Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Neringiux @ 2008 05 23, 18:14)
Galima paklausti kam taip daznai plauni vaikui galva? ax.gif Man gydytoja sake plauti karta per savaite. Per daznas maudymas gali pakenkti.

labas rytas visoms_
na, mums privacioj klinikoj alergologe irgi patare vaikiuka maudyt kas 2 dienos ir galva plauti taip pat. Bet kaip sakoma, kiek gyd., tiek nuomoniu.
Tarkim,kaip ir del tos luobeles galvytej panaikinimo.
Privacioj klinikoj patare istept galvyte riebiu kremu, palaikyt 3 val. , issukuot retom sukom ir paskui siltu vandenuku nuplaut.
Sian Eurovaistinej pirkau pampersus, uzklausiau vaistininkes del tepimo riebiu kremu. JI pasake, kad niekas geriau uz Balmandolo aliejuka neisnaikins tos luobeles. Beje, ta pati sake ir vaiku gyd., ir seimos gyd., kad pries maudynes galvyte kuo riebiau istept Balmandolio aliejuku (dar tiesa sake, kad tinka ir medetku aliejukas, "Bubchen" firmos, pirkau Hyper Maximoj, vaiku skyriuj, bet dar nebandem) ir paskui siltu vandenuku nuplaut. TIK JOKIAIS BUDAIS NESUKUOT TOS LUOBELES.
Tai, kuo tiket?
Atsakyti
Pabandem Avent kremuka beibiams - visai neblogas pasirode, tai imetu ir cia nuotrauka. Gal dar kas tures apie ji minciu, ar sugalvos pabandyti.

user posted imagehttp://www.holdthatpic.com/

Apie ji raso: gydo isberimus ir drekina oda, hipoalerginis. Sudetyje yra sviestmedzio aliejaus, ramuneliu, allantoin, pieno baltymu.

Musu pastebejimai smile.gif : labai gerai/greitai susigeria i oda ir gerai drekina; paraudimai siek tiek pabala. Turi nezymu kvapa, mums butu geriau, kad jo nebutu smile.gif

Cia ne vaistas, todel salutiniu poveikiu neturetu buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 gegužės 2008 - 12:14
na, mes nešukuodavom, bet tas šukavimas irgi neturėtų pakenkt, juk ne saugėlio šukom brūžini...yra toks švelnus švelnus šepetėlis skirtas mažyliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 24, 12:29)
labas rytas visoms_
na, mums privacioj klinikoj alergologe irgi patare vaikiuka maudyt kas 2 dienos ir galva plauti taip pat. Bet kaip sakoma, kiek gyd., tiek nuomoniu.
Tarkim,kaip ir del tos luobeles galvytej panaikinimo.
Privacioj klinikoj patare istept galvyte riebiu kremu, palaikyt 3 val. , issukuot retom sukom ir paskui siltu vandenuku nuplaut.
Sian Eurovaistinej pirkau pampersus, uzklausiau vaistininkes del tepimo riebiu kremu. JI pasake, kad niekas geriau uz Balmandolo aliejuka neisnaikins tos luobeles. Beje, ta pati sake ir vaiku gyd., ir seimos gyd., kad pries maudynes galvyte kuo riebiau istept Balmandolio aliejuku (dar tiesa sake, kad tinka ir medetku aliejukas, "Bubchen" firmos, pirkau Hyper Maximoj, vaiku skyriuj, bet dar nebandem) ir paskui siltu vandenuku nuplaut. TIK JOKIAIS BUDAIS NESUKUOT TOS LUOBELES.
Tai, kuo tiket?

mums kaip tik sukuojant luobele greit isnyko,o kol nesukavom negerejo.
o daktaru skirtingu nuomoniu ir nurodymu as tikrai nesuprantu g.gif
Atsakyti
nu as paskysiu, akd be reikalo jus del tos luobeles taip pergyvenat... Jei norit efektyviai greit nuimti ir vaikiukas dar neturi daug plaukuciu tai istepkit aliejuku ir po poros valandu vilnone kojine svelniai masazuokit wink.gif po poros kartu viskas nueis, ne vienos mamos isbandyta wink.gif

