Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

QUOTE(Nata @ 2005 08 25, 20:58)
o pas Astijuka kas uz maikutes uzkista g.gif ar cia vaikino pilvuziukas toks thumbup.gif  thumbup.gif  tongue.gif

įtariu pilvūziukas smile.gif
jūs tik neverkit , gerai? Mes atvažiuosim ir pas jus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astule: 25 rugpjūčio 2005 - 21:00
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 21:59)

jei prizadi daugiau taip Kajuzui neleisti elgtis, ir baidysi visas mergas nuo mano zentelio ax.gif tadu gerai biggrin.gif LAbai lauksim, kad ir rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 20:59)

Oi lauksim lauksim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 20:45)
rimtuolė Gabrielytė
  wub.gif
ir išdykėlė Laurencija , kuri susikibo su Agiliuku .. ti neatsimenu dėl ko  doh.gif  doh.gif

Agile Laurai caca dare wub.gif o Laurencija musesi doh.gif o jau kai Laura Agiliukui pa norejo duoti tai gavo per lupas tongue.gif va po to ir iskiso liezuvy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata @ 2005 08 25, 21:03)
jei prizadi daugiau taip Kajuzui neleisti elgtis, ir baidysi visas mergas nuo mano zentelio ax.gif tadu gerai biggrin.gif LAbai lauksim, kad ir rytoj 4u.gif

prižadu ax.gif ax.gif ax.gif
kai tave atrakins, tada ir šnekėsim apie susitikimą 4u.gif juk martelės gimkė artėja smile.gif
o beje, Agiliukas, gimkės proga, gavo taupyklę nuo mūsųs, kurią tėveliai turėtų pradėti pildyti smile.gif
p.s. Agile aš lito neįmečiau ten doh.gif doh.gif .... primink kada:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astule: 25 rugpjūčio 2005 - 21:14
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 22:08)
prižadu  ax.gif  ax.gif  ax.gif 
kai tave atrakins, tada ir šnekėsim apie susitikimą  4u.gif juk martelės gimkė artėja smile.gif
o beje, Agiliukas gavo taupyklę nuo mūsųs, kurią tėveliai turėtų pradėti pildyti smile.gif
p.s. Agile aš lito neįmečiau ten doh.gif  doh.gif .... primink kada:)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip sauniai sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 21:45)
ir išdykėlė Laurencija , kuri susikibo su Agiliuku .. ti neatsimenu dėl ko  doh.gif  doh.gif

Nu jau sita nuotraukele thumbup.gif Kaip tikros mergickos: ir rankos 'paleistos i trasa', ir liezuvis iskistas thumbup.gif
doh.gif Tikari pamirsau pasigirti, kad Agilyte gavo dovanu taupykle ir gumyciu, segtuku i plaukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agile: 25 rugpjūčio 2005 - 21:17
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 20:37)
vyksta žaislų pasidalijimas  tongue.gif  Laurytė ir Gabrielė nepasidalina šuniuko, o Kajūzas su Agilyte užkandžiaudami stebi...

biggrin.gif thumbup.gif jau juokiausi iš šitos fotkės biggrin.gif smagiai pasibuvot mamkos, o lelkos kokie jau dideli blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
smagios foto. lelytes dideles ir grazios, o mamos linksmos apsisampaninusios smile.gif biggrin.gif
vilnietes, mes visai uzmigom. a nu, meeta organizuot tongue.gif
Atsakyti
Sostine, kur jusu nuotraukos biggrin.gif
user posted image
Niu man irgi sita topine - Kajukas su Agile jau atsizaide grand meete ax.gif
QUOTE(Astule @ 2005 08 25, 21:08)
o beje, Agiliukas, gimkės proga, gavo taupyklę nuo mūsųs, kurią tėveliai turėtų pradėti pildyti smile.gif
p.s. Agile aš lito neįmečiau ten doh.gif  doh.gif .... primink kada:)

nu saunuoles thumbup.gif
LaisveS, sveika prisirasius drinks_cheers.gif, beje, o jusu taures tokios sklidinos, sklidinos ....... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2005 08 25, 22:16)
Sostine, kur jusu nuotraukos  biggrin.gif
user posted image
Niu man irgi sita topine - Kajukas su Agile jau atsizaide grand meete  ax.gif

nu saunuoles  thumbup.gif
LaisveS, sveika prisirasius  drinks_cheers.gif, beje, o jusu taures tokios sklidinos, sklidinos .......  rolleyes.gif

blush2.gif
Atsakyti
man irgi paziurejus nuotraukas pershasi tik viena mintis - vilnietes, kada bus musu meetukas? ax.gif labai labai grazios nuotraukos, matosi linksmai paballiavojot drinks_cheers.gif
Atsakyti