Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Man tai vaikiska atributika ir tiek ax.gif = Barbie; bratz ir t.t. g.gif o manijos tai nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Man būtų gražu jei ta HK domėtųsi maža mergaitė, bet kai suaugusios moterys suavaikėja tai nežinau, man tai kvepia šiokiu tokiu nenormalumu unsure.gif Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
man tai nerealiai grazu kai suaugusi moteris moka toki mergaitiska dalykeli priderinti prie sawo stiliaus ir jis nekrenta i akis. laaaabai grazu blush2.gif
Atsakyti
labai gražu ir miela... wub.gif