Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

nu fainai ,dar pa smene bus fotkiu, bet ci ajau vakare padirbesiu... reikia atrinkti, ka dnesidubliuotu ax.gif
Atsakyti
Nu ir viskas apie kitus. Visos nuotraukos tik apie mus. Jau turbūt niekam nebeįdomu. Bet savas vyras savo vaiko tik prifotkino, o kitų ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nigrita: 25 liepos 2005 - 12:18
Sveikos mergaitės smile.gif

Na žiūrėjau išsižiojus blush2.gif nuotraukikės be žodžių tiek mamos tiek mažieji turistai pasaka wub.gif thumbup.gif thumbup.gif ant žolikės sau išsitiesia poilsiauna aliuką gurkšnoja,bauling. žaidžia ax.gif aš dar labiau pavydėt pradėjau blush2.gif taip gražiai visi atrodėt visi jauni tokie tikrai neveltui mūsų tėvelis sakė,kad būtume patys vyriausi,na bet kas vyriausi nevyriausi svarbu jėginė nuotaika ir viskas čiki.
Dar pasikartosiu labai gražios,mielos fotkės wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi vis žiūriu žiūriu ir atsižiūrėt negaliu blush2.gif tikrai labai samgu jums ten buvo thumbup.gif o jau mandalinai kaip reikia duoti į kailį už melavimą-stora mat ji blink.gif doh.gif labai laukiam dar foto iš kitų mamyčių blush2.gif
Atsakyti
Na ką, įmesiu ir aš kelias nuotraukėles blush2.gif

Plunksnė su Guga
Atsakyti
[attachmentid=26384]Na ką, įmesiu ir aš kelias nuotraukėles blush2.gif

Plunksnė su Guga blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnė: 25 liepos 2005 - 14:24
Mandalinos šeimynėlė

[attachmentid=26385]
Atsakyti
Dzydzia, Vžikinas ir Gabija