Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Gal kuri mamytė tiksliai žino ar geriant homeopatinius žirniukus galima darytis kraujo tyrimą (paletę) dėl alergijos? Jeigu ne, prieš kiek laiko reikia nutraukt vaistų vartojimą (prieš kelias savaites)? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Cia viena rase, kad Nordic firmos dribsniai labai negerai, o ypac turintiems AD. Gal butu galima placiau pakomentuoti arba kokia nuorodele?

Mes irgi turime ta beda, kojukai yra baisus, o palinkiai tiesiog dega nuo raudonumo, gal del tu Nordico dribsniu? nors berimai pasirode dar kai ju nevalgem g.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belladona @ 2008 06 05, 15:18)
Sveikos mamytes,
Cia viena rase, kad Nordic firmos dribsniai labai negerai, o ypac turintiems AD. Gal butu galima placiau pakomentuoti arba kokia nuorodele?

Mes irgi turime ta beda, kojukai yra baisus, o palinkiai tiesiog dega nuo raudonumo, gal del tu Nordico dribsniu? nors berimai pasirode dar kai ju nevalgem g.gif

Dekui 4u.gif

Cia net kelios rase, as rasiau, nes taip sake gydytoja. O valgem tas koses vajej vajej kaip... bet tas uzpilamas, reikia visas koses paciai virti, tada sveikiausia, greito paruosimo negerai. Va mano viena drauge dave savo vaikui ir tokia alergine reakcija pasidare, vaikas tik pamelo, pradejo dusti, viskas baigesi reanimacijoj ir plauciu uzdegimu, tai dar gerai, kad pati spejo vaika nuvest doh.gif

As tai grieztai neduodu tokiu kosiu, Nordic ar kitos firmos nesvarbu. Ir dar privengiam kvieciu. Na ir zinokit mums geriau, liko demele, kur seniau buvo berimas, tokios, kaip kad sasas nukrenta ir lieka paraudimai, bet spuogeliu nera. Tik keliose vietose dar ciutciut nezymiai, o siaip jau grazus mano vaikas. Dar pasikasineja, bet duodam vakarais zyrteka. Liepos 31 d uzregistravau i Vilniu, noriu ta lopo tyrima padaryt.
Atsakyti
Zizliuke - labai džiaugiuosi dėl Jūsų thumbup.gif

O dėl košių - kol sūnelis buvo mažesnis, valgė užpilamas Milupos bepienes košes, ypač ryžių su kukurūzais. Jam labai skanu ir tiko, o man - greitas paruošimas
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 06 04, 17:32)
Gal kuri mamytė tiksliai žino ar geriant homeopatinius žirniukus galima darytis kraujo tyrimą (paletę) dėl alergijos? Jeigu ne, prieš kiek laiko reikia nutraukt vaistų vartojimą (prieš kelias savaites)? Ačiū  4u.gif

Taip, galima darytis kraujo tyrima ir visus kitus. Man homeopate sake, kad homeopatiniu vaistu vartojimas alergijos tyrimams itakos neturi. Bet pvz. cheminiu vaistu nuo alergijos negalima vartoti kartu su homeopatiniais, turi buti bent valandos tarpas.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 06 05, 21:44)
Taip, galima darytis kraujo tyrima ir visus kitus. Man homeopate sake, kad homeopatiniu vaistu vartojimas alergijos tyrimams itakos neturi. Bet pvz. cheminiu vaistu nuo alergijos negalima vartoti kartu su homeopatiniais, turi buti bent valandos tarpas.

Ačiukas aciuks.gif
Paaugom (jau beveik 15 mėn.), tad galgi jau parodys ką tas tyrimukas - labai tikiuosi, bent lengviau būtų orientuotis ką valgyt... O tai iš hipoalerginės dietos nemažai kas netinka, bet užtat tinka kviečiai thumbup.gif Pabandėm ryžių po 10 mėn. pertraukos - berods nuo jų po paros pablogėjo, pasilaikė pusdienį ir vėl nieko.
Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 06 05, 22:18)
Ačiukas  aciuks.gif
Paaugom (jau beveik 15 mėn.), tad galgi jau parodys ką tas tyrimukas - labai tikiuosi, bent lengviau būtų orientuotis ką valgyt... O tai iš hipoalerginės dietos nemažai kas netinka, bet užtat tinka kviečiai  thumbup.gif Pabandėm ryžių po 10 mėn. pertraukos - berods nuo jų po paros pablogėjo, pasilaikė pusdienį ir vėl nieko.
Sėkmės visoms  mirksiukas.gif

