Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

as ir esu Hello Kitty fane biggrin.gif butinai is uzsienio kazka parsivezu su sia katyte. jei ka LT pamatau irgi nepraeinu pro sali biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2008 04 17, 20:56)
o kas neskaito rusiskai? biggrin.gif  maziems vaikuciams tai man labai grazu wub.gif

nu gal tada tėvai, ar kas iš šiek tiek vyresnių pažįstamų tikrai skaito rusiškai , gal išverstų biggrin.gif man irgi mažoms mergytėms labai gražu thumbup.gif čia mano dukrytė blush2.gif
Atsakyti
Labai gražu ir miela wub.gif wub.gif wub.gif , bet vaikiška, mažoms gražioms mergytėms thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As turiu auskarus, tase, dirza ir apatinius su kitty, bet retai kada uzsidedu, siaip grazu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 04 17, 19:43

[url=http://imageshack.us)

Kokia grazi dukryte wub.gif
o ir HK jau kaip seniai egzistuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 17, 16:58)

o suagusems - kojines, kenaites ir eigu neklystu liemeneles

Labai idomu pasidare kaip lemenele turetu atrodyti, vietoj kuseliu kitty laugh.gif

QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2008 04 17, 22:47)
as ir esu Hello Kitty fane biggrin.gif butinai is uzsienio kazka parsivezu su sia katyte. jei ka LT pamatau irgi nepraeinu pro sali  biggrin.gif  thumbup.gif

papasakok ka gero turi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2008 04 17, 19:16)

cia biski ziauroka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 18 balandžio 2008 - 11:08
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

doh.gif
Atsakyti
tie nagai tai mazu maziausiai slyksciai atrodo, tortai kazkokie laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Memoria @ 2008 04 12, 23:47)
O as turiu Hello Kity ziebtuveli biggrin.gif Bet grazus biggrin.gif  wub.gif Norecaiu dar ko nors wub.gif Miela man ta katyte wub.gif

as irgi noriu tokio smoke.gif
o siaip tai man kaip ir daugeliui, grazu kol su saiku smile.gif

bet tas duslintuvas lotuliukas.gif jau cia ne su visais sulaliais reikia but kad toki pritaisytum prie savo masinos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele_raudona: 18 balandžio 2008 - 18:08
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 18, 12:57)
tie nagai tai mazu maziausiai slyksciai atrodo, tortai kazkokie laugh.gif

tai tie nagai, prie hello kittinės nuotakos suknelės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir prisijuokiau iš tų visų nuotraukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Tik mergytės kur buvo labai faunuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 04 18, 10:00)
nu gal tada tėvai, ar kas iš šiek tiek vyresnių pažįstamų tikrai skaito rusiškai , gal išverstų  biggrin.gif man irgi mažoms mergytėms labai gražu  thumbup.gif  čia mano dukrytė  blush2.gif

kad pati nesu tokia jau jaunikle blush2.gif bet va rusiskai neskaitau blush2.gif labai grazi tavo dukryte wub.gif galvojau kad is interneto nuotrauka paimta biggrin.gif
Atsakyti