as perku Maximoji
Šiaip man labiau IKI patinka, bet tenka dažniau į Maximą užsukti
Norfoj, nes arčiausia, bet negaliu paskyt, kad esu patenkinta šiuo prekybos centru. Labai nepatinka, kad dažnai prie produktų nėra kainų, o dar nervino, kai maitinau vaiką mišinuku, kad jei jį išpirko, tai visą savaitę, kartais net ilgiau neužveždavo tekdavo apsipirkinėti kitur. Ir šiaip NORFA man kaip sovetinių laikų parduotuvė, smirda, bardakas, nežinau gal čia tik pas mus
Aha, dėl galiojimo laiko čia tiksliai parašyta, net du kartus apsižioplinau, bet dabar stengiuosi žiūrėt.
šeip dažniausiai Norfoj , o visas žalias mėsas tik Maximoj.... ( mišraines tik iš Maxima )
Na man mieliausia ''maxima'',joje visko rasi ''iki'' iman brangiausiaiš visų prekyboscentrų ''norfa'' tai tikrai sovietų laikų parduotuvė-rusiškos prekės,man labiausiai nepatinka pasenusios prekės.Rimi irgi nepatinka tik vienas pyragas kurį vis būten į ją ir einu pirkti
dazniausiai lankausi maximoj arba rimi
Norfoj, nes arciausiai namu, butu kita tai i Norfa kojos nekelciau
Saulutėje,ji prie pat namų
Man norfoj baisu misraines ar kokia silke pikrt, perku tik maximoj arba IKi, ir tai labai retai tokius dalykus perku Norfoj tik duona, pienas, jogurtas, supakuoti meduoliai, kartais vynas. Mesos niekur neperkam.