O tai ankstesni nieko neparode?Ar tiesiog nesidaret??
Nes mano lelkai darys kai jam bus 5 men.,tai gerai butu, kad bent kas nors paaisketu, nes jau galva neisnesa ka daryt doh.gif
Ir dar toks laikas, kad visi puole aiskint, kad su vaiku reikia kazka daryt, toks jausmaa, kad mes su vyru nematom, kad vaiko zandukai dega blink.gif
Ir savi jau mane pacia terorizuoja - gal tu jau primaitint pradek doh.gif doh.gif
Lengva sakyt, kai neaisku nuo ko beria. Be to as kazkaip uz velyvesni kosyciu ivedima buvau, nes mano vaikis svoriu ir taip nesiskundzia.
Mamos - nuo kada pradejote ivedineti kita maista be MP ir koks tai buvo produktas?
Tiesa, buvome ps homeopate, tai dabar geriam zirniukus - lelkai visai patinka smile.gif na ziuresim...kazkaip neteko skiatyti nuomoniu, kad homeopatija pakenke ar visai nepadejo rolleyes.gif
Tiesa, dar pediatre pasiule jam girdyti geruju bakteriju, tik galvoju ar ne per daug cia jam bus - ir zirniukai ir bakterijos ax.gif
Atsiprasau, kad romanus prirasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 06 06, 09:09)
Nes mano lelkai darys kai jam bus 5 men.,tai gerai butu, kad bent kas nors paaisketu, nes jau galva neisnesa ka daryt  doh.gif
Ir dar toks laikas, kad visi puole aiskint, kad su vaiku reikia kazka daryt, toks jausmaa, kad mes su vyru nematom, kad vaiko zandukai dega blink.gif
Ir savi jau mane pacia terorizuoja - gal tu jau primaitint pradek doh.gif  doh.gif
Lengva sakyt, kai neaisku nuo ko beria. Be to as kazkaip uz velyvesni kosyciu ivedima buvau, nes mano vaikis svoriu ir taip nesiskundzia.
Mamos - nuo kada pradejote ivedineti kita maista be MP ir koks tai buvo produktas?
Tiesa, buvome ps homeopate, tai dabar geriam zirniukus - lelkai visai patinka smile.gif  na ziuresim...kazkaip neteko skiatyti nuomoniu, kad homeopatija pakenke ar visai nepadejo rolleyes.gif
Tiesa, dar pediatre pasiule jam girdyti geruju bakteriju, tik galvoju ar ne per daug cia jam bus - ir zirniukai ir bakterijos ax.gif
Atsiprasau, kad romanus prirasiau  doh.gif

Labukas,

Primaitinti pradejau 7men,nes svorio netruko ir noro didelio nebuvo.Siaip moters zurnalas geras,apie ekolgija nemazai.Ten su Liepa interviu,tai vaika pradejo primaitinti ,tik nuo metu,kai pats paprase lygtais kotleto ir bulviu koses thumbup.gif .O apie tuos maistelius vaikiskus ypac is indeliu tiek blogo prirasya...taip pat apie misinius,neveltui tuos vaikus taip anksti beria...Kol maitinu abu iki metu ne su vienu priblemu nebuvo,bet zinau kad kitus,net nu mamos pieno beria unsure.gif .
Siaip musu odyte siandiena jau visai svari..valio thumbup.gif ...ir mano nuotaika jau kita 4u.gif .Sekmes jums wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zizliuke @ 2008 06 05, 15:31)
Cia net kelios rase, as rasiau, nes taip sake gydytoja. O valgem tas koses vajej vajej kaip... bet tas uzpilamas, reikia visas koses paciai virti, tada sveikiausia, greito paruosimo negerai. Va mano viena drauge dave savo vaikui ir tokia alergine reakcija pasidare, vaikas tik pamelo, pradejo dusti, viskas baigesi reanimacijoj ir plauciu uzdegimu, tai dar gerai, kad pati spejo vaika nuvest  doh.gif

As tai grieztai neduodu tokiu kosiu, Nordic ar kitos firmos nesvarbu. Ir dar privengiam kvieciu. Na ir zinokit mums geriau, liko demele, kur seniau buvo berimas, tokios, kaip kad sasas nukrenta ir lieka paraudimai, bet spuogeliu nera. Tik keliose vietose dar ciutciut nezymiai, o siaip jau grazus mano vaikas. Dar pasikasineja, bet duodam vakarais zyrteka. Liepos 31 d uzregistravau i Vilniu, noriu ta lopo tyrima padaryt.

