Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

Oi kaip sauniai laika praleidot thumbup.gif drinks_cheers.gif
O kokie visi faini wub.gif
Trickute fainuoliuke wub.gif Saruniukas vaikstuniukas wub.gif Liuc linksmuoliuke wub.gif (O kodel mama neleido kojas pamerkt i vandenuka mirksiukas.gif )
Kai mes Vilniuj apsilankysim, prasom ir mums ta Belmonta aprodyt ax.gif
Atsakyti
Niu kaip grazu ziureti wub.gif Jetus kokie visi leliukai saunuoliukai, grazuoliukai thumbup.gif wub.gif Sarika sveikinam pradejus zingsniuoti clap.gif O jau Zenickos smulkumas blink.gif
Labai grazios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnė @ 2005 08 01, 21:36)

Niu va, ir Plintusas pasirodė  thumbup.gif Nu toks  blush2.gif Eeee, kaip čia pasakius  blush2.gif Eeeee, mano skonio  blush2.gif  (vo dabar Ženička nė per kilometrą neprileis blink.gif  biggrin.gif )

nono.gif : nono.gif: man Plunksninas irgi netgi laaabai neblogai atrodo, ale tyliu tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
QUOTE(SandraB @ 2005 08 01, 21:36)
O Liuco tetis i kazkoki aktoriu labai panasus  g.gif nepamenu .......  cry.gif  biggrin.gif

i koki i koki??? dabar Liuco tetis is cekavasties pasimirs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2005 08 02, 07:54)
i koki i koki??? dabar Liuco tetis is cekavasties pasimirs biggrin.gif biggrin.gif

į Saulių Balandį, bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 08 02, 10:51)
į Saulių Balandį, bent jau man  ax.gif

Zinai, panasumo yra g.gif , bet dar i kazka labiau g.gif neprisimenu dar cry.gif biggrin.gif
I Brada Pita thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraB: 02 rugpjūčio 2005 - 21:24
QUOTE(SandraB @ 2005 08 02, 22:20)
I Brada Pita  thumbup.gif

ir man blush2.gif siandien net puslapika su Bradu radau, kad palyginti blush2.gif
Atsakyti
Nuotraukytes is mini meeto pas Dina2 smile.gif
Galiu pasakyti, kad Indrute labai aktyvi ir guvi mergyte auga, todel mano Martynas vis taikesi nuo jos pabegti tongue.gif Nu nepriprates dar prie mergaiciu demesio blush2.gif
Tuoj as tave pavezinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2005 08 02, 21:20)
Zinai, panasumo yra  g.gif , bet dar i kazka labiau  g.gif neprisimenu dar  cry.gif  biggrin.gif
I Brada Pita  thumbup.gif

O man jie abu su Jenička panašūs vienas į iktą tongue.gif ax.gif
Atsakyti
o cia pypink, kai mamos po keliu maisysis smile.gif
Atsakyti
Sakai brolis pastums geriau verysad.gif cry.gif
Atsakyti
O cia Sandrita blush2.gif su savo vaikais tongue.gif
Atsakyti
Kaip graziai bendrauja thumbup.gif o Indrulia kokia komunikabili mergina thumbup.gif wub.gif
O ka mamkos veike g.gif
Atsakyti