Snapinas su Liepa
- Teti, mano burnyte aukciau
Ievariste su gelyte
Indrute zaidzia kamuoliu
Zaidzia Martynas, Agile ir Alve
- Mergynos, kur jus
- Mergynos, kur jus
Mano vyrai Martynas ir Mantas su Nojos Siduku
QUOTE(SandraB @ 2005 07 25, 18:27)
gerasss
Ech, prisiminimai sugrįžo
Jatus kaip smagu buvo
Jatus kaip smagu buvo
QUOTE(mandalina @ 2005 07 25, 16:57)
Niponial??? Kas čia per bastymaisi su svetimom merginom pakampiais, kai Beatričė miega???
Niu fainos fotkės Dinošiau, man el.paštu gali atmetot?
Niu fainos fotkės Dinošiau, man el.paštu gali atmetot?
Zadejau is kart atsiprasyti Trickos , bet kazkaip...... vistiek gavau velniu Mes turim savo Martyna
QUOTE(SandraB @ 2005 07 25, 17:32)
Mergynos prasom tas, kur matosi mano ir broliuku veideliai atsiusti sandra76@xaker.ru. Ypac bendros noriu
Natusik, aciu
Natusik, aciu
Atsiusiu atsiusiu , svotka
mergyyynos nuotraukytes atsiusiu rytoj arba velai vakare
Oj Meetas buvo šaunus! ačiū organizatoriams ir visiems tėčiams, mamoms ir mažuliams!!
Pabandysiu įmest porą nuotraukėlių, nemažai pridarėm bet dauguma kartojasi (pvz viena po 3-5 kadrus), gana didelės ir tt...nesupykit jei neišeis, dar niekad nebandžiau
Reiškias taip, bandau įkelt Dzydzinus
Pabandysiu įmest porą nuotraukėlių, nemažai pridarėm bet dauguma kartojasi (pvz viena po 3-5 kadrus), gana didelės ir tt...nesupykit jei neišeis, dar niekad nebandžiau
Reiškias taip, bandau įkelt Dzydzinus
Fantaskiskos nuotraukytes Labai aciu operatoriams kipsams.. Ir gal galetumet ir man atsiusti i asta@lksoft.lt
As idesiu nuotraukytes, kai mama atvaziuos ir zyzaliuka prilaikys.. Va ir dabar jau guza uzsitaiise Lekiu
As idesiu nuotraukytes, kai mama atvaziuos ir zyzaliuka prilaikys.. Va ir dabar jau guza uzsitaiise Lekiu
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 25, 21:10)
Na jau, na jau Gi Žolytė tokia rami Ar ji čia tik prie svetimų tetų ir dėdžių