Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(zanavyke @ 2008 05 21, 15:44)
Kaip jums sekasi, ar negrizo raudonos demes?
Mums vel pagerejimas, labai vargina tie laikini gerejimai-blogejimai. Dabar nusprendziau grieztai neduoti kvieciu, gal pavyks nustatyti priezasti g.gif.

labas, na mano maziukui aciu Dievui, neatsinaujina tos raudonos demes nei ant kojyciu, nei ant rankyciu:)

Merginos, gal kuri tiksliai issiaiskino nuo kokio amziaus vaikams, pasak gydytoju verta daryti alerginius tyrimus?

na, man alergologe anksciau minetoje priv.klinikoje pasake, kad alerginius tyrimus daro vaikui nuo 3 metu. Nors galima bandyt daryt ir 1,5 metuku, bet daugumai kraujo tyrimas rodo 0. As savo vaiki vesiu butinai tam tyrimui padaryti, bet tikrai ne dabar. Gal po metu.
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2008 05 21, 18:13)
parode produktus, kurie alergizuoja. Nustojom vartoti ir alergija isnyko.

[B][I][FONT=Arial]kokie tai buvo produktai? gal nesunku butu pavardinti. aciu
Atsakyti
Simulka, matyt tavo vaikui nėr taip blogai, jei gali metus kentėt...

mano vaikui - difuzinis atopinis dermatitas (tikrai sunki forma)

kraujo tyrimai (darėm, kai buvo 9 mėnesiai) rodė nuliukus, todėl šito tyrimo nepatariu darytis, nebent nemokamai (būna, kad ir parodo)
devynių mėnesių darėmės lopo tyrimus- tai parodė, jog alergiškas praktiškai viskam, išskyrus kalakutieną doh.gif

žodžiu - nuo keturių mėnesių teko tept ir hormoniniais tepaliukais (odelė ne tik raudonavo, šerpetavo, bet ir šlapiavo), dabar jau užtenka Adermos..tiesa - neblogai toleruoja 100 proc. taukmedžio sviestą...aišku, šitie tepalai negydo, bet bent jau šiek tiek nuima tą baisų šerpetojimą

nuo pusės metų jau galima gerti vaistukus- ketotifeną
mes vartojam porą mėnesių, tai odytė po truputį rimsta...

tuoj bus metukai...ir vis dar tikiuosi, kad išaugsim
Atsakyti
na, mano maziukui sake, kad AD, bet labai lengva forma buvo.
bet issitirt vistiek reiks ateity. Dabar sake, kad mano vaikis per mazas, kad kazka tyrimas rodytu, kam jis alergiskas. O, be to, ir pats vaikas neistvers issedet 10 min.per tyrima:(

beje, norejau paklaust, kaip ten su ta luobele galvytej? mums gyd.sake, kad geriau istept riebiu kremu galvyte ir tiek. Bet vat, kazkaip nepaklausiau, o paskui ar reik isplaut galvyte, ar ne?
beje, cia kazkuri raset apie tai. Gal galit pakartot posta?
aciu
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 21, 19:25)
[B][I][FONT=Arial]kokie tai buvo produktai? gal nesunku butu pavardinti. aciu

Buvo alergija kiausiniui, morkoms, bananui ir dar kazkam, bet nepamenu doh.gif Alergijos kiausiniui dar neisaugo, bet turetu iki 3 metu isaugti.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 05 21, 20:30)
Buvo alergija kiausiniui, morkoms, bananui ir dar kazkam, bet nepamenu doh.gif Alergijos kiausiniui dar neisaugo, bet turetu iki 3 metu isaugti.

o kur tuos tyrimus darete ,me gyvename Kaune,tai gal galeciau pabandyti padaryti,nes maniskiai 4m.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 21, 20:05)
na, mano maziukui sake, kad AD, bet labai lengva forma buvo.
bet issitirt vistiek reiks ateity. Dabar sake, kad mano vaikis per mazas, kad kazka tyrimas rodytu, kam jis alergiskas. O, be to, ir pats vaikas neistvers issedet 10 min.per tyrima:(

beje, norejau paklaust, kaip ten su ta luobele galvytej? mums gyd.sake, kad geriau istept riebiu kremu galvyte ir tiek. Bet vat, kazkaip nepaklausiau, o paskui ar reik isplaut galvyte, ar ne?
aciu

galima tept galvyte riebiu kremu,o dar geriau paprastu vazelinu is tubeles.palaikyti kokia valanda ar netgi ilgiau.tada svelniai,bet gan gerai issukuoti ir gerai isplauti.mums taip thumbup.gif .pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 21, 16:01)
Iki metu daro is veninio kraujo, bet jie dazniausiai nieko neparodo, po metuku galima darytis lopo megini, man KMUK negalejo nieko padeti, nedaro, nes neturi ten kazko tam tyrimui, gal tik tuo metu, laikinai, nezinau... del to registruosiuos i alergologijos klinika Vilniuje. Nuo 2 m galima darytis durio tyrima. Tas sako tiksliausiai parodo.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 05 21, 20:40)
o kur tuos tyrimus darete ,me gyvename Kaune,tai gal galeciau pabandyti padaryti,nes maniskiai 4m.

KMUK daro durio tyrima, ta tikrai zinau.
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 21, 16:01)
Iki metu daro is veninio kraujo, bet jie dazniausiai nieko neparodo, po metuku galima darytis lopo megini, man KMUK negalejo nieko padeti, nedaro, nes neturi ten kazko tam tyrimui, gal tik tuo metu, laikinai, nezinau... del to registruosiuos i alergologijos klinika Vilniuje. Nuo 2 m galima darytis durio tyrima. Tas sako tiksliausiai parodo.

Tyrimus daro ir visai mažiems vaikučims. Kai situacija nekokia, tikrai nereik laukt metukų, nors aišku, tikslumo klausimas išlieka.
Mes durio tyrimą darėm 4 mėn, kraujo ir lopo - 5,5 mėn. Kraujas parodė alergiją tik nemaistui, o maistui nerodė. Kartosim jį 1,5 m.
Kaip suprantu, kraujo tyrimas tiksliausias (kai jau rodo, t.y. didesniems vaikučiams). Dūrio tyrimas parodo tik greito veikimo alergines reakcijas, lopo - lėto veikimo.
Po dūrio ir lopo tyrimo, reikalai pakrypo į gerąją pusę.
Dabar gydomės homeopatiškai ir tikimės, kad išaugsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 22 gegužės 2008 - 09:15
QUOTE(diana. @ 2008 05 21, 20:43)
galima tept galvyte riebiu kremu,o dar geriau paprastu vazelinu is tubeles.palaikyti kokia valanda ar netgi ilgiau.tada svelniai,bet gan gerai issukuoti ir gerai isplauti.mums taip  thumbup.gif .pabandykit mirksiukas.gif

ACIU TAU labai uz naudinga info:)
Atsakyti
Dar is mano patirteis... Dabar tepu essex tepalu 50 g (ipakavimo zalios raides), tai jis mums tikrai tinka, betepant isbala oda, ne tokia sausa. O pabandziau excipial U Lipolotio 200 ml, tai ziauriai netiko, arba koks sutapimas, bet jau bijau juo tepti, o dar per durna galva istepiau visa nuo galvos iki koju, pries tai nepabandzius.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 21, 20:05)
aciu

tepiau visokiais riebiais kremais, bet labiausiai tai padėjo Linola šampūnas... thumbup.gif
Atsakyti