Įkraunama...
Įkraunama...

Lengviausi lopšiniai vėžimėliai

QUOTE(joljo @ 2009 03 28, 13:42)
Turi Teutonia atstovus:
Teutonia Lietuvoje

ir dar kokius>>>> 4u.gif  thumbup.gif

Bet sis vezimelis vien sportinukas sveria 15kg g.gif o temos autore aiskiai raso, kad teks tampyti i 4 auksta, taigi......pati gyvenu 4 aukste, nors ir nesu visiska slabake, bet su vaiku as tokio vezimo neuznesu g.gif
Manyciau reiktu zvalgytis i vezimukus iki 10kg., tik va Lietuvoje su ziburiu tokiu ieskoti reikia.......
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus. Is visa ko (o ir siaip po aprasymys vezimeliu palandzioju) supratau, kad tokiu vezimeliu esama (kad ir Bagaboo ar kai kurie BabyWelt ar Jane), bet jie ne mano kisenei... Taip kad saugant pinigine teks augintis raumenis thumbup.gif
Be to, sikart nusprendziau pirkti naudota vezimeli, tai irgi teks taikytis prie pasiulos. Paskutinis nusiziuretas variantas - ConecoV3 (aisku jo svoris su lopsiu iseina 13kg... verysad.gif) , bet paziuresiu gyvai, jei patiks - imsiu.
Atsakyti
As Jane Nomad pagirsiu - pasirinkus, galiniai ratai pripuciami, priekiniai - sukinejasi 360, bet ir ju dydis nemazas. Su vezimu gali sukinteis apie savo asi - toks manevringas. Lengvas - remas 6,5 kg, susideda patogiai, uzsimetus ant peties laiptinej nekliuva, galima rema ir tempti laiptais. Lopsiuka siulyciau Capazo. Man aktualu - ilgas vazinejimas masina. O sitas lopsiukas tam nepamainomas. Beje, as uzsisakiau vezima is vok. e-parduotuves, sutaupiau 25 proc. kainos Lietuvoje (ir cia su siuntimo kastais)... www.o-baby.de
Atsakyti
mes turim nakko stanley, lopsys lengvas galima nestis rankose be to jis kietas montuojasi ant remo, o sportine dalis irgi liuks, erdvi vaikui sedet patogi. manevringas vezimaitis nes triratis stabilus. vezimo svoris plius minus 10 kg su lopsiu, o jei turi masina rema galima jame palikt ir nesiotis tik lopsi. o ir kaina nesikandzioja, mes naudojames jau virs metu siuo vezimu ir esam labai patenkintos kainos ir kokybes santykiu. ratai dideli pripuciami su amortizatoriais, rankena reguliuojasi pagal auksti, zodziu mums liuks vezimaitis.
Atsakyti
QUOTE(Divi @ 2009 03 24, 15:04)
Pats paprasčiausias, lengvas ir pigus - Nakko Stanley. wink.gif Nešiojau iš trečio aukšto ir po cezario pjūvio - sunku tikrai nebuvo smile.gif Net nusinešdavau žemyn vienoje rankoje rėmą, kitoje rankoje lopšį su vaiku ;0)Tik jis triratis.
Kol su lopšiu važinėjom, buvo gerai. Man tik sportinė dalis jau nebepatiko. Bet dabar žiūriu iš kito taško (kai pakeičiau vežimą), kad gal ir visai nieko ta sportinė dalis buvo. Vaikui patogi labai, labiau mamai čia gal nepatiko  blush2.gif

Jei dar aktualu, galėčiau net foto atsiųsti, kaip jis atrodė realiai. Nes kur vaikutis.lt tinklapyje sudėtos, tai baisios foto  blink.gif tik rašyk tuomet į až wink.gif

Koks sio vezimelio svoris?
Atsakyti
Radau svori - apie 10 kg. Skaiciau, kad sio vezimelio pakojelis nepasikelia. Turetu buti nepatogu vaikui miegoti g.gif Kaip Jus manot?
Atsakyti
Sveikos mamos,
Mano reikalavimai irgi labai panasus kaip ir kitos mamos, todel prisijungsiu ir as pries sios temos ir paprasysiu jusu pagalbos. Kadangi labai daznai internetiniuose puslapiuose ir parduotuveje pateikima ne visa informacija, pasakykit jus koki vezimuko modeli man patartumet pirkti ir atitinka mano reikalbimus.
Vezimuko (klaisikinis kietas lopsys +sportine dalis) kaina neturetu virsyti 1500 Lt.
Labai noreciau, kad:
-vezimukas butu lengvas;
-turetu dideli lopsi;
-butu patogus sulankstyti ir nereiketu kiekviena karta dedant i masinos bagazine nuimineti ratu ir keiktis
-sportine dalis turetu visiskai gulima padeti;
-butu patogus vaziuoti ne tiek saligatviais, tiek visokiais duobetais keliais ir takeliais;
- ratai nebutinai pripuciami, bet geriau didesni.
-Beje, vezimukas turetu buti tik 4ratis;
Gyvename miesto pakrasty, o netoliese yra grazus parkas, taciau takeliai paprasti, zvyruoti. O be to vaikiukas gims 08 men tad lopsio prireiks per visa ziema, o kazkaip nesinori tiek investavus vel ieskoti sportinuko...
Prasau jusu mamos pagalbos isirenkant vezimuka. Parasykit komentarus is savo puses.
Atsakyti
Na,gal ne visai as cia padesiu mamytej,kuri nori vezimo su klasikiniu lopsiu. Bet visa kita musu buves vezimukas tikrai atitinka,ir dar yra tikrai pigesnis nei 1500,ir turi dar kelis privalumus. pabandysiu ikelti foto,tik nelabai gal ji kokybiska. vezimuko modelis Hoco "striker"
Atsakyti
Na va iskrapsciau kas nori lengvo ir stilingo negalvojau kad lietuvoje imanoma ir uz tokia kaina
http://www.skelbiu.l...nd-6173046.html
P.S cia ne mano todel detalesnes info tikrai nezinau .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 05 25, 07:32)
Na va iskrapsciau kas nori lengvo ir stilingo negalvojau kad lietuvoje imanoma ir uz tokia kaina

aha, dailiai atrodo. Bet uzejau i pirma pasitaikiusi uzsienietiska psl kur vartotojai atsiliepimus surase, tai kazkaip labai jau neigiami atsiliepimai, gal cia ir priezastis zemos kainos? g.gif
be abejo, reikia kontaktuoti su pardaveja, nenoriu savo trigrasio kisti, kaip sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 05 25, 08:32)

Dekui uz pasiulyma, taciau sito vezimelio sportine dalis yra kaip Quinny (atrodo taip parasiau), o jis neturi gulimos padeties, t.y. vaiko nepaguldysi ant soniuko ar ant pilvo...
Atsakyti
QUOTE(giliuxe @ 2009 05 25, 14:43)
Dekui uz pasiulyma, taciau sito vezimelio sportine dalis yra kaip Quinny (atrodo taip parasiau), o jis neturi gulimos padeties, t.y. vaiko nepaguldysi ant soniuko ar ant pilvo...

Butent tokio modelio sportinukai ir man nepatinka. Mano nuomone, geriausi tradiciniai, kai reguliuojasi nugareles ir pakojelio padetys.
Atsakyti