keista siek tiek
, as buvau pas dvi alergologes KMUK ir abi man primigtynai siule daryti ta tyrima, tiesa, jos perspejo, kad gali tas tyrimas nieko neparodyti, bet, jos sake, jei parodys tai bus labai didele nauda.
del tyrimo efektyvumo: pries atliekant tyrima, gydytoja perspejo, kad nedidele tikimybe, kad jis ka nors tikslaus parodys, bet, " jusu atveju, kai tas berimas taip retai pasitaiko, tas tyrimas( jei jis ka rodys) bus labai naudingas" kai buvo gautas atsakymas, ji pasake: l. pasisiseke, tyrimas parode rezultatus". as tikrai nieko nesuprantu apie tai, todel negaliu netiketi gydytojos zodziais, nes ji sake, kad buna, jog tyrimai nieko neparodo, o jusiskis parode. del to, kad tai gali buti tiesa, as visai linkusi tiketi, nes, kai mano maziu buvo isbere, mes tikrai ribodavom maista (nes manem, kad jame priezastis) ir is tiesu, kiekviena vakara jau einant miegoti jo odele prasviesedavo(as tikejau, kad dietos veikia), kiekviena ryta tikedavausi po nakties isvysti rysku pagerejima( juk miegelis vaikui i nauda, beto, 12 val. jokio maisto, kuris galetu alergizuoti), deja, kiekviena ryta jis nubusdavo dar labiau isbertas, ir taip visa savaite - vakare ryskus pagerejimas, ryte - ryskus berimas, todel, manau, kad visai gali buti del tu erkuciu. zinoma, neaisku, kodel jis pasireiskia tik du kartus per metus - as nezinau pati, gal jos ten suaktyveja rudeni ir pavasari???nes, jei alergenas galetu buti kitas, kiltu toks pats klausimas, kodel tik du kartus per metus?nes valgom tikrai viska is eiles: sokolada, medu, kecupa, karves (tikros karves, is kaimo) piena, kiausinius ir kitus labiausiai alergizuojancius produktus,na, tiesiog viska ta pati, ka valgom mes, vadinasi, irgi turetu berti nuolat, o ne dvi savaites per metus. sakytum, alergiskas gyvunams, bet suni mes taip pat laikom nuo maziaus gimimo. zodziu, as nezinau, mums dare tyrima nuo visu alergenu, tai( na, kas mate, ta tyrimo atsakyma, supras) prie visu ikvepiamu ir valgomu produktu buvo nuliai, o prie erkuciu buvo net 3 balai(4 didziausias alergenas). del tyrimo atsakymo tikslumo, tai, kiek supratau is gydytojos, kartais buna, kad jis neparodo nieko, bet, jei jau taip ryskiai parodo, vadinasi, yra tikslus. norisi man tuo tiketi
beto tiketi skatina ir tai, kad mano kleckui pablogedavo po nakties, o ne, sakykim,po sociu pietu.
ar tas purskalas efektyvus - negaliu pasakyti, ispurskiau juo pries pora dienu, berimu mano vaikiui jokiu nera, bet, siaip tai jam tie berimai buna lapkricio ir balandzio men.tai gal ir taip nebertu, ir be to purskimo?bet, kadangi jo poveikis, anot gamintoju, turetu reikstis beveik metus, tai matysiu rudeni, kaip ten su tais berimais, ar padeda nors kiek, ar ne.
del gaminio sudeties, as jau rasiau - sukurtas augaliniu pagrindu (indinio nimbamedzio aliejus)
Aciu uz atsakyma. 126 Lt uz tyrima, tai cia ir maistui ir aplinkai, uz viska? O pas kokia gyd. patartum lankytis KMUK?