As visom keturiom uz Rimi tik labai gaila kad jos arti namu nera, tai tenka eit arba i Maxima arba i Iki, betpastarajam daznai nerandu ko reikia, o Maximoj patinka lankytis del daznu nuolaidu o Rimi man visada asociuojasi su tvarka ir kokybe
daugiausia apsiperkame Maximoje
Labai dažniausiai perku IKI ir Maximoje ,kartais Norfoj, o RIMI man nelabai patinka
Apklausa netiksli, nera Leader price, Silas (sitos gal tik Kaune ). Apsipirkinedavau Maximoje, ber dabar persikrausciau i Norfa, isleidziu perpus maziau pinigu, nes neprisiperku ko nereikia. Maximoj labai daug pagundu, visokiu skanestu, kurie brangu ir nesveika. Tad nesiukslinsiu skrandzio ir storinsiu pinigine
QUOTE(Milli @ 2007 10 18, 10:58)
Labai dažnai perku IKI ir Maximoje ,o RIMI man nelabai
Rimi tikras labirinas, nemegstu labai isdestymo
Papildyta:
QUOTE(mamutas @ 2007 11 12, 21:55)
Apklausa netiksli, nera Leader price, Silas (sitos gal tik Kaune ). Apsipirkinedavau Maximoje, ber dabar persikrausciau i Norfa, isleidziu perpus maziau pinigu, nes neprisiperku ko nereikia. Maximoj labai daug pagundu, visokiu skanestu, kurie brangu ir nesveika. Tad nesiukslinsiu skrandzio ir storinsiu pinigine
saunuole, reik ir man is taves mokytis deja, ner aplink jokiu norfu vien tik maximos, iki
Dažniausiai rekinamės IKI,kartais Maximoje dar.
Dazniausiai apsipirkineju maximoje. nes ten buna daug nuolaidu ir pasirinkimas didelis.
man labiausiai patinka Maximoj, t.p Iki. Reciausiai uzsuku i Norfa