas daug naturalesnis uz bet koki pirktini
dautan, aciu uz ideja daviau po gabaliuka draugems pabandyti, tai jau atsirado drauges pazystamas turintis egzema, klausia, ar as kartais neparduociau
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2008 06 16, 12:48)
Aciu atsakiusioms, emolientu, deja, nekompensuoja, nors ju tiek reikia
mums anglijoj viska kompensuoja - ir emolientus. nu bet kadangi as pagrinde naudoju naturalius sviestus visokius , tai vistiek tenka patiems pirkti
QUOTE(dautan @ 2008 06 16, 13:29)
Na, nėra jis labai brangus, įperkamas. Pradžiai pabandymui pirkau mažą dėžutę 8 gr - 19 Lt. Paskui jei dar reiks - pirksiu didesnę dėžutę (150 ml - 109 Lt). Mžąjam tinka šis sviestas, tai gal galima daryti išvadą, kad riešutams nealergiškas?
Vakar sūneliui daviau paragauti braškių. Kol kas laukiu reakcijos
Vakar sūneliui daviau paragauti braškių. Kol kas laukiu reakcijos
O kur jus pirkot, nes as pirkau Kaune Naujojoj Barmunej, tai 50 g-10 LT kazkur Man pasirode labai pigu. Kazin kodel toks kainu skirtumas. Mums taip pat tinka sviestmedzio aliejus. O jam nieko nebus blogo, jei daug kartu kaitinsi, tirpinsi?
Musu sviestas tai baltas ir praktiskai bekvapis
QUOTE(zanavyke @ 2008 06 16, 13:30)
O kur jus pirkot, nes as pirkau Kaune Naujojoj Barmunej, tai 50 g-10 LT kazkur Man pasirode labai pigu. Kazin kodel toks kainu skirtumas. Mums taip pat tinka sviestmedzio aliejus. O jam nieko nebus blogo, jei daug kartu kaitinsi, tirpinsi?
tikrai nebus. ji isgaunant naturaliu budu dar ne taip kaitina
rafinuojant sviesta, ji apdirba cheminem medziagom - tada tai blogai.
kaitint aukstoj temperaturoj, aisku, geriau nereikia. tik iki istirpimo.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 06 16, 15:13)
[
[
QUOTE(zanavyke @ 2008 06 16, 15:30)
as irgi Naujojoj barmunej, tik Vilniuj. vat mane ir nustebino kaina. pasirode per maza kaip tokiam naturaliam produktui. praktiskai bekvapis, spalva - baltas, tarsi mazom granulytem pries istirpstant.
vat cia tai truputi kitaip su kainomis. nera kosmines, bet ir ne 8-10 Lt uz 50g
http://www.kvapunamai.lt/shea/
QUOTE(kietute @ 2008 06 16, 14:37)
praktiskai bekvapis, spalva - baltas, tarsi mazom granulytem pries istirpstant.
pagal tavo aprasyma - jis rafinuotas.