Nu jau nuotraukeles O komentarai, tai is vis
Jau kaip smagiai mergickos pasibuvot
Vedusiuke kokia didele mergicka jau ir tokia rimtuole
Beatriuke jau su kasyte O mama dejavo, kad nera ka surist Sakiau, gauni dovanu gumyciu ir plaukuciai augt pradeda
Liuc truksta zodziu ziurint i jos mimikas O jauciu kai kalbes, tai krisim is juoko, kaip ir is mamytes pasakojimu
Gabyte, ramiake Super nuotraukele ir komentaras, kur 'ji nieko...'
Kokios gražuolės mūsų rugpjūtinukės Čia jau tiek komentarų, akd kartotis nebenoriu, pritariu visoms anksčiau išvardintoms pagyroms :
Negaliu, kaip laukiu Kalėdinio meet'o, kur bus dar daugiau vaikučių ir foto Gausim visas fotkes siųst Vžikui, kad komentuotų
Negaliu, kaip laukiu Kalėdinio meet'o, kur bus dar daugiau vaikučių ir foto Gausim visas fotkes siųst Vžikui, kad komentuotų
nu kaip faiani jums ten buvo.. tokia šiluma dvelkia is tu fotkiu
gal ir gerai, kad Šariko nebuvo-būtų mergiotės jį užtampę sakyčiau tokia rinktinė šaika buvo
mandalina, tu kaip išgražėjus...
gal ir gerai, kad Šariko nebuvo-būtų mergiotės jį užtampę sakyčiau tokia rinktinė šaika buvo
mandalina, tu kaip išgražėjus...
Ui kaip fainai nigaliu ciut i kelnes jeibohu nepridariau po tokiu komentaru
Labai fainos nuotraukytes o jau panicku grozis kokios visos dideles
Labai fainos nuotraukytes o jau panicku grozis kokios visos dideles
Nuotraukytės mažiukės visos kaip išaugę laaaaabai gražu matosi,kad labai smagiai pasibuvot dar kart pasikartosiu labai labai gražu
Vajei kokie musu liutukai jau dideli
matyti, kad smagiai pasisedejot, saunuoles mamytes, kad nepatingit susiorganizuot
matyti, kad smagiai pasisedejot, saunuoles mamytes, kad nepatingit susiorganizuot
nu Vžikai, medalis tau už komentarus ir nuotraukas
Nu jau mergyyynos kokios gražuolės.. tiek didžiosios tiek mažosios
Kaip aš jūs pasiilgau visų..
Nu jau mergyyynos kokios gražuolės.. tiek didžiosios tiek mažosios
Kaip aš jūs pasiilgau visų..
nuotraukytes is meeto pas mane
Pirmam plane namu seiminyyykai:Erdve ir Laurynas
Antram: Sigitano vyras: leiskite man pasisakyt, Mieloji Sigitano
Pirmam plane namu seiminyyykai:Erdve ir Laurynas
Antram: Sigitano vyras: leiskite man pasisakyt, Mieloji Sigitano
Pulkim ant keliu
Taip dirbo paparaciai
Beatriukas labai graziai issiziojo ir Mandalininas labai graziai palesino savo maziuke