Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(zizliuke @ 2008 04 30, 17:41)
na sveikos, grizom is KMUK. Tai gi, nuo ko cia pradet:
1) is kraujo paziurejo ir sake, kad to mokamo tyrimo neapsimoka daryti.  verysad.gif  sake vis tiek nulius rodys. Durio megini galima bus daryti nuo 2 metuku. O lopo tyrimo KMUK nedaro, esa kazkokios medziagos nenusipirke, gal tik siuo metu, nezinau.

Planuojam vaziuoti i Vilniu ta tyrima daryti, nes sake, kad jis parodytu, nuo ko beria, net ir nuo metu amziaus.

2) skyre Elideli, Basalio tepala, tepti ir gi nupasakojo kaip, Elideli 2x, Basali 3x per diena  doh.gif Dar skyre toliau gerti Tavegili, Zyrteka ir dar israse Prednizolono, savaitei gert, jis hormonas, bet nera toks baisus, sake, kaip kiti mano, net dienom surase, kokiom dozem gerti. Paskaiciavau, kad per diena turim isgert 3 tabletes is viso... o ji spjaudosi, negeria, sliapiasi i kampa ir kartoja "Ne"  schmoll.gif O Elideli mums 100% kompensavo, skaityk sutaupem 260 Lt, nes dvi dezutes israse, o si menesi ji kompensuojamas pilnai  thumbup.gif

Tai kaip ir nieko gero, pagerejimo nera.

kur jau tau Basalio nerekomenduos? kai ji gamina KMUK vaistinej:)
mudviem irgi ji rekomendavus buvo odos gyd., bet kad pagerejimo, tai jokio, taik dar labiau oda paraudonuodavo:(
Tavegili vaistinej pats vaistines vedejas-homeopatas rekomendavo, kad vaikui nuimtu niezejima. Tai as sutrinu puse tabletes ir i arbatele, ir pries nakties miega labai skaniai isgeria:)
bet, galiu pasigirt, kad mano maziui jau dingo per sulenkimus tos raudonos demes:) nzn, kiek ilgam... bet ir nuo rankyciu kietos rauksleles dingo:)
na, gal vistik keli apsilankymai sobore, prie sv.Marijos statulos isgelbejo mano maziuka..
o tas Prednizolonas geriamas? skystis, ar tabletem? ir kas nuo jo turi pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 30, 18:28)
bet, galiu pasigirt, kad mano maziui jau dingo per sulenkimus tos raudonos demes:) nzn, kiek ilgam... bet ir nuo rankyciu kietos rauksleles dingo:)
na, gal vistik keli apsilankymai sobore, prie sv.Marijos statulos isgelbejo mano maziuka..

dziaugiuosi kad pagerejo tavo maziui 4u.gif

Atsakyti
2) skyre Elideli, Basalio tepala, tepti ir gi nupasakojo kaip, Elideli 2x, Basali 3x per diena  doh.gif Dar skyre toliau gerti Tavegili, Zyrteka ir dar israse Prednizolono, savaitei gert, jis hormonas, bet nera toks baisus, sake, kaip kiti mano, net dienom surase, kokiom dozem gerti. Paskaiciavau, kad per diena turim isgert 3 tabletes is viso... o ji spjaudosi, negeria, sliapiasi i kampa ir kartoja "Ne"  schmoll.gif O Elideli mums 100% kompensavo, skaityk sutaupem 260 Lt, nes dvi dezutes israse, o si menesi ji kompensuojamas pilnai  thumbup.gif
Tai kaip ir nieko gero, pagerejimo nera.

g.gif kazin, ar ne per daug tu vaistu tokiam mazam vaikiukui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 04 30, 22:00)
g.gif kazin, ar ne per daug tu vaistu tokiam mazam vaikiukui  doh.gif

vat ir man idomu g.gif
ar ne perdaug g.gif
gal ne i tema, bet pasakysiu viena pastebejima, kai lankiaus ne karta su maziuku savo. Gyd.labai atkreipia demesi i mamas, kaip jos apsirengusios. Jei prasmatniai, tai ir priraso galybe vaistu, tepalu, nes mato, kad jei gerai apsiremgus, vadinas, pinigu seimoj yra, tai ir vaistams atsiras_tad israsysiu kuo daugiau...
Atsakyti
1) is kraujo paziurejo ir sake, kad to mokamo tyrimo neapsimoka daryti.  verysad.gif  sake vis tiek nulius rodys. Durio megini galima bus daryti nuo 2 metuku. O lopo tyrimo KMUK nedaro, esa kazkokios medziagos nenusipirke, gal tik siuo metu, nezinau.

Planuojam vaziuoti i Vilniu ta tyrima daryti, nes sake, kad jis parodytu, nuo ko beria, net ir nuo metu amziaus.