O as savo pupai tai arba svelniai sukuodavau po aliejuko voneliu arba is vis pakrapstydavau blink.gif bet ji savaime kazkiek vel atsinaujindavo, o po kurio laiko ziuriu jau nebera nieko nebedarant thumbup.gif Man maam parade nepergyvent, nes ji neva nieko nedairiusi ir man ir broliui tos luobeles isnyko ( lyg ir nebeturiu tos luobos lotuliukas.gif ) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2008 05 25, 14:28)
nu as paskysiu, akd be reikalo jus del tos luobeles taip pergyvenat... Jei norit efektyviai greit nuimti ir vaikiukas dar neturi daug plaukuciu tai istepkit aliejuku ir po poros valandu vilnone kojine svelniai masazuokit wink.gif po poros kartu viskas nueis, ne vienos mamos isbandyta wink.gif

O as savo pupai tai arba svelniai sukuodavau po aliejuko voneliu arba is vis pakrapstydavau  blink.gif  bet ji savaime kazkiek vel atsinaujindavo, o po kurio laiko ziuriu jau nebera nieko nebedarant  thumbup.gif  Man maam parade nepergyvent, nes ji neva  nieko nedairiusi ir man ir broliui tos luobeles isnyko ( lyg ir nebeturiu tos luobos lotuliukas.gif  )  tongue.gif

labas visoms_
aciu uz patarimus. vakar pries maudynes, istepiau vaiko galvyte riebiai Balmandolo aliejum ir po val.nuploviau siltu vandenuku. Po to, dar issukavau. Sian ziuriu jau maziau tos luobeles.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 25, 14:59)
labas visoms_
aciu uz patarimus. vakar pries maudynes, istepiau vaiko galvyte riebiai Balmandolo aliejum ir po val.nuploviau siltu vandenuku. Po to, dar issukavau. Sian ziuriu jau maziau tos luobeles.

Labukas,
Mano vaikučiai būdami mažiukai turėjo ta luobelę,tepiau aliejuku išnyko ir vėl atsirado.Nieko nedariau ir išnyko savaime.O del maudymosi,tai kasdiena prausiamės,bet nuo gimimo nenaudojame jokiu muilų.Galvą vasarą tenka tankiau praskalauti su kokiom arbatom,ar ekologisku šampūnu,bet dažnai išsiplauname su kiaušinių tryniais...O žiema,tai galvą plauname,tik kartą į du mėnesius...taip ir mums homeopatė patarė...Plaukai niekada nesiriebaluoja,labai stori ir stiprūs,visi klausia iš kur tokie????Tikriauiai todėl,kad mažai matę šampūno thumbup.gif
Atsakyti
Mes maudomes tik karta per savaite ir tai man kancia, nes berniukui vanduo labai netinka, visas raudonas, kaip vezys. Nezinau jau ka pilti i vonia, kad nebutu baugu i vaika ziureti schmoll.gif Tikriausiai pas mus miestelyje kietas ir gelezingas vanduo.
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 05 26, 12:16)
Mes maudomes tik karta per savaite ir tai man kancia, nes berniukui vanduo labai netinka, visas raudonas, kaip vezys. Nezinau jau ka pilti i vonia, kad nebutu baugu i vaika ziureti schmoll.gif  Tikriausiai pas mus miestelyje kietas ir gelezingas vanduo.

o kokios temperaturos vandeny maudot?
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 05 26, 14:16)
Mes maudomes tik karta per savaite ir tai man kancia, nes berniukui vanduo labai netinka, visas raudonas, kaip vezys. Nezinau jau ka pilti i vonia, kad nebutu baugu i vaika ziureti schmoll.gif  Tikriausiai pas mus miestelyje kietas ir gelezingas vanduo.

pabandyk virintam vandeny... 4u.gif
Atsakyti
jojo... girdejau, kad daug vaikiuku, gyvenanciu Vilniuje, yra alergiski butent to miesto vandentiekio vandeniui. baisu... o mes klausykit, geriam toki vandeni, na bent jau valgi verdam, jei negeriam. As tai filtruoju, o vaikui duodu virinta. Maudom nevirintam.
Atsakyti
labas vakaras_
matau, vis dar kovojat su AD. Na, as per anksti gyriaus, kad issigydem. ant rankyciu vis atisranda plemukai, bet Elidelis padeda. GErai, kad ant kojyciu vaikui raudoni plemai nesikartoja:)
Atsakyti