Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(zizliuke @ 2008 05 11, 18:59)
Zinau apie ka kalbi, cia berots dautan taip rase. Tai tas tepalas vadinasi Elidel, as ji ilgiau teplioju, nes vis nenyksta kai kurios vietos. Bet siaip paemus, tai tikrai geras, o gal sutapimas, kad pagerejo patepus, vis del to ir hormonus skyre tuo metu gert. Sito tepalo tubele, nekompensuojant kainuoja apie 70 lt, mus kompensavo 100%  thumbup.gif  israse gydytoja 2 tubeles, vaistinej sake, kad jo turi uztekti visam menesiui  mirksiukas.gif

kaip suprast, nekompensuojant? tai, kad nusipirkt si tepala, reikia eit pas gyd.recepto? tada kompensuos 100%, taip supratau?
Atsakyti
Musu temoj smagesnes nuotaikos bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip manot, gal musu leliukus cia taip atsiles oras, saulute veikia? Juk ir sildymo sezonas baigesi - oras ne toks sausas namuose..
Mes irgi siuo metu dziaugiames ilgesniu nei bet kada pagerejimu.. thumbup.gif
O is 'naujoviu' mirksiukas.gif bandom Bepanthen tepaliuka - visai neblogas.

Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 11, 19:21)
kaip suprast, nekompensuojant? tai, kad nusipirkt si tepala, reikia eit pas gyd.recepto? tada kompensuos 100%, taip supratau?

Namums su kompensuojamu vaistu knygute kompensavo 100%. Vaistinej turejo jo tik viena tubele, o israse dvi, tai skolos lapeli israse. Buvo menesio galas, tai vaistininke sake, gal kita menesi nebekompensuos 100%, matyt kiekviena men. skirtingai kompensuoja, bent taip is vaistininkes supratau, uztai ir parase mums skolos lapuka, juk atejom pirkt dar balandi... g.gif kaip ten su paprastais receptais, tai as nezinau, pasakoju, kaip mums buvo... reikia gydytojo pasiklaust. rolleyes.gif
Atsakyti

apie elidelio tepala rasiau as,kad mamos prasykit gydytojos sio tepaliuko.ji kompensuojama gausit tik su kompensuojamu vaistu knygele.paprastu receptu teks moket pilna kaina.ir dar jei vaikiukui maziau nei 2 metai,ne visos gydytojos jo raso,nes jis rekomenduojamas vaikams nuo 2metu.manau graziai paprasius israsys.mum gydytoja pati israse kai dukrytei nebuvo 2metu.tai ji man apie visa tai ir papasakojo.sekmes visom mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums taip pat nera net pusantru ir gydytoja vis tiek israse, mat jau situacija sos buvo.

As tai laukiu ir svajoju, kaip viena diena ateisiu i sita foruma ir parasysiu zinute, kad viskas, mamos, mes isaugom ir valgom ka norim... ech smile.gif
Atsakyti
mano vaikutis naktį, kai miega visas šlapias tas šonelis būna, ir labai iš kaklo kažkoks skystis bėga, mums egnozuotas AD , prieš porą savaičių gulėjom Antakalnio ligoninėje, tai rado dar auksinio stafilokoko infekciją. Ar jums taip šlapiuodavo vaikučiai?
Papildyta:
o kiap jums stafilokoka gydė? As taip pat maitinu ir rado auksinį stafilokoką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 12 gegužės 2008 - 12:47
QUOTE(Lince1 @ 2008 05 12, 13:47)
o kiap jums stafilokoka gydė? As taip pat maitinu ir rado auksinį stafilokoką.

Mano piene irgi buvo rastas stafilokokas. Geriau antibiotikus 7 dienas ir tuo viskas baigesi. Dukryte maitinau ir vaistus gerdama, gydytojas leido.
Atsakyti
laba diena :]
simulka nurodė kur yra tokia tema apie AD, kartais paskaitau jūsų temelę,dabar nusprendžiau parašyti, pati susirgau AD verysad.gif
dabar pastoviai lankausi pas dermatologę,ji nurodo ,kaip gydytis,kuo teptis...Oda labai sausa,o ,kai dar išberia,tai iš vis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 05 12, 15:36)
laba diena :]
simulka nurodė kur yra tokia tema apie AD, kartais paskaitau jūsų temelę,dabar nusprendžiau parašyti, pati susirgau AD  verysad.gif
dabar pastoviai lankausi pas dermatologę,ji nurodo ,kaip gydytis,kuo teptis...Oda labai sausa,o ,kai dar išberia,tai iš vis  verysad.gif

