Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

zizliuke, man rimtai kazko labai keisti tie tavo gydytojai, kad tiek vaistu galis skirt doh.gif jei nera pagerejimo zymaus nuo vaistu, tai kas bus kai nebegersit ju - juk nezadi vaika visa laika girdyt raminamaisiais, o tavegil juk tokie ir yra g.gif be to, nesuprantu dar vieno dalyko, kam liepia gert ir tavegilio ir zyrtek, juk jie panasus, tik zyrtekas silpnesnis. mums seniau gydyoja liepdavo nakciai kokio tavegilio suduot, bet pasakius kad turiu zyrtek, sakydavo kad ir jis tiks, o cia dabar tau abu iskart g.gif schmoll.gif Manau, reikia tau keist visus gydytojus - man kazkas nerealaus su tais vaistais unsure.gif Raminamieji, hormonai ir dar visokie tepami hormonai ir kiti tepalai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2008 04 29, 20:58)
blink.gif Negaliu patiketi kad firmos vieno produkto kokybes yra skirtingos  blink.gif

Ir as netikejau, kai kiti man sake, bet dabar pati isitikinau.
O dabar tai patvirtino ir pati kompanija biggrin.gif
Parasiau Pampers (Procter & Gamble) apie ju TO PATIES produkto kokybes skirtumus lietuvoj ir anglijoj, o jie atsake, kad taip yra del skirtingo saliu ekonomonio lygio. Mazdaug: lietuvoje dauguma pirkeju gali ipirkti tik pigesni ir prastesnes kokybes produkta.
Zinau, kad nesinori tuo tiketi, bet taip jie man parase biggrin.gif Nu, ir atsiprase (kad dabar man tenka naudoti prastesnes kokybes ju preke), todel atsius man dovanu kupona i angliska adresa biggrin.gif
Tiesa, idomu ka jie butu atsake, jei savo e-maile buciau paminejus, kad kaina tai ir anglijoj ir lietuvoj TA PATI doh.gif
Atsakyti
maniskis irgi lb kasosi ir tikrai kaip yprotis vaikui.as kas vakara uzmaunu pirstinytes plonas ir uzrisu kad nenusimautu. kasosi bet vaikui lengviau nenusidrasko ir ramiau miega neskauda jam smile.gif .tai pirstines mums lb padeda,
Atsakyti
mes su alergija laaabai jau senokai kovojam..geriausi vaistai mums aerius, taip ir rašosi, labai skanūs, ir nedaug gerti reikia, o efektas superinis, ji nemigdo, jis slopina niežulį, bet nepalyginsi nei su zyrtek nei tavegiliu kuris tikrai nėra gerai...

mielos mamos, nepasigailėsit, bet kurioj vaistinėj yra tas sirupas, tabletėm neimkit...netikėjau kol nepabandėm, jau 2 m su puse metų kasosi vaikas, bandėm viską, aišku dabar neberia taip stipriai, o ir atradom nuo ko, bet naktim miega puikiai...tai naujos kartos vaistas mums tia išsigelbėjimas jei ko suvalgo netinkamo

na ir ivostin kremas bei dušo žele, superinis dalykas
Atsakyti
na del aerus tai abejoju ar viems jis tinka - mums tai ne, nes mus beria nuo bet kokiu sirupiniu vaistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 05 04, 10:58)
zizliuke, man rimtai kazko labai keisti tie tavo gydytojai, kad tiek vaistu galis skirt  doh.gif jei nera pagerejimo zymaus nuo vaistu, tai kas bus kai nebegersit ju - juk nezadi vaika visa laika girdyt raminamaisiais, o tavegil juk tokie ir yra  g.gif be to, nesuprantu dar vieno dalyko, kam liepia gert ir tavegilio ir zyrtek, juk jie panasus, tik zyrtekas silpnesnis. mums seniau gydyoja liepdavo nakciai kokio tavegilio suduot, bet pasakius kad turiu zyrtek, sakydavo kad ir jis tiks, o cia dabar tau abu iskart  g.gif  schmoll.gif Manau, reikia tau keist visus gydytojus - man kazkas nerealaus su tais vaistais  unsure.gif Raminamieji, hormonai ir dar visokie tepami hormonai ir kiti tepalai  doh.gif

Nezinau, Sonatute, papuolu nuo vilko ant meskos, dar vaziuosim i Vilniu, bet jau ta kursa vaistu teks pabaigti. As ir gi is pradziu daviau tik tavegili, bet po savaites, kai pasirodem, dydytoja isbare, esa man sakiusi, kad abu gert ir zyrteka, bet ji net koki menesi, o tavegili galima tik 2 savaites gert. Pamate, kad po savaites mums jokio pagerejimo, net gal ir pablogejimas, tai skyre ir tuos hormonus, nes jau ziaurus vaizdas buvo doh.gif Na bet dabar jau kitas vaikas, odele grazi, nukasymu maziau ir beveik uzgije... tuoj baigsim gert ir ziuresiu, bent jau matysiu aiskiau nuo ko beria.

