Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos centras, kuriame dažniausiai perkate

Apklausa: Prekybos centras, kuriame dažniausiai prekinatės (809 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
IKI, nes arčiausiai namų mirksiukas.gif
Atsakyti
Palangoje nelabai pasirinksi kur pirkti. Dažniausiai perku IKI arba MAXIMA. IKI perku vienokius produktus, o MAXIMOJ - kitokius, nes skirtingas asortimentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inginė: 08 gegužės 2005 - 09:51
netoli yra saulutė, bet iki man labiau patinka
Atsakyti
As apispirkinedavau tik MAXIMOJE ir daugiau niekur, gal todel kad buvo salia namu, pripratau ir likau istikima tik jai mirksiukas.gif
Atsakyti
norfoj - arčiau namų ir nuolaidų kortelė.
Atsakyti
Sveikos,

aš dažniausiai perku Norfoje. Už tiek pat pirkinių sumoku visada mažiau nei kitur smile.gif Tik pardavėjos ten labiausiai iškankintos atrodo verysad.gif
Atsakyti
apsiperkam Iki. Šalia namų esančios RIMI atsisakėme, nes parduotuvė nedidelė, prakių pasirinkimas mažas. O ir produktai kai kurie nešvieži (ne mano vienos atsiliepimas). Ne kartą teko skambinti į jų kokybės liniją ir skūstis. Vieną kartą buvau apsinuodijusi salotomis. Draugė nusipirko prasmirdusią parduotuvėje keptą vištą ir t.t. Tai kad teko pakeisti parduotuvę.
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 05 06, 21:10)
Ar kas lankėtės naujoje LEADER PRICE?
Čia mano nuomonė, bet tikras ššššš. Daugiau ten nieko nepirksiu schmoll.gif , na, gal nebent daržoves, nes tikrai pigios ir pagal išvaizdą kaip ir kitose parduotuvėse, dar  tualetinį popierių smile.gif Toks įspūdis, kad ten kažkos lenkiškų prekių atliekų sandelys blink.gif  Pasirinkimas mažas, kelios lietuviškos prekės (ir tai pačios pigiausios, neaiškios kilmės ir kokybės), o visa kita lenkiška produkcija, pigesnė, nei lietuviška, tai apie kokybę nėra ką kalbėti. Ėjau mėsos, arbatos, katei smėliuko, tai nieko iš jų ir nenusipirkau blink.gif  Vietos daug, vienodų prekių taip pat, bet pasirinkimo... schmoll.gif  Nei normalių šampūnų, nei dušo želės, nei margarino (ką ant duonos tepsiu....), nei mėsų file, nei dantų pastos.. g.gif  Tai teko žuvį pirkt, o duoną sausą valgysiu tongue.gif  Iš tų parduotuvių, kurios netoli namų, tai gal IKI nebloga, nors brangu, mini Maximoj pasirinkimas mažas, bet tikrai didesnis nei Leader Price... O skelbiasi, kad pigiausia parduotuvė- taip, nes surinktos pačios pigiausios lenkiškos, prasčiausios lietuviškos ir kiniškos prekės. Va jums ir pigumas kur pakastas...
Tai va, nusivyliau ta parduotuve... Dar be to neatsiskaitoma kortele, tai gerai, kad grynų turėjau, nors niekad nesinešioju...  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai, kaip atliekų kibire, nepatinka man tokios parduotuvės schmoll.gif Nu, tipo, pagal kainą ir kokybė. g.gif
Atsakyti
IKI ir MAXIMOJE, nes abi šalia namų biggrin.gif ,o Norfa tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijula @ 2005 06 14, 14:14)
IKI ir MAXIMOJE, nes abi šalia namų biggrin.gif ,o Norfa tai schmoll.gif

aš irgi tai manau
Atsakyti
O ar nematėt vakar laidos "Pinigų karta" ten lygino visų Maximų, Iki, Saulučių, Leader Prisų, Norfų kainas. Į prekių krepšelį įėjo duona, pienas, sviestas, makaronai, dar kažkas ten. Pigaiusiai tokiospačios prekės gavosi Leader Prise ir Saulutėj, brangiausiai - Iki.
Aš pati apsipirkinėju Iki, nes arčiausiai namų didesnė parduotuvė. O smulkių dalykėlių nulekiu į kiemo vietinę parduotuvę.
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 06 14, 12:22)
O ar nematėt vakar laidos "Pinigų karta" ten lygino visų Maximų, Iki, Saulučių, Leader Prisų, Norfų kainas. Į prekių krepšelį įėjo duona, pienas, sviestas, makaronai, dar kažkas ten. Pigaiusiai tokiospačios prekės gavosi Leader Prise ir Saulutėj, brangiausiai - Iki.
Aš pati apsipirkinėju Iki, nes arčiausiai namų didesnė parduotuvė. O smulkių dalykėlių nulekiu į kiemo vietinę parduotuvę.

nesinori tikėt. Mūsų perkamiausių pieno produktų kainos (pienas Mū, Smilgelė ir pan.) IKI prekybos centre 5-10 centų pigesnės nei RIMI.
Atsakyti