Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Plunknele, atsiusk man ta Siduka besimigdanti rutelei@mail.lt ax.gif siaip malonu, kad galiausiai atpazinot biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau baikit, baikit. Aš tai iškart supratau, kad čia ne Guga blush2.gif Tik pagalvojau, kad čia Sandritos Martynukas unsure.gif Veideliukas tai juk šešėly - būč atpažinus Siduką wub.gif
Atsakyti
Meisy taip mano vyras importinis vyrukas ax.gif Ačiū ačiū, perduosiu komplimentus dėl kalbos, tikrai pati stebiuos, kaip jis greit mokosi blush-anim-cl.gif biggrin.gif

Va čia Snapino nuotraukytės darytos http://fotki.lv/?x=O...1M5LlIoXEdTTFFD arba reikia eiti i http://www.fotki.lv/troshik/ ir žiūrėt folderį Grand Meet'as 2005. Norint užsisavinti pas save, spausti ant skaičiaus kur prie komentari (nuliai dabar visur) ir tada save picture as. Kol kas tiek, čia nuotraukos labai sumažintos ir įtariu užsisavins su fotki.lv ženklu ant kampo, bet kol kas gal geriau nei nieko ax.gif
Atsakyti
Na Snapes nuotraukytes atsisiunčiau, prašau kur matosi mano šeimynos veideliai atsiusti š namuledi@gmail.com ax.gif Didelis ačiu 4u.gif
Atsakyti
Snape, perduok vyrui, kad as net ir nesupratau, kad jis "importinis vyrukas". saunuolis!
Atsakyti
Didelis diekui 4u.gif Nuotraukytes labai grazios, tai jau mano skaitmeninis pries toki aparata "muilinke" atrodo tongue.gif
Labai, labai 4u.gif
Atsakyti
Fotoreportažas iš Dzydz fotiko biggrin.gif

Dalis bendros fotkės. Čia galite pamatyti kai kuriuos Grand meeto veikėjus iš arčiau 4u.gif
Viršuje iš kairės: Plunksniai, Noja su Sidoškinu, už jos Nigritinas, Meisiai, Agilinai: apačioje iš kairės: Nigrita su Nigritute, Astulinai ir Ievaristė su Alvyte 4u.gif
Atsakyti
O čia labai fainiai tetiai išsirikiavę ax.gif
Atsakyti
Smaližius su Žolyte 4u.gif
Atsakyti
Paprašiau Veduniuko, kad papozuotų ax.gif Ir štai, prašom 4u.gif
Atsakyti
Viru viru košę, Mandalinka atsilošus tongue.gif Ups, įsirėmus tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzydz: 26 liepos 2005 - 18:21
Astulės Kajuzas: Valio, linksmybės prasidedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzydz: 26 liepos 2005 - 18:22