Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Baisi ta katė t.y logotipas schmoll.gif
Atsakyti
logotipas mielas, bet jau per daug doh.gif

user posted image
Atsakyti
Labai faina suknyte barbytej kokiaj biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Memoria: 24 balandžio 2008 - 13:12
Man tai sis logotipas toks vaikiskas, bet pazistu suaugusia (arti 50m.jau) moteri, kuri pamisusi del sio katino. Turi ir uzuolaidas pasikeitimui, ir uztiesalus, raktu pakabukai ir pan.irgi viskas su HK.

Nors pati tik dukras apvilkciau, visgi patinka kai zmogus isdrista nesioti kas jam miela. Ir kodel ji turetu to gedytis del savo amziaus, jei ja gerai nuteikia smile.gif Pas mus ir rozine spalva palyginus nesenai tapo priimtina vyresnei moteriai, o uzsieny normalu ja megti ir nieko blogo isties nematau.
Atsakyti
Tai kad Hello Kitty, kiek aš atmenu, jau keli metai kaip ant bangos g.gif Nepatinka man toks stilius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 24 balandžio 2008 - 14:53
Tai gal kai kurie nezinojo, kol ju aplinkoje nebuvo kas HK megsta smile.gif

Cia toks dalykas kaip Mikimauzas - jei zmogui patinka, iki senatves gali nesioti, net solidiems vyrams kaklaraisciu su jais buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 24 balandžio 2008 - 14:54
QUOTE(Makarončikė @ 2008 04 22, 17:04)
Baisi ta katė t.y logotipas schmoll.gif

nepatinka ir man labai, nors siaip megstu visokius su vaikiskai piesinukais blush2.gif
Atsakyti
vargsas katinas smile.gif

user posted image
Atsakyti
O Dievuliau,koooks grazus katinas biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif Is kart nuotaikapagerejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 18, 12:09)
papasakok ka gero turi?  ax.gif

na turiu kelias bliuskutes, kuriu kokybe tikrai labai gera. dar sektuku, kojiniu, pizamu, krema, patalyne. lyg ir viska isvardinau biggrin.gif
Atsakyti
Apatiniai ir naktinukai su Hk visai mieli, bet tik tiek...

O tas katinėlis nuotraukoje tai pasakiškas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 28, 20:14)
vargsas katinas smile.gif

o man tai jo pagailo, vargsiukas verysad.gif
Atsakyti