Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

QUOTE(R'mint @ 2009 09 04, 18:51)
Hello kitty gerbėjoms galiu parduoti kelis papuošaliukus  wub.gif

user posted image user posted image
user posted image

Info per A.Ž mirksiukas.gif

laba diena ar dar liko su hello kitty papuosalu .jei liko labai noreciau juos pamatyti wink.gif jei galite atsiuskite fotkes i giliukiukas@gmail.com ok ?
Atsakyti
Hello Kitty arba kaip japonai taria "haro kity" yra baisiai mielas padarėlis. Ir kaip aš nusivyliau kai pavasary būdama japonijoj neradau gražių auskarų su hello kitty. Buvo tik labai mažiukai prie ausies visai neryškūs.
Bet gavau lauktuvių auskariukus iš Škotijos.
Super

Eisiu ir aš į Seppalą žiūrėti
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 08 05, 18:14)
Man dar keisčiau atrodo be laiko 'subobėjusios' merginos  mirksiukas.gif .
Taikau ne jums asmeniškai.

o man tai kažkiek miela ir tiek 4u.gif visos mes mergaitės, kad ir kiek metų smile.gif na bent jau norim tokiomis būti bigsmile.gif
Atsakyti
Na sveikos Hello Kitty gerbejos thumbup.gif Man sis prekinis zenkliukas super wub.gif Tas katiniukas toooks mielas drinks_cheers.gif Tik va, ziuriu, ar ne per velai jus radau? doh.gif Ziuriu apmires kaip reikiant forumas.
Atsakyti
Man jis irgi mielas, nors pati nieko neturiu biggrin.gif
O va mano sese tai maniakė beveik lotuliukas.gif
Atsakyti
Sau noreciau nebent maikutes su ja,daugiau nieko biggrin.gif
O va vaikas tai alpsta del visokiu dalykeliu su Hello Kity doh.gif
Man asmeniskai jau pradeda siek tiek atsibosti sis prekinis zenklas,nes kur tik bepasisuki visur ta Hello Kity doh.gif
Atsakyti
na, mano dukriukas irgi inlove sita katiniuka wub.gif Bet kazkaip ir as uzsikreciau ta manija doh.gif Turiu nerealius naktinukus su Hello Kitty, kelnaites, liemenele ir raktu pakabuti tongue.gif Mano dukryte irgi labai uzsimane apatinio triotazo, o ypac naktinuku ax.gif Gal kas zinot, kur buna vaikams naktinuku su Kitty? blush2.gif Buciau labai dekinga. beje, neseniai cia per supermama.lt susitariau, kad pirksiu hello kitty pinigine.Jau tokia miela, dukriukas sokines is laimes speju lotuliukas.gif Ir dar, as kazkaip niekad hello Kitty filmuko nemaciau doh.gif Gal kas kokia nuoroda i youtube mesteletu? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2011 04 09, 23:55)
Ir dar, as kazkaip niekad hello Kitty filmuko nemaciau doh.gif  Gal kas kokia nuoroda i youtube mesteletu? tongue.gif

Tai reikia tik youtubej i paieskos langeli ivesti Hello Kitty ir ismeta belekiek tu filmuku mirksiukas.gif cia
Atsakyti
Amberr, labai aciu tongue.gif Labai man patiko filmukas thumbup.gif toks mielaas, be to mokomasis blush2.gif Mazesniems vaikuciams pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina sau, kaip nusivyliau doh.gif Paziurejau dvi serijas Hello Kitty, taip patiko, bet paskui youtube radau tik ispanu kalba, arba kazkokias daineles doh.gif Gal kas zino, kur daugiau galima pamatyt?
Atsakyti
Man patinka HelloKitty-turiu keleta rubeliu,rankine.
Nemanau kad Lt si manija uzvaldys...dauguma moteru-merginu galvoja kad tai vaikuciu herojus.
Atsakyti
Na, gal Hello Kitty ir neuzvaldys visu lietyvaiciu sirdziu, bet siokia tokia manija yra ir Lietuvoje! wink.gif Juk, visur pilna Kitty daikteliu, zurnalas neseniai lietuviu kalba atsirado, ir t.t. Tai manyciau lengva manijos forma wink.gif ka gali zinoti, gal ateiti irgi busim tokie pakvaise del Kitty ;P
Atsakyti