Norėčiau paklausti mamyčių, kurių vaikučiams jau virš metų. O jus nenorite kreiptis į homeopatus? Ir pabandyti giditis homeopatiniais vaistais?
Jeigu ne, tai kodėl?
QUOTE(Ingadi @ 2008 05 20, 19:14)
Norėčiau paklausti mamyčių, kurių vaikučiams jau virš metų. O jus nenorite kreiptis į homeopatus? Ir pabandyti giditis homeopatiniais vaistais?
Jeigu ne, tai kodėl?
Jeigu ne, tai kodėl?
Mes kreipemes ir gydomes
QUOTE(Ingadi @ 2008 05 20, 18:14)
Jeigu ne, tai kodėl?
Jeigu ne, tai kodėl?
Dar nepradėjome. Greičiausiai todėl, kad situacija nėra tiek bloga, kad į juos kreipčiausi, ir dar mūsų alergologė davė pakankamai patarimų, kuriais vadovaujantis gyvename jau daugiau nei metus.
Zizliuke - šaunuolė Aš dariau sausainius vien iš kukurūzų, todėl ir teko atvėsinta tešlą
QUOTE(Ingadi @ 2008 05 20, 19:14)
Jeigu ne, tai kodėl?
Jeigu ne, tai kodėl?
mes kreipiames, gavom vaistuku, bet dabar dar nevartojam, laukiu, kol berimai sumazes, tada naudosim, nes dabar dar kursas hormonu buvo, alergologe buvo israsius. Cia kazkas is mamu paprotino, kad hormonai ir homeopatija nieko gero, neveiks homeopatiniai vaistai, tai ir neduodu dabar, bet jau kita menesi pradesiu turbut duot.
QUOTE(Ingadi @ 2008 05 20, 18:14)
Jeigu ne, tai kodėl?
Jeigu ne, tai kodėl?
Šiek tiek paaiškinsiu, kodėl to paklausiau.
Man yra labai didelė baimė dėl vaiko ateities. Buti su juo nuolatos - tiktai negalėsiu. Maksimum iki 2,5 metų. Vėlau reikės išeiti į darbą, o vaiką leisti į darželį. Darželyje aišku gali neduoti vaikui pieno, ar saldumynų, bet juk atskiro patiekalo be kiaušinio baltimo - tikrai nieks negamins.
Todėl, jeigu homeopatija tikrai gali padėti išspresti vaiko bėrimo problemą (pagreitinti AD išgydymą), butinai kreipsiuos į juos, bet gal palauksiu kol suneliui sukaks vieneri.
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2008 05 20, 18:27)
Mes kreipemes ir gydomes
O kiek laiko gydotes? Kokie rezultatai?
QUOTE(Ingadi @ 2008 05 21, 09:02)
Man yra labai didelė baimė dėl vaiko ateities. Buti su juo nuolatos - tiktai negalėsiu. Maksimum iki 2,5 metų. Vėlau reikės išeiti į darbą, o vaiką leisti į darželį. Darželyje aišku gali neduoti vaikui pieno, ar saldumynų, bet juk atskiro patiekalo be kiaušinio baltimo - tikrai nieks negamins.
Todėl, jeigu homeopatija tikrai gali padėti išspresti vaiko bėrimo problemą (pagreitinti AD išgydymą), butinai kreipsiuos į juos, bet gal palauksiu kol suneliui sukaks vieneri.
Papildyta:
Papildyta:
Labukas...jungiuosi prie jusu...mano mergaite paberia,bet retai.Nors va dabar sulaukus 4metu,tie paberimai gizo ir nedingsta ,kuri laika.Gydomes homeopatiniais vaistais,bet dar anksti ka sakyti.Del homeopatinio gydymo galiu pasakyti,tik tiek ,kad gydytoja nezadejo jokiu stebuklu.Sako daug vaiku neisauga,griezta maisto kontrole ir tt.Klausines apie visa gyvenimo buna,nustatys daug apribojimu.Siaip ka ten pasako viskas yra zinoma,pilna informacijos internete,tik tiek ,kad vaistus duoda.As uz si gydyma,bet yra teke ir hormoniniu vaistu pavartoti,kai jau matai,kad blogai.Maniskiai neina i darzeli,bet mokykleleje buna svencia gimtadieni ir nesuziuresi gi visko.
