Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

QUOTE(mandalina @ 2005 07 05, 17:33)
čia aš subalamutijau blush2.gif  Natūsikas teisingai sakė  ax.gif

nieko nieko 4u.gif
svarbiausia, kad visos grazios, ania mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
dar turetu buti nuotraukyciu kai Astule persius ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nu sauniai pasisedejom drinks_cheers.gif Labai smagu buvo susitikti ir stebeti kaip vaikuciai musu paauge ir uzsiimti moka thumbup.gif
Aciu Astulei uz saunu priemima 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O nuotraukytes kokios grazios wub.gif Mna tai ta kur Kaunas-Jonava antra nuotrauka, Agile ir Gabriele nustumusios i sona ir rankas istiesusios tongue.gif tongue.gif thumbup.gif

Jenifer, taigi pagal vaikus jau laikas mamkas atskirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos gražios kaip jaunamartės, tai Ženička ir subalamūtijo su tuo klausimu.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na svarbu atsirinkom.. 4u.gif
O grandmeete gi su kortelėm visos bus.. Tik reiks stipresnius veizolus pasiimt g.gif lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras nepatikėjo, kad čia Žolytės bendraamžiai... blink.gif Sakė, kad vyresni... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 05, 17:36)
O grandmeete gi su kortelėm visos bus.. Tik reiks stipresnius veizolus pasiimt  g.gif  lens.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif doh.gif Čia bus kaip gelbėjimosi ratas (aš apie korteles) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 05, 18:42)
Mano vyras nepatikėjo, kad čia Žolytės bendraamžiai...  blink.gif Sakė, kad vyresni...  blink.gif

blink.gif niu jau blink.gif tai gi ir Zolyte tokia jau didele wub.gif
Atsakyti
Labai patiko, kur Simukas Agilyte "kadrina" thumbup.gif ir visa chebra clap.gif:
O Astule, pas Tave fazenda nebloga- yra kur pasiritineti vaikiukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2005 07 05, 17:35)
Jenifer, taigi pagal vaikus jau laikas mamkas atskirti  mirksiukas.gif

jau atleisk man, Agilyte.. as retai musiskiu nuotraukas ziuriu - ner kada blush2.gif taigi ar matet mano koki komentara prie fotkiu? nu laaabai jau retai koks buna... letai pas mane nuotraukos atsidarineja, o laukt neturiu kada tongue.gif dziaugiuosi, kad koki posta parasyt pavyksta ax.gif
o be to, as puikiai atsimenu vardus ir pavardes, o veidu - isvis ne. galiu 2 kartus su tuo paciu zmogum susipazint net neitardama doh.gif o dabar, kai atmintis pasilpus, tai isvis - einu mieste, su manim sveikinasi, o as nifiga neatsimenu, kur ta zmogu maciau blink.gif tai vaiku nelabai is nuotrauku skiriu, ypac tu, kuriu nekart gyvai nemacius, ot.. nieko, bus grand meetas, visus grazuolius ir grazuoles mamkas pamatysiu thumbup.gif
Atsakyti
Labai diiiiiiiiiiiiidelis ačiu Astulei ir Kajukui už tokį šiltą priėmimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o Natai už gražiais nuotraukytes smile.gif smile.gif smile.gif Smagu buvo man su mamytėm pabendrauti, o Simukui su vaikučiais. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vikute poilsiauja hamake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2005 07 05, 21:14)
jau atleisk man, Agilyte.. as retai musiskiu nuotraukas ziuriu - ner kada blush2.gif .. nieko, bus grand meetas, visus grazuolius ir grazuoles mamkas pamatysiu thumbup.gif

Nieko, pasitaiko 4u.gif Bet jau po Grand meeto, tai tikrai nesumaisysi mirksiukas.gif
Atsakyti