Sveikos,
man labiausiai tai patinka IKI - tokia moderni pardduotuve atrodo - ir oras kondicionuotas vasara, ir kasos aparatai modernus
O siaip tai daznai apsipirkineju Rimi (nes tai mano brangiausiojo megstamiausia parduotuve), o kadangi prie namu yra Maxima (tiksliau buvusi Minima), tai daznai tenka apsipirkti ir ten...
Perkuosi MAXIMA Mindaugo g. (Vilniuje). Ji man pati jaukiausia, 5min nuo namų, tik žmonių piko valandomis (o ir šiaip) ten daugokoka, dėl to dažnai ir problemų su automobilio pastatymu iškyla.
Bet ne visi žino, kuo būtent ši MAXIMA yra ypatinga - ten prekes sudeda į maišelius
O apie visą MAXIMA tinkla pasakytina tai, jog aptarnavimas ten - maloniausias. Kai nueinu, pvz., į RIMI (jau nekalbant apie NORFA ), skirtumas tarp aptarnaujančio personalo - ryškus...
Bet ne visi žino, kuo būtent ši MAXIMA yra ypatinga - ten prekes sudeda į maišelius
O apie visą MAXIMA tinkla pasakytina tai, jog aptarnavimas ten - maloniausias. Kai nueinu, pvz., į RIMI (jau nekalbant apie NORFA ), skirtumas tarp aptarnaujančio personalo - ryškus...
QUOTE(jurgutiene @ 2006 01 24, 12:20)
nu o aš dažnai apiperku Ikiuke, ir tik neseniai pastebejau, kad muilina pirkėjams akis.. Ogi, kaip? Niekada nešovė man pažiūrėt kiek kainuoja produktas ant pakuotės ir kiek imūšė, bet vieną dieną žiūriu ogi mano salotos ant pakuotės kainuoja 1,5 kasa imuša 3,45 , atsisakiau aišku.. kitą dieną vėl tas pats Šaltiena kainuoja 3,55, kasa įmuša virs 5 litų Ir tai man ne vienai, taip buvo bobulkai, mano draugei.... Daugiau ten jau nebeilankysiu ir šiaip reikėtu kažkur pasiskusti
Ai naivuoliene tu, Jogurtiene
Taip vyksta ne tik tavąjame IKIUKE - čia visų prekybos centrų problema. Man taip yra buvę n kartų, tad jau kokius trejetą metu seku, ką pardavėja man muša į čekį, o pastebėjusi klaida visada tai pasakau - visada išminusuoja
Man labiausia patinka apsipirkti maximoje,sale namu ir patogu
Mes apsiperkam maximoj, tik mėsos niekad ten neperku - nepatinka.
Tik Rimi ir labai kartais Akropolio maxima..
MAXIMA
MĘS IR MAXIMKOI
Mes apsiperkam Akropolio Maxsimoj, nes daug erdves ir siaip tvarka didesne nei kur kitur.
dazniausiai maksimoj, bet retkarciais iki.
tos parduotuves arciausiai namu.
tos parduotuves arciausiai namu.