Dūrio - tai ant rankytės daromas tyrimas greitom alerginėm reakcijom nustatyti tik nuo 2 m? Tikrai galiu pasakyti, kad ir šį, ir lopo tyrimus daro ir visai mažučiams, nereik laukt nė metukų ar daugiau. Aišku, tikslumas nėra 100 proc. Mum lopo tyrimai parodė gan tiksliai ko nevalgyt (nes kraujo tyrimas, deja, nerodė nieko).

Sveikiname su pagerėjimu 4u.gif Pas mumis irgi dabar nebloga situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 30, 22:30)
vat ir man idomu g.gif
ar ne perdaug g.gif
gal ne i tema, bet pasakysiu viena pastebejima, kai lankiaus ne karta su maziuku savo. Gyd.labai atkreipia demesi i mamas, kaip jos apsirengusios. Jei prasmatniai, tai ir priraso galybe vaistu, tepalu, nes mato, kad jei gerai apsiremgus, vadinas, pinigu seimoj yra, tai ir vaistams atsiras_tad israsysiu kuo daugiau...

o as nemanau,kad gydytojai israso vaistus ir ju kieki paziureje kaip mama apsirengus ax.gif juk ligoniukai mazi vaikai verysad.gif .o kad tiek daug prirase,tai man ne viena gydyt sake,kad norint geresnio efekto gariamus vaistus reik papildyt tepamais,o kad vaikui nenieztetu,nesikasytu dar kitu israso.na o zizliukei linkiu greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 04 30, 22:41)
Dūrio - tai ant rankytės daromas tyrimas greitom alerginėm reakcijom nustatyti tik nuo 2 m? Tikrai galiu pasakyti, kad ir šį, ir lopo tyrimus daro ir visai mažučiams, nereik laukt nė metukų ar daugiau. Aišku, tikslumas nėra 100 proc. Mum lopo tyrimai parodė gan tiksliai ko nevalgyt (nes kraujo tyrimas, deja, nerodė nieko).

mums duriai nieko neparode
Atsakyti
na nezinau, mamytes, tie vaistu kisimai ir tepimai nieko gero neduos - is patirties zinau schmoll.gif sugadina visa vaiko imuniteta, organizma isderina, o paskui jau ir visai nebepadeda - prasideda ligos ligeles doh.gif mes pradzioj ko tik netepdavom doh.gif o nieko gero neturim, gal tik tiek kad vaikas po truputi isauga ir berimu mazeja. vat ir dabar, berimai buvo apmazejas ryskiai, jau galvojau kad cia medetku tepalas stebuklingai visai isgydys, bet pavalgius daugiau saldumynu, siandien vel vakare kasinejasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 05 02, 00:55)
na nezinau, mamytes, tie vaistu kisimai ir tepimai nieko gero neduos - is patirties zinau  schmoll.gif sugadina visa vaiko imuniteta, organizma isderina, o paskui jau ir visai nebepadeda - prasideda ligos ligeles  doh.gif mes pradzioj ko tik netepdavom  doh.gif o nieko gero neturim, gal tik tiek kad vaikas po truputi isauga ir berimu mazeja. vat ir dabar, berimai buvo apmazejas ryskiai, jau galvojau kad cia medetku tepalas stebuklingai visai isgydys, bet pavalgius daugiau saldumynu, siandien vel vakare kasinejasi  unsure.gif

labas vakaras, gal kurios vaikiukui buvo atsirade pleiskanytes galvytej? kuo patartumete plauti vaikui galvyte, kad jos dingtu?
kai mano maziukui 2 men. tu pleiskanyciu buvo atsirade, tai pamenu, kad tiko Jonson firmos aliejukas, bet dabar... jau netinka. ISploviau vakar, tai paraudinijo visas pakausis:(
busiu dekinga uz patarimus.
beje, ar Sebamed muilas netinka?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 05 02, 22:40)
labas vakaras, gal kurios vaikiukui buvo atsirade pleiskanytes galvytej? kuo patartumete plauti vaikui galvyte, kad jos dingtu?
kai mano maziukui 2 men. tu pleiskanyciu buvo atsirade, tai pamenu, kad tiko Jonson firmos aliejukas, bet dabar... jau netinka. ISploviau vakar, tai paraudinijo visas pakausis:(
busiu dekinga uz patarimus.
beje, ar Sebamed muilas netinka?

pabandyk su paprastu alieju g.gif juk manau kad nera skirtumo, svarbu kad ta luobele aliejaus pagalba atsoktu nuo odeles ir tada su sukytem issisukuos, o del seba med muilo, tai net nezinau - savo vaika pradejau su juo praust, tai jokio pablogejimo nematau, o galvytes, tai nemanau, kad reiktu su sebamedo muilu plaut, juk yra sampunai, o alieju istepk pries maudyma visa galvyte, po kiek laiko issukuok ir tada ismaudyk su seba med sampunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 04 30, 18:28)
kur jau tau Basalio nerekomenduos? kai ji gamina KMUK vaistinej:)
mudviem irgi ji rekomendavus buvo odos gyd., bet kad pagerejimo, tai jokio, taik dar labiau oda paraudonuodavo:(
Tavegili vaistinej pats vaistines vedejas-homeopatas rekomendavo, kad vaikui nuimtu niezejima. Tai as sutrinu puse tabletes ir i arbatele, ir pries nakties miega labai skaniai isgeria:)
o tas Prednizolonas geriamas? skystis, ar tabletem? ir kas nuo jo turi pasidaryt?

