QUOTE(emante @ 2008 06 12, 10:32)
mano maziu isberia du kartus per metus ir tas berimas trunka apie savaite,(pirma karta isbere kai jam buvo jau metukai, iki to laiko nebuvo jokiu bedu visiskai) visa kita laika viskas buna kuo puikiausiai, ir vis tiek, nutariau padaryti tyrima, gydytoja sake, kad nedidele tikimybe, kad tyrimas parodys alergenus, nes situacija gana idomi: pvz, visus metus mes valgom viska: sokolada, medu, grybus, cipsus, visa vasara gerem neskiesta mociutes karves piena ir nieko. o lapkricio gale eme nei is sio, nei is to ir isbere gera savaite prasikamavom, po to viskas nurimo, ir vel valgem viska is eiles. zodziu, nepaisant gydytojos abejoniu mes pasidarem kauno klinikose tyrima, kuris parode, kad mano vaikis nealergiskas jokiam maisto produktui, jokiam gyvunui (nes turim suni), bet gana stipriai ji alergizuoja namu erkutes. taigi, isigyjau nebloga (tikiuosi) siurbli, purskala nuo namu erkuciu, kasdien valau dulkes bent jau tam kambary, kur jis miega, virinu karta per savaite jo patalyne, skalbiu minkstus zaislus. nezinau, kaip mums seksis, gal vel po keliu menesiu ji ims ir isbers, bet labai dziaugiuosi, kad nereikia riboti maisto, kad gales eiti i normalu darzeli. zodziu, reziume toks, kad tas tyrimas visai naudingas kartais nes ir mano vaikas tom berimo dienom badavo, nes ,kadangi buvo iprates valgyt viska, tai i virta triusiena su bulvem net neziuredavo zodziu, mes laikemes dietu, slepdavau nuo jo visus skanestus, viriau -triusiena, kalakutiena, kiauliena su darzovemis ir kudais prieskoniais, o pasirode, kad saugotis reikia visai ne maisto taigi, kartais verta pasidaryti toki tyrima, bent moraliskai geriau jautiesi
Ar seniai buvote tirtis KMUK, kokia tentvarka, kainos?
Nusipirkau sviestmedzio aliejaus, tiesa ten neraso, ar jis rafinuotas, ar ne, o su pardaveja nepavyko pasikonsultuoti. Bet tas aliejus labai jau kietas, sunkoka istepti oda. O siaip tai man jis kaip ir patinka