Praeita vasara Suomijoje buvo tokia mada tai nusipirkau sau maikute su ta kate ir savo dukriukui parveziau drabuzeliu su HK. Jai lb patiko man grazu , bet kai ne per daug tu kaciu ant manes
O as siandien maciau labai mielu naktinuku trikotaziniu su ta katyte.Ir vos nesusigundziau,nes naktinukams tas simbolis man visai netrukdo,kaip tik tokio zaismingumo suteikia
kelios detalės rūbuose ar keli daikteliai dar kur nieko tokio, bet jei viskas su ta Kitty nebent kokiai mažai mergaitei
Buvau užsidegus nusipirkt Hello Kitty gitarą... Šios galimybės dar neatmečiau. Pasvarstysiu, kai pirksiu elektrinę
kokia grazi gitara
as tai tik apatiniu komplektuka turiu.kojiniu ir naktinukus su kitty ir man jie l patinka...noreciau dar ko nos
as tai tik apatiniu komplektuka turiu.kojiniu ir naktinukus su kitty ir man jie l patinka...noreciau dar ko nos
O as turiu Hello Kity ziebtuveli Bet grazus Norecaiu dar ko nors Miela man ta katyte
ir masiniukas toks yra. Smart specialiai toki pagamino
as turiu marskinelius, man grazu
va, kas norit tokio?
as turiu marskinelius, man grazu
va, kas norit tokio?
QUOTE(Amura @ 2008 04 12, 11:21)
O man ji visai nepatinka, gal jai man butu 12 tai ir pirkciau visokius niekucius su jos atvaizdu..Ir seip asmeniskai labai nagraziai atrodo kai suaugusios moterys nesioja pvz tases su ta katyte suvaikejimas kazkoks...
ta pati norejau rasyt ir visokie tie pokemonai man absoliutus absurdas
Man simpatiškas tas ženkliukas, turiu pižamą, kelnaites. Labai matomų daiktų tai gal nenorėčiau.
Šitas geras:
Šitas geras:
Gražūs daikčiukai, bet tokių nepirkčiau Be galo kvailai atrodo "katiniuotis" Turiu tik Hello kitty kosmetinę.