Įkraunama...
Įkraunama...

Lengviausi lopšiniai vėžimėliai

QUOTE(June24 @ 2010 05 30, 00:04)
Prakaituoju ir su savo Nitro  doh.gif

Bet jei svoris butu 20 kg, manau prakaituoti tektu dar daugiau blink.gif arba isvis nedanesti - ko as ir bijau. Nes yra draugiu kurie nepaziurejo i svori, o po to nejo su vaikais vienos pasivaikscioti, tik savaitgaliais, kai vyras budavo namie.

Emmuljanga OZONE CITY ir Emmaljunga Nitro city tas pats remas, tik sedima dalis skiriasi.

I sarasa dar itrauksiu Emmaljunga Nitro city. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 21:23)
einu apžiūrėti visų  bigsmile.gif  thumbup.gif

Gal po to pasakysi, kuris labiau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2010 05 30, 21:39)
Gal po to pasakysi, kuris labiau patiko  mirksiukas.gif

patiko emaljunga, bet daugumos priekiniai atai man per maži.. aš iš viso dabar galvoju apie x-lander xa. Apžiūrėjom, man patiko.

Tik minusas, kad sunkesnis ir rankena nepersimeta sad.gif
Papildyta:
user posted image štai kokia važiuoklė, čia 2010 m. modeliukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriushka: 30 gegužės 2010 - 21:18
Bet X Lander sunkus verysad.gif man netinka....
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2010 05 30, 22:59)
Bet X Lander sunkus  verysad.gif  man netinka....

tai va, kad tas svoris.. bet sakiau palikinėsiu ratus mašinoje, nes kiti variantai manęs netenkina sad.gif
Atsakyti
Pries pirkadami butinai pabandykit ideti vaziuokle i masina. X-landeris gana nekompaktiskai lankstosi, i mazesnes masinas gali netilpti. O siaip man 10 m. spalvos/medziagos patinka, nepalyginsi su ankstesniais modeliais biggrin.gif
Atsakyti
Pakelsiu temą, gal yra kokių naujovių?
Kokio vežimo LOPŠYS pats lengviausias, nes jį man reiks nešti į 4 aukštą (važiuoklę galėsiu apačioje palikti)? Parduotuvėse nieko normalaus neparodo... Bugaboo Cameleon naujo kaina per didelė, naudoto nemačiau pirkti.
Atsakyti
Ir mes ieškom dideliais ratais, lengvo vežimo, bet sunki paieška.. g.gif
Galvoju apie Roan Marita, patogus, ratai dideli, bet sunkus jis doh.gif Emmaljunga būtų super variantas, bet kaina kosminė, paskui bus sunku parduoti, nes niekas nenorės pirkti padėvėto ir dar už tokias sumas...
aai, sunki situacija, pasirinkimo nulis
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 10 15, 09:05)
Ir mes ieškom dideliais ratais, lengvo vežimo, bet sunki paieška..  g.gif
Galvoju apie Roan Marita, patogus, ratai dideli, bet sunkus jis  doh.gif  Emmaljunga būtų super variantas, bet kaina kosminė, paskui bus sunku parduoti, nes niekas nenorės pirkti padėvėto ir dar už tokias sumas...

nusiziurejau labai panasaus dizaino i Roan Marita, tai Tako Acoustic smile.gif tik jis manau naujesnis modeliukas, nes niekaip apie ji atsiliepimu nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 10 15, 10:05)
Galvoju apie Roan Marita, patogus, ratai dideli, bet sunkus jis  doh.gif  Emmaljunga būtų super variantas, bet kaina kosminė, paskui bus sunku parduoti, nes niekas nenorės pirkti padėvėto ir dar už tokias sumas...

O Jus norite butent lopsinio vezimelio, ar su visom trim dalim? Kokia suma galite leisti ir kokius kriterijus nusistate turite vezimeliui?
Siaip kiek teko naudoti ir gana ne mazai vezimeliu, tai lengvo lopsinio vezimo kaip ir nera. rolleyes.gif
Labai patogus, puikiai riedantys ir dideliais lopsiais yra dar sie: http://www.pege.lt/v...-l121-p674.html http://www.pege.lt/v...-l436-p675.html
Papildyta:
QUOTE(Niki_ @ 2012 10 15, 11:18)
nusiziurejau labai panasaus dizaino i Roan Marita, tai Tako Acoustic  smile.gif  tik jis manau naujesnis modeliukas, nes niekaip apie ji atsiliepimu nerandu  g.gif

Tako Acoustic vienas naujausiu modeliuku, bet lengvas jis tikrai nebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 10 15, 10:05)

ir aš siūlyčiau pasižvalgyti į klasikinius Peg perego.. 4u.gif
o Emmaljungą tikrai nupirks dėvėtą už nemažus pinigus..jeigu bus puikios būklės..
Atsakyti
Pakeliu temute, gal mamytės pasidalins patirtimi smile.gif Koks vežimelis šiuo metu butų lengviausias?
Atsakyti