As visa gyvenima turiu AD ir pagerejimas buna laikinas unsure.gif O vaistu pastoviai naudoti nesinori, taip ir liksiu turbut visam laikui sausom demem.
Atsakyti
QUOTE(diana. @ 2008 05 12, 11:49)
apie elidelio tepala rasiau as,kad mamos prasykit gydytojos sio tepaliuko.ji kompensuojama gausit tik  su kompensuojamu vaistu knygele.paprastu receptu teks moket pilna kaina.ir dar jei vaikiukui maziau nei 2 metai,ne visos gydytojos jo raso,nes jis rekomenduojamas vaikams nuo 2metu.manau graziai paprasius israsys.mum gydytoja pati israse kai dukrytei nebuvo 2metu.tai ji man apie visa tai ir papasakojo.sekmes visom mirksiukas.gif

labas vakaras_ o tai tas ELIDEL tepalas hormoninis? g.gif
beje, sian uzregistravau savo maziuka i privacia klinika KAune, pas alergologe, tai ryt vakare vaziuosim. Ziuresim, ka pasakys. Kai tik grysim, ateisiu Jums papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 05 12, 16:47)
As visa gyvenima turiu AD ir pagerejimas buna laikinas unsure.gif O vaistu pastoviai naudoti nesinori, taip ir liksiu turbut visam laikui sausom demem.

bet juk kažkaip įmanoma išsigydyti unsure.gif
sako jei dabar nesigydysi,ateity liksi su tokia oda...sad.gif vasarą tai man labai odos būklė pagerėja smile.gif šeimos gydytoja visad sakydavo čia tik alergija,ir išrašydavo cutivate,(tikrai padėdavo) Nuėjau pas dermatologę ,sako tas cutivate blogiausias variantas,gal ir padeda laikinai...nu žodžiu supeikė...
Dabar kasdien tepuosi Bepanthen'u maišytu su Vitella, kartą į savaitę tepu ir itin stipriu kremu,Fucicortu smile.gif

QUOTE(simulka @ 2008 05 12, 16:54)
labas vakaras_ o tai tas ELIDEL tepalas hormoninis? g.gif
beje, sian uzregistravau savo maziuka i privacia klinika KAune, pas alergologe, tai ryt vakare vaziuosim. Ziuresim, ka pasakys. Kai tik grysim, ateisiu Jums papasakoti.

o gal galit paaiškinkit man kaip čia suprast harmoninis..? blush2.gif
sėkmės rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 05 12, 17:20)
bet juk kažkaip įmanoma išsigydyti unsure.gif
sako jei dabar nesigydysi,ateity liksi su tokia oda...sad.gif vasarą tai man labai odos būklė pagerėja  smile.gif šeimos gydytoja visad sakydavo čia tik alergija,ir išrašydavo cutivate,(tikrai padėdavo) Nuėjau pas dermatologę ,sako tas cutivate blogiausias variantas,gal ir padeda laikinai...nu žodžiu supeikė...
Dabar kasdien tepuosi Bepanthen'u maišytu su Vitella, kartą į savaitę tepu ir itin stipriu kremu,Fucicortu  smile.gif 
o gal galit paaiškinkit man kaip čia suprast harmoninis..?  blush2.gif
sėkmės rytoj  mirksiukas.gif

10% zmoniu AD neisgydomas, matyt as tarp ju. Vasara ir mano odos bukle pagereja, o ziema ir pavasari kosmaras kokia oda blink.gif Dukrytes taipogi. Be to as alergiska...
As irgi tepdavau cutivate AD demes, is pradziu padedavo, poto pradejo skaudeti, niezeti demes, tai daugiau nebetepu. Nusipirkau siandien Universiteto vaistinej Basalio, ziuresiu, gal jis suminkstins oda.
Hormoniniame tepale yra hormonu, kurie greit uagydo demes, zaizdas, bet kenkia zmogui. Oda suploneja, matosi kapiliarai ir t.t. Fucicortas yra hormoninis.
Atsakyti