Gal cia kur su priedais,nes ne tik NORDIC koses su jais buna ir visos kitos ir vaikiskas milupos koses,nestle...................mes niekada nevalgome su jokiais priedais,nes ten parasyta visokie milteliai ir tt...Bet yra gi Nordic be priedu,nu tai nuo ju niekada nebere g.gif
Atsakyti
labas rytas_na, mano maziukas labai noriai valgo rusiskas kosses, pagrinde avizine kose. Sios koses yra tik Norfoje, vaiku skyriuje, prie misinuku. Buna vieno sauksto pakeliuose supakuotos_su vysniom, su abrikosais, su persikais, su razinom, su cinamonu, su kriausem, su slyvom ir t.t.
beje, gal kuri galetumet patart vaiko rankytes kuo tept? elidelis kazkaip nelabai rankytems.
Atsakyti
Nes mano lelkai darys kai jam bus 5 men.,tai gerai butu, kad bent kas nors paaisketu, nes jau galva neisnesa ka daryt  doh.gif
Ir savi jau mane pacia terorizuoja - gal tu jau primaitint pradek doh.gif  doh.gif
Tiesa, buvome ps homeopate, tai dabar geriam zirniukus - lelkai visai patinka smile.gif  na ziuresim...kazkaip neteko skiatyti nuomoniu, kad homeopatija pakenke ar visai nepadejo rolleyes.gif

Mano dukrytei pirma karta alergologinius tyrimus dare 6 menesiu ir puikiausiai parode nuo ko alergija.Pradejau nebevalgyti alergizuojanciu produktu ir alergija buvo dingusi.Taip, kad manau parodys alergenus ir tavo vaikui.

QUOTE(simulka @ 2008 06 06, 09:42)
labas rytas_na, mano maziukas labai noriai valgo rusiskas kosses, pagrinde avizine kose. Sios koses yra tik Norfoje, vaiku skyriuje, prie misinuku. Buna vieno sauksto pakeliuose supakuotos_su vysniom, su abrikosais, su persikais, su razinom, su cinamonu, su kriausem, su slyvom ir t.t.
beje, gal kuri galetumet patart vaiko rankytes kuo tept? elidelis kazkaip nelabai rankytems.

Man atrodo tose rusiskose kosese yra konservantu, nes dribsniuose abrikosai, persikai ir kt. uogos neissilaikytu be priedu. Alergiskiems vaikams geriau tokiu kosiu neduoti.
Atsakyti

Man gydytoja liepe primaitinti nuo 4,5 men. Berniukas taip ir pradejo valdyti kosytes, o mergaite tik nuo 6 men., niekaip man jai neidavo iduoti nieko. Pradejom valgyti nuo ryziu kosytes. Dabar galvoju, kad gal tai ir yra priezastis berniuko dermatito, kad per anksti pradejau duoti koses, nes virskinimo sistema dar nesubrendusi. Ir homeopate pritare mano nuomonei.

Kas del Nordic kosiu, mes jas valgom kiekviena ryta, nu nenoriu tiket, kad jau ir koses kenkia g.gif Tai, kas tada gyvenime sveika valgyti??? Juk ten aviziniai dribsniai, jei avizoms nealergiskas, tai ir ok.

Ir as bandysiu vaziuoti i KMUK pas alergologa, merginos, gal zinot, kuri gyd. patikima, ka reikia zinoti, pries vaziuojant pas alergologa?
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 06 06, 15:10)
Man gydytoja liepe primaitinti nuo 4,5 men. Berniukas taip ir pradejo valdyti kosytes, o mergaite tik nuo 6 men., niekaip man jai neidavo iduoti nieko. Pradejom valgyti nuo ryziu kosytes. Dabar galvoju, kad gal tai ir yra priezastis berniuko dermatito, kad per anksti pradejau duoti koses, nes virskinimo sistema dar nesubrendusi. Ir homeopate pritare mano nuomonei.

Kas del Nordic kosiu, mes jas valgom kiekviena ryta, nu nenoriu tiket, kad jau ir koses kenkia g.gif  Tai, kas tada gyvenime sveika valgyti??? Juk ten aviziniai dribsniai, jei avizoms nealergiskas, tai ir ok.

Ir as bandysiu vaziuoti i KMUK pas alergologa, merginos, gal zinot, kuri gyd. patikima, ka reikia zinoti, pries vaziuojant pas alergologa?

Ne koses,o priedai as galvoju...nu klinikose nezinau mes buve pas vienam is geriausiu,nenoriu mineti pavardziu...pasiule gerti tv geli,zyrteka ir tepti ir cia viska kekviena diena blink.gif ...sako niekas nepades,kai tokia baisi.Grizome pas savo homeopate ir viskas susitvarke per savaite,vaikas svarus kaip angelelis...
Atsakyti