QUOTE(Piranij@ @ 2008 06 06, 09:09)
O tai ankstesni nieko neparode?Ar tiesiog nesidaret??
Nes mano lelkai darys kai jam bus 5 men.,tai gerai butu, kad bent kas nors paaisketu, nes jau galva neisnesa ka daryt
Mamos - nuo kada pradejote ivedineti kita maista be MP ir koks tai buvo produktas?
Tiesa, dar pediatre pasiule jam girdyti geruju bakteriju, tik galvoju ar ne per daug cia jam bus - ir zirniukai ir bakterijos
Nes mano lelkai darys kai jam bus 5 men.,tai gerai butu, kad bent kas nors paaisketu, nes jau galva neisnesa ka daryt
Mamos - nuo kada pradejote ivedineti kita maista be MP ir koks tai buvo produktas?
Tiesa, dar pediatre pasiule jam girdyti geruju bakteriju, tik galvoju ar ne per daug cia jam bus - ir zirniukai ir bakterijos
Darėmės tyrimus nuo 5,5 mėn., gulėjom ligoninėje kelis sykius. Kraujo tyrimas alergijos maistui neparodė, deja, tik aplinkos faktoriams. Kiti tyrimai kai ką parodė ir pakoregavus maistą buvo pagerėjimas, bet kad visai nebertų nebuvo nė dienos. Daugiau, mažiau - vis kur išlenda (dabar labiau ant kūnelio, o veidukas visai gerai).
Skaičiau ir man sakė alergologė, kad neskubėti primaitinti. Mes pradėjom nuo 6,5 mėn. - nuo kopūsto.
Girdėjau, kad gerosios bakterijos - , bet mes dar nebandėm jų.
QUOTE(Neringiux @ 2008 06 06, 10:45)
Mano dukrytei pirma karta alergologinius tyrimus dare 6 menesiu ir puikiausiai parode nuo ko alergija.Pradejau nebevalgyti alergizuojanciu produktu ir alergija buvo dingusi.Taip, kad manau parodys alergenus ir tavo vaikui.
Nevisada rodo alergenus ir nebūtinai tie tyrimai tikslūs...