Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

- Parodyk, parodyk, ka cia prifotkinai rolleyes.gif
Atsakyti
nifiga sebe, mano martelė duoda džiazų blink.gif blink.gif blink.gif
Astijus tirkai toks berniukas jau rimtas blink.gif
O mergiotės labai fainos.. Taip karšt abuvo, kad Agiliukas su bodžiuku davėsi?

NATULE, tavo šukuosena nauja? Bent jau spalvų atžvilgiu g.gif ? Gerai atrodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LABAI thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astule: 29 spalio 2005 - 20:21
QUOTE(Astule @ 2005 10 29, 21:20)
Taip karšt abuvo, kad Agiliukas su bodžiuku davėsi?

Tikrai labai karsta pas Natule buvo. Mes nepratusios prie tokios silumos, tai zandai iraude ir mano ir Agilytes buvo, nurengiau net iki bodziuko, o vis tiek visa susilus buvo doh.gif
Atsakyti
Pagaliau atejo sveciai drinks_cheers.gif Vikse mokina Agile kaip reikia svertis, o Agiliukei patiko vazineti su boruzele thumbup.gif
Atsakyti
Pati paciausia wub.gif wub.gif wub.gif nuotraukyte wub.gif
Neturiu kantrybes daugiau, bo jau taip letai vercia doh.gif
Atsakyti
Nuotraukos thumbup.gif O jau vaikai kokie uzauge blink.gif Paskutine nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Nu jau paskutine nuotraukele thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Grazuoliukes musu wub.gif
Atsakyti
paskutinė fotkė tikrai labai graži, bet man jos keistai viena į kita žiūri sakyčiau g.gif g.gif meilė nespinduliuoja tarp jų tongue.gif Ar man taip rodosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astule: 29 spalio 2005 - 20:53
thumbup.gif foto
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2005 10 17, 20:38)
Lauryte apziurejo visus Agilytes zaisliukus, viska parodydama man  ax.gif

Is kur ta vistyte sokancia gavot ax.gif

Isdykusios mergynos ir kaip visada didesnis ir rimtesnis Astijus smile.gif saunu, kad mamytes leidzia vaikams bendrauti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule @ 2005 10 29, 21:52)
paskutinė fotkė tikrai  labai graži, bet man jos keistai viena į kita žiūri sakyčiau  g.gif  g.gif meilė nespinduliuoja tarp jų  tongue.gif Ar man taip rodosi?

tongue.gif kaip cia pasakius g.gif pradzioj Vikse dare caca Agilytei, paskui pradejo mustis abi doh.gif paskui vel caca wub.gif paskui Vikse tampe Agiliuka uz plauku, o Agiliuke irgi nepescia - neatsiliko biggrin.gif tai kaip toki bendravima pavadinti net ir nezinau biggrin.gif

Skaitymo pamokeles smile.gif vos ne vos pasidalino knygutes ir susedo skirtingose vietose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata: 29 spalio 2005 - 21:28
aikit, mergicos....sedziu visa pajuodus is pavydo - o plauku grazumas pas Viksiuke ir Agilyte rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif a liuc beveik plikas verysad.gif
ir siaip baisiai grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti