Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

QUOTE(chemistry @ 2008 04 18, 19:06)
bet tas duslintuvas lotuliukas.gif jau cia ne su visais sulaliais reikia but kad toki pritaisytum prie savo masinos lotuliukas.gif

mastau.gif Aš bandau įsivaizduot, kaip ten atrodo, kai kapotą atidarai biggrin.gif Gal ten viskas ružava ir kačiuota. Kitty formos variklis ir radiatorius bigsmile.gif

O kaip salonas atrodo, tai įsivaizduot jau nė nebandau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai grazu,na ne manyja,bet simpatiska ta katyte bet jau masiniuku,kambariu ar nagu tai per gaug jau.Taj va as noriu apatiniu is seppalos su HK tongue.gif
Atsakyti
Man ir patinka hk, bet jau, kad turet masina tai ne aciu nereikia lotuliukas.gif

As ir noreciau kokiu naktiniu ar apatiniu is seppalos su hk biggrin.gif
Atsakyti
as paziurejau namuose,kad turiu telefono dekliukas su hello kitty. tai va ir as busiu madinga nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau "lyfcika" is sepalos su hello kitty wub.gif wub.gif wub.gif Laaabai fainas wub.gif

Bet tad duslintuvas tai geeras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uhh norejau siandien eit i Biga i seppala bet paskutine minute mama persigalvoju tai sake ryt vakare eisim lotuliukas.gif

Tai va as kaip tik norejau pasiziuret apatinio trikotazo su hello kitty ir visokiu naktiniu

Na tai pasakk kokie yra 4u.gif
Atsakyti
Yra naktiniai rozinej,balti,juodi su hello kitty wub.gif Paskuj lemenuku baltu,zaliu,roziniu,juodu wub.gif wub.gif wub.gif As sendien varysiu pirkti naktinius wub.gif wub.gif Seip dar ir trusikiuku yra,bet nebepamenu kokiu spalvu,bet tikriausiaj tokiu pat kaip ir lemenukai
Atsakyti
O kiek kainavo liemenukas kiek kainuoja naktiniai ir kokie tie naktiniai nu suknutes tokios ar kaip? ax.gif
Atsakyti
Lemenukas kainavo 40 lt.Naktiniai nezinau kiek kainavo blush2.gif Taip,kaip suknutes wub.gif wub.gif wub.gif Pirksi sendien kazka? 4u.gif
Atsakyti
tureciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia panasu, jog nori nenori bet uzsinori laugh.gif ko nors is kitty , man jau baisu, nes ko nors noriu unsure.gif
Atsakyti
Leliukams ir mazoms panelytems tiktu thumbup.gif .Na ir dar tikroms blondems sirdi pasaldintu lotuliukas.gif. Is karto atsiprasau visu blondiniu, kalbu apie tas TIKRASIAS, pas kurias smegenytes be vingiu
Atsakyti