Ot blyn, o as po paprastas vaistines lakstau, to Basalio ieskau, niekur nera doh.gif Isvaziavom i kaima, tai sakes, nusipirkau gi ta Elideli ir namie palikom, galvoju nors Basalio gauciau, o niekur nera doh.gif lotuliukas.gif
Tavegilio geriam po 1/4 tabletes x2 dienoj, zyrteka po 1/2 tabletes x2 dienoj, prednizolona - dabar dar po 2 tabletes 2 x dienoje, bet jau ryt bus 1,5 tabletes blink.gif Vaistu tai daugokai atrodo... prednizolona skaito baisiu vaistu, senu ir atgyvenusiu, bet jei negersim, jei bus blogiau, tai paskui tures proga man knist prota, kad nedariau kaip sake g.gif ir taip dabar atsakyme seimos gydytojai skaiciau, savaite laikemes tos dietos, tikrai saziningai, o negerejo, bet lape parase, kad darem dietoj pazeidimus, t.y. tipo kazka draudziamo valgem... ziauru... neturi, ka rasyt. Na bet geriant ta hormona - prednizolona - mums jau geriau, nu kur nebus geriau nuo hormono, bet isberimai blanksta, mazeja, nyksta ir kasytis gal siek tiek maziau besikaso... bet jauciu jai jau vos ne iprotis gavosi, tik nurengiu ir reikia butinai pasidraskyt doh.gif nors nuo tokio vaistu kiekio jau seniai turetu nebesikasyt... dziaugiuosi tuo, kad mazeja, bent jau bus lengviau pastebeti, nuo ko vel padauges berimu, jei taip atsitiktu.

QUOTE(simulka @ 2008 05 02, 22:40)

QUOTE(sonatute @ 2008 05 03, 01:19)
pabandyk su paprastu alieju  g.gif juk manau kad nera skirtumo, svarbu kad ta luobele aliejaus pagalba atsoktu nuo odeles ir tada su sukytem issisukuos

Mums buvo visai nedidele luobele, tai su paprastu aliejum tepiau ir su sukytem issukuodavau pries maudant, turbut poros kartu pakako ir dingo cool.gif
Atsakyti
[quote=zizliuke,2008 05 03, 19:57]
Ot blyn, o as po paprastas vaistines lakstau, to Basalio ieskau, niekur nera doh.gif Isvaziavom i kaima, tai sakes, nusipirkau gi ta Elideli ir namie palikom, galvoju nors Basalio gauciau, o niekur nera doh.gif lotuliukas.gif
Tavegilio geriam po 1/4 tabletes x2 dienoj, zyrteka po 1/2 tabletes x2 dienoj, prednizolona - dabar dar po 2 tabletes 2 x dienoje, bet jau ryt bus 1,5 tabletes blink.gif Vaistu tai daugokai atrodo... prednizolona skaito baisiu vaistu, senu ir atgyvenusiu, bet jei negersim, jei bus blogiau, tai paskui tures proga man knist prota, kad nedariau kaip sake g.gif ir taip dabar atsakyme seimos gydytojai skaiciau, savaite laikemes tos dietos, tikrai saziningai, o negerejo, bet lape parase, kad darem dietoj pazeidimus, t.y. tipo kazka draudziamo valgem... ziauru... neturi, ka rasyt. Na bet geriant ta hormona - prednizolona - mums jau geriau, nu kur nebus geriau nuo hormono, bet isberimai blanksta, mazeja, nyksta ir kasytis gal siek tiek maziau besikaso... bet jauciu jai jau vos ne iprotis gavosi, tik nurengiu ir reikia butinai pasidraskyt doh.gif nors nuo tokio vaistu kiekio jau seniai turetu nebesikasyt... dziaugiuosi tuo, kad mazeja, bent jau bus lengviau pastebeti, nuo ko vel padauges berimu, jei taip atsitiktu.

blush2.gif g.gif
nenoriu gasdinti,bet man skrandzio-zarnyno gydytoja sake,kad prednizolonas sugadina skrandi.atsiranda visokios opos.man suaugusiai liepe negert,o cia juk vaikiukas.bet gal jusu gydyt zino ka liepia gert g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana.: 03 gegužės 2008 - 20:55