QUOTE(zizliuke @ 2008 04 30, 17:41)
na sveikos, grizom is KMUK. Tai gi, nuo ko cia pradet:
1) is kraujo paziurejo ir sake, kad to mokamo tyrimo neapsimoka daryti. sake vis tiek nulius rodys. Durio megini galima bus daryti nuo 2 metuku. O lopo tyrimo KMUK nedaro, esa kazkokios medziagos nenusipirke, gal tik siuo metu, nezinau.
Planuojam vaziuoti i Vilniu ta tyrima daryti, nes sake, kad jis parodytu, nuo ko beria, net ir nuo metu amziaus.
2) skyre Elideli, Basalio tepala, tepti ir gi nupasakojo kaip, Elideli 2x, Basali 3x per diena Dar skyre toliau gerti Tavegili, Zyrteka ir dar israse Prednizolono, savaitei gert, jis hormonas, bet nera toks baisus, sake, kaip kiti mano, net dienom surase, kokiom dozem gerti. Paskaiciavau, kad per diena turim isgert 3 tabletes is viso... o ji spjaudosi, negeria, sliapiasi i kampa ir kartoja "Ne" O Elideli mums 100% kompensavo, skaityk sutaupem 260 Lt, nes dvi dezutes israse, o si menesi ji kompensuojamas pilnai
Tai kaip ir nieko gero, pagerejimo nera.
1) is kraujo paziurejo ir sake, kad to mokamo tyrimo neapsimoka daryti. sake vis tiek nulius rodys. Durio megini galima bus daryti nuo 2 metuku. O lopo tyrimo KMUK nedaro, esa kazkokios medziagos nenusipirke, gal tik siuo metu, nezinau.
Planuojam vaziuoti i Vilniu ta tyrima daryti, nes sake, kad jis parodytu, nuo ko beria, net ir nuo metu amziaus.
2) skyre Elideli, Basalio tepala, tepti ir gi nupasakojo kaip, Elideli 2x, Basali 3x per diena Dar skyre toliau gerti Tavegili, Zyrteka ir dar israse Prednizolono, savaitei gert, jis hormonas, bet nera toks baisus, sake, kaip kiti mano, net dienom surase, kokiom dozem gerti. Paskaiciavau, kad per diena turim isgert 3 tabletes is viso... o ji spjaudosi, negeria, sliapiasi i kampa ir kartoja "Ne" O Elideli mums 100% kompensavo, skaityk sutaupem 260 Lt, nes dvi dezutes israse, o si menesi ji kompensuojamas pilnai
Tai kaip ir nieko gero, pagerejimo nera.
kur jau tau Basalio nerekomenduos? kai ji gamina KMUK vaistinej:)
mudviem irgi ji rekomendavus buvo odos gyd., bet kad pagerejimo, tai jokio, taik dar labiau oda paraudonuodavo:(
Tavegili vaistinej pats vaistines vedejas-homeopatas rekomendavo, kad vaikui nuimtu niezejima. Tai as sutrinu puse tabletes ir i arbatele, ir pries nakties miega labai skaniai isgeria:)
bet, galiu pasigirt, kad mano maziui jau dingo per sulenkimus tos raudonos demes:) nzn, kiek ilgam... bet ir nuo rankyciu kietos rauksleles dingo:)
na, gal vistik keli apsilankymai sobore, prie sv.Marijos statulos isgelbejo mano maziuka..
o tas Prednizolonas geriamas? skystis, ar tabletem? ir kas nuo jo turi pasidaryt?