QUOTE(*GREISI* @ 2008 05 21, 08:10)
Del homeopatinio gydymo galiu pasakyti,tik tiek ,kad gydytoja nezadejo jokiu stebuklu.Sako daug vaiku neisauga,griezta maisto kontrole ir tt.Klausines apie visa gyvenimo buna,nustatys daug apribojimu.
Nu va. Ir vėl bloga naujiena
O aš kažkaip tai buvau isitikinusi, kad kaiptik dauguma išauga .
Papildyta:
Papildyta:
vienas patarimas - jei tikrai planuoji kreiptis i homeopatus, tai daryk dabar - kuo anksciau, tuo geriau. gi nesvarbu vaikelio amzius. mano teta savo kudiki tik homeopatiniais zirniukais gydo - netgi nuo pilvelio diegliu zirniukai skirti homeopates padejo, taip pat pries skiepus pavartoja, kad lengviau pernestu. as jei buciau su savo vaiku kreipusis i homeopata anksciau, tai manau ir dabar vaikas maziau sirguliuotu. kol kas einam tik pirmyn ir geryn, kaip bus veliau -ateitis parodys. svarbiausia, kad jau geriau. ir berimai zymiai apmazejo, nebeparaudonuoja tiek ir sirgimai vaiko suretejo. negaliu sakyt, kad konkreciai gydomes pas homeopate del AD, daugiau as kreipiausi del vaiko imuniteto, nes jau ligoniukas didelis pasidare nuo per daug antibiotiku, ir homeopatei paberimus rodziau. tai ji, manau gydo pagrindine vaiko problema, ir gal tai po turputi naikina AD.
o del isaugimo cia gi kiekvienam individualiai, labai nepergyvenk, o stengis tik kad vaikai butu kuo maziau tu cheminiu tepalu tepama - rinkis kuo naturalesnius budus. aisku tai yra sunkiau nei vaika istept hormoniniu tepalu ir dziaugtis laikinu pagerejimu, bet manau tai atsipirks su kaupu.
QUOTE(Ingadi @ 2008 05 21, 08:01)
Nu va. Ir vėl bloga naujiena
ui ne, as siuo klausimu optimiste
statistika raso, kad didzioji dauguma isauga (ypac tu, kuriems viskas prasidejo ankstyvoj kudikysteje) ir kad su amzium simptomai lengveja (sita patvirtina ir dauguma mamu cia - beveik visos raso, kad situacija begant laikui gereja).
todel neliudek anksciau laiko
QUOTE(simulka @ 2008 05 18, 15:30)
labas visoms_na, galiu pasakyti, kad Elideliu jau nebetepu savo maziuko, ir kaip ne keista, raudonosios demes jo nebepuola:)
tai va_laikykites visos ir sveikatos jusu maziukams bei maziukems.
tai va_laikykites visos ir sveikatos jusu maziukams bei maziukems.
Kaip jums sekasi, ar negrizo raudonos demes?
Mums vel pagerejimas, labai vargina tie laikini gerejimai-blogejimai. Dabar nusprendziau grieztai neduoti kvieciu, gal pavyks nustatyti priezasti .
Merginos, gal kuri tiksliai issiaiskino nuo kokio amziaus vaikams, pasak gydytoju verta daryti alerginius tyrimus?
QUOTE(zanavyke @ 2008 05 21, 15:44)
Merginos, gal kuri tiksliai issiaiskino nuo kokio amziaus vaikams, pasak gydytoju verta daryti alerginius tyrimus?
Iki metu daro is veninio kraujo, bet jie dazniausiai nieko neparodo, po metuku galima darytis lopo megini, man KMUK negalejo nieko padeti, nedaro, nes neturi ten kazko tam tyrimui, gal tik tuo metu, laikinai, nezinau... del to registruosiuos i alergologijos klinika Vilniuje. Nuo 2 m galima darytis durio tyrima. Tas sako tiksliausiai parodo.
Gydomes nuo 1.5 metu, dabar biski geriau, alergija pamazu mazeja(Tfu tfu tfu )
QUOTE(zanavyke @ 2008 05 21, 15:44)
Mano dukrai alerginius tyrimus pirma karta dare 6 menesiu ir puikiausiai parode produktus, kurie alergizuoja. Nustojom vartoti ir alergija isnyko.