Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai (2004) ir CO

QUOTE(Jenifer @ 2005 07 05, 17:22)
o kas grazi mamyte su zydra maike? nepazinau blush2.gif

Agilė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2005 07 05, 18:22)
o kas grazi mamyte su zydra maike? nepazinau blush2.gif

Astule 4u.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif a jau pavydas kaip bambą graužia... nei pasikasysi, nei kam pasiskųsi cray.gif
A jau mažyliai kokie gražūs wub.gif
Fainai jūs ten... gossip.gif

Astule, nu labai gražu skiemas pas tave.. thumbup.gif Ne veltui tu ten ištisai dirbi... ax.gif Oi kaip man dar iki tokio toli... doh.gif
Atsakyti
Cha, kad ten visos apart manes su melsvom (arba panasaus atspalvio) maikytem biggrin.gif apie kuria klausi biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 07 05, 17:24)

QUOTE(Nata @ 2005 07 05, 17:24)

doh.gif ten dvi su žydrom ir abi gražios biggrin.gif Šviesiaplaukė - Agilė, tamsiaplaukė - Astulė, ania? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 07 05, 18:26)
doh.gif  ten dvi su žydrom ir abi gražios   biggrin.gif  Šviesiaplaukė - Agilė, tamsiaplaukė - Astulė, ania?  blush2.gif

ir dar, Sigitano-sviesiaplauke, Agile-tamsi (ruda blush2.gif ), Astule juoda tongue.gif tikiuosi suprasit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata: 05 liepos 2005 - 17:29
Jaučiu Ženička Sigitano nepažino.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tai galiu pasakyti, kad po praėjusio meet'o man tie vaikai nieko nepasikeitę, tik kad jau didesni ir patrys gali judėti. O veidai tie patys. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata @ 2005 07 05, 17:27)
ir dar, Sigitano-sviesiaplauke, Agile-tamsi (ruda blush2.gif ), Astule juoda tongue.gif tikiuosi suprasit ax.gif

jau visai susibalamutijau blink.gif Reiks išmokti iki grand meeto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
jaaazusmarija...nesuprantu. Agile - Natusia sako, kad tamsi (ruda), o svotka - kad sviesiaplauke... blink.gif as tai klausiau apie sviesiaplauke neilgais plaukais mama, kuri mergaite ant ranku laiko. vidurine is nuotrauku serijos 'mamytes su leliukais'. Nata, Astule pazistu, o cia gal Sigitano kartais bus??? susipainiojau doh.gif greiciau grand meetas butu biggrin.gif

bingo, Smalize yess.gif
atspejai. Sigitano ir nepazinau; dabar zinosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenifer: 05 liepos 2005 - 17:33
Siaip tai sorry, turejau parasyti kas kur, bet kai as jau zinau tai atrodo, kad visi turi zinoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2005 07 05, 17:32)
jaaazusmarija...nesuprantu. Agile - Natusia sako, kad tamsi (ruda), o svotka - kad sviesiaplauke... blink.gif  as tai klausiau apie sviesiaplauke neilgais plaukais mama, kuri mergaite ant ranku laiko. vidurine is nuotrauku serijos 'mamytes su leliukais'. Nata, Astule pazistu, o cia gal Sigitano kartais bus??? susipainiojau doh.gif  greiciau grand meetas butu biggrin.gif

čia aš subalamutijau blush2.gif Natūsikas teisingai sakė ax.gif
Atsakyti