Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Praeita vasara Suomijoje buvo tokia mada smile.gif tai nusipirkau sau maikute su ta kate ir savo dukriukui parveziau drabuzeliu su HK. Jai lb patiko man grazu , bet kai ne per daug tu kaciu ant manes mirksiukas.gif
Atsakyti
O as siandien maciau labai mielu naktinuku trikotaziniu su ta katyte.Ir vos nesusigundziau,nes naktinukams tas simbolis man visai netrukdo,kaip tik tokio zaismingumo suteikia bigsmile.gif
Atsakyti
kelios detalės rūbuose ar keli daikteliai dar kur nieko tokio, bet jei viskas su ta Kitty doh.gif nebent kokiai mažai mergaitei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 12 balandžio 2008 - 16:33
Buvau užsidegus nusipirkt Hello Kitty gitarą... Šios galimybės dar neatmečiau. Pasvarstysiu, kai pirksiu elektrinę g.gif
user posted image
Atsakyti
kokia grazi gitara wub.gif
as tai tik apatiniu komplektuka turiu.kojiniu ir naktinukus su kitty smile.gif ir man jie l patinka...noreciau dar ko nos ax.gif
Atsakyti
O as turiu Hello Kity ziebtuveli biggrin.gif Bet grazus biggrin.gif wub.gif Norecaiu dar ko nors wub.gif Miela man ta katyte wub.gif
Atsakyti
ir masiniukas toks yra. Smart specialiai toki pagamino

user posted image

as turiu marskinelius, man grazu biggrin.gif
va, kas norit tokio?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 12 balandžio 2008 - 22:53
QUOTE(Amura @ 2008 04 12, 11:21)
O man ji visai nepatinka, gal jai man butu 12 tai ir pirkciau visokius niekucius su jos atvaizdu..Ir seip asmeniskai labai nagraziai atrodo kai suaugusios moterys nesioja pvz tases su ta katyte suvaikejimas kazkoks... doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyt tongue.gif ir visokie tie pokemonai man absoliutus absurdas
Atsakyti
Man simpatiškas tas ženkliukas, turiu pižamą, kelnaites. Labai matomų daiktų tai gal nenorėčiau.
Šitas geras:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 12 balandžio 2008 - 23:57
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2006: 13 balandžio 2008 - 00:00
Gražūs daikčiukai, bet tokių nepirkčiau schmoll.gif Be galo kvailai atrodo "katiniuotis" lotuliukas.gif Turiu tik Hello kitty kosmetinę.
Atsakyti
as turiu dzemperi su hello kitty....labai mielas..nesiociau ir nesiociau... 4u.gif
Atsakyti