Įkraunama...
Įkraunama...

Lengviausi lopšiniai vėžimėliai

QUOTE(jolita23 @ 2008 05 08, 13:28)
o aš specialia pirkau vežimą su dideliais pripučiamais ratais. Svoriu tai nelengvas, bet aš ir nenešu, o "nuvažiuoju" laiptais (4aukšte gyvenu). Vaikas vienoj renkoj, o vežima kita nuleidžiu.

Idomu butu isgirsti ir kaip uzvaziuoji i ta 4 auksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2008 05 08, 15:53)
Idomu butu isgirsti ir kaip uzvaziuoji i ta 4 auksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nepatikėsi, bet užvažiuoju mirksiukas.gif biggrin.gif Priekinius kilsteliu, galinius užtempiu, nu žo, nepaaiškinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2008 05 08, 15:53)
Idomu butu isgirsti ir kaip uzvaziuoji i ta 4 auksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ką... aš su savuoju universalu (lenkiškas kažkoks, bevardis, trečias vaikas auginamas jame jau buvo, sunkus kaip velnias lotuliukas.gif ) užvažiavus esu ir į 8 aukštą taip... (aišku be vaiko ax.gif ).... paskui save tempi galinius pakelus, priekiniai patys prišoka... vis lengviau nei visą vežimą ant pečių ax.gif o nuvažiuodavau gan dažnai... ratai pripučiami dideli buvo... varė kaip džipas per pievas, suartus dirvonus...
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 05 08, 18:08)
o ką... aš su savuoju universalu (lenkiškas kažkoks, bevardis, trečias vaikas auginamas jame jau buvo, sunkus kaip velnias  lotuliukas.gif ) užvažiavus esu ir į 8 aukštą taip... (aišku be vaiko  ax.gif ).... paskui save tempi galinius pakelus, priekiniai patys prišoka... vis lengviau nei visą vežimą ant pečių  ax.gif o nuvažiuodavau gan dažnai... ratai pripučiami dideli buvo... varė kaip džipas per pievas, suartus dirvonus...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na jo, siuo klausimu tada tavo bevardis gerokai pranoksta maniski vardini lotuliukas.gif nes jau antrame aukste butu pamesti priekiniai ratai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 05 08, 12:00)
Kodel sakai kad jei lengvas remas tai komforto vaziavimui nebus, nesuprantu? Prie ko cia vaziavimas ir remo sunkumas? Kaip tik maloniau vaziuoti kai vezimas yra lengvas, ne taip jauciasi visi nelygumai.

Matai remas sudarytas yra konstrukcijos remines , amortizatoriu ir ratu . Pati konstrukcija gali but lengva , dabar lydiniai tikrai pazenge i prieki , bet lengvu guoliu , asiu kol kas neisrado . Geri amortizatoriai irgi nebus plastikiniai , ratas kuo jis didesnis , tuo pravazesnis , kuo didesnis tuo svers daugiau . Cia taikoma bet kam deja .
Jei imant lengva konstrukcija mazais ratukais , tai deja ji nors ir legva patogiai ekstremaliom salygom nevaziuos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 10 gegužės 2008 - 06:05
QUOTE(renax @ 2008 05 10, 08:03)
Matai remas sudarytas yra  konstrukcijos remines , amortizatoriu ir ratu . Pati konstrukcija gali but lengva , dabar lydiniai tikrai pazenge i prieki , bet lengvu guoliu , asiu kol kas neisrado . Geri amortizatoriai irgi nebus plastikiniai , ratas kuo jis didesnis , tuo pravazesnis , kuo didesnis tuo svers daugiau . Cia taikoma bet kam deja .
Jei imant lengva konstrukcija mazais ratukais , tai deja ji nors ir legva patogiai ekstremaliom salygom nevaziuos .

Na del ratu tai sutinku, kad kuo didesni tuo maloniau vaziuoti, visai maziukais ratais as niekada vezimo ir nepirkciau. Bet juk pats remas, neskaitant ratu tai tikrai gali buti lengvas, ir kuo jis lengvesnis tuo ir pats vezimas lengvesnis. Na o ekstramaliom salygom nelabai kur turiu vazinetis mieste gyvendama, na bet cia kaip kam aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 05 08, 13:17)
nepatikėsi, bet užvažiuoju mirksiukas.gif  biggrin.gif Priekinius kilsteliu, galinius užtempiu, nu žo, nepaaiškinsiu blush2.gif

bet nepagalvoji kad taip lauzai vezima tu g.gif
maciau ir as ne karta viena moteriske taip darant tai pagailo ir vezimo ir vaiko gulincio nors ir buvau su prekem bet padejau as jai uznesti ji rolleyes.gif
niekada taip nevazinejau su vaiku ar be jo vezimu, nors ir pilvota jau bet uzsinesu nsvarbu miega dukra ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 05 10, 05:35)
Na del ratu tai sutinku, kad kuo didesni tuo maloniau vaziuoti, visai maziukais ratais as niekada vezimo ir nepirkciau. Bet juk pats remas, neskaitant ratu tai tikrai gali buti lengvas, ir kuo jis lengvesnis tuo ir pats vezimas lengvesnis. Na o ekstramaliom salygom nelabai kur turiu vazinetis mieste gyvendama, na bet cia kaip kam aisku  ax.gif

Tai dabar remai neskaitant ratu praktiskai pas visus ir yra lengvi . Vezimas lengvesnis ne nuo remo vien svorio , yra lopsio svoris ( jei jo konstrukcija bus pritaikyta veziot auto sunkesnis , jei ne lengvesnis ) , pakaba duoda didziausia svori o ten taupyt tik patogumo saskaita galima . Lopsinio vezimo kad ir svertu 6 kg ir patogus matyti neteko biggrin.gif
Atsakyti
labai lengvas yra x-type lopsinis vezimas (+sportine dalis tvirtinasi ant to pacio remo,bei autokedute). Net neisivaizduoju pati koki varianta rinksiuos, bet man svoris svarbus ax.gif Bet deja tie lengvi nera tokie komfortiski doh.gif Zinoma idealaus (kad atitiktu visus pageidavimus)varianto niekada nerasi cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magdute @ 2008 04 11, 12:27)
Mes turėjom Inglesina lopšinį, su aliuminio rėmu, svėrė 5,5 kg ir 6,3 kg abi dalys atskirai.

Aš parsisiunčiau Inglesina Zippy iš www.bimbomarket.it thumbup.gif labai džiaugiuosi, tikrai lengvas, važiuoklės svoris 7,5, lopšys 3,3 ir kitos dalys nesunkios thumbup.gif
Manau kad tai lengviausiais lopšinis vežimas wink.gif
be viso to važiuoklė lankstosi skėtuko principu, ir net viena ranka wink.gif

Atsakyti
x-type - pigus variantas ir tikrai lengvas (8,5kg). dėl komforto nieko negaliu pasakyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 09 04, 17:52)
x-type - pigus variantas ir tikrai lengvas (8,5kg). dėl komforto nieko negaliu pasakyti... ax.gif

drinks_cheers.gif
dar i rkokybe nekokia mirksiukas.gif
Atsakyti