Tiesa, pasidomejau, kuo skiriasi egzema nuo AD... Pasirodo tie dalykai labai jau panasus. Siaip nuo dermatito gali atsirasti tokiu slapiuojanciu ir negyjanciu zaizdu, kaip kad mums ant nugarytes buvo, tai va cia ir yra egzema. Zodziu AD gali pereiti i egzema. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 05, 08:24)
Nezinau, Sonatute, papuolu nuo vilko ant meskos, dar vaziuosim i Vilniu, bet jau ta kursa vaistu teks pabaigti. As ir gi is pradziu daviau tik tavegili, bet po savaites, kai pasirodem, dydytoja isbare, esa man sakiusi, kad abu gert ir zyrteka, bet ji net koki menesi, o tavegili galima tik 2 savaites gert. Pamate, kad po savaites mums jokio pagerejimo, net gal ir pablogejimas, tai skyre ir tuos hormonus, nes jau ziaurus vaizdas buvo  doh.gif  Na bet dabar jau kitas vaikas, odele grazi, nukasymu maziau ir beveik uzgije... tuoj baigsim gert ir ziuresiu, bent jau matysiu aiskiau nuo ko beria.

Tiesa, pasidomejau, kuo skiriasi egzema nuo AD... Pasirodo tie dalykai labai jau panasus. Siaip nuo dermatito gali atsirasti tokiu slapiuojanciu ir negyjanciu zaizdu, kaip kad mums ant nugarytes buvo, tai va cia ir yra egzema. Zodziu AD gali pereiti i egzema.  ax.gif

Saunu, kad tavo lelytei grazeja odele, zinau, kaip smagu tai matyti mamai smile.gif
Mums irgi vel pagerejo; atrodo padejo kelios dienos praleistos pajuryje.. dar pradejau gerti omega 3 papildus - gal ir jie duoda koki rezultata.. g.gif

mums irgi liepe gerti KARTU - zyrtec ir tavegili, tik tiek kad mes ju dar negerem - kol nera labai blogai.

o AD ir egzema, bent jau angliskoj literaturoj - sinonimai smile.gif (t.y lygiai tas pats)
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 05, 10:24)
Nezinau, Sonatute, papuolu nuo vilko ant meskos, dar vaziuosim i Vilniu, bet jau ta kursa vaistu teks pabaigti. As ir gi is pradziu daviau tik tavegili, bet po savaites, kai pasirodem, dydytoja isbare, esa man sakiusi, kad abu gert ir zyrteka, bet ji net koki menesi, o tavegili galima tik 2 savaites gert. Pamate, kad po savaites mums jokio pagerejimo, net gal ir pablogejimas, tai skyre ir tuos hormonus, nes jau ziaurus vaizdas buvo  doh.gif  Na bet dabar jau kitas vaikas, odele grazi, nukasymu maziau ir beveik uzgije... tuoj baigsim gert ir ziuresiu, bent jau matysiu aiskiau nuo ko beria.

Tiesa, pasidomejau, kuo skiriasi egzema nuo AD... Pasirodo tie dalykai labai jau panasus. Siaip nuo dermatito gali atsirasti tokiu slapiuojanciu ir negyjanciu zaizdu, kaip kad mums ant nugarytes buvo, tai va cia ir yra egzema. Zodziu AD gali pereiti i egzema.  ax.gif

grazu, kad jums geriau bigsmile.gif bet tik gaila vaiko unsure.gif gerai butu kad ir pranyktu visai ir neatsirastu, bet manau kad bus gerai tol kol gersit vaistelius, o nutraukus ir vel tas pats doh.gif o gal ir bus koks stebuklas - to ir linkiu jums 4u.gif nes tikrai vargsta ir kencia mazyle
Atsakyti
tikimes ir mes... kaime per tas laisvas dienas visus tepalus istepliojau, vienai dienai pritrukau, tai netepiau, vaistines nedirbo... ziuriu keli spuogiukai isryskejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 05 02, 23:19)
pabandyk su paprastu alieju  g.gif juk manau kad nera skirtumo, svarbu kad ta luobele aliejaus pagalba atsoktu nuo odeles ir tada su sukytem issisukuos

zinau, kad taip visi daro smile.gif bet mums nei alyvuogiu nei semenu aliejus pilnai neisnaikina g.gif tokios kaip luobeles lyg ir nebera, bet pleiskanytes nedingo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 05, 10:24)

labas rytas _visoms.
na, bet kaip idomiai Zizliuke parasei, kad AD gali pereiti i egzema g.gif
mums tiek anksciau minetas Grusauskas ir musu kaimo odos gyd.sake kelis kartus, kad atvirksciai. BUtent, kad egzema yra pirminis odos susirigimas, kurios negydant, veliau ji peraauga i AD.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 06, 11:57)
labas rytas _visoms.
na, bet kaip idomiai Zizliuke parasei, kad AD gali pereiti i egzema g.gif
mums tiek anksciau minetas Grusauskas ir musu kaimo odos gyd.sake kelis kartus, kad atvirksciai. BUtent, kad egzema yra pirminis odos susirigimas, kurios negydant, veliau ji peraauga i AD.

Na nezinau, ka tiek gydytojai zino, bet as medicinos enciklopedijoj skaiciau unsure.gif gal knygines zinios paseno, bet ten butent taip buvo parasyta.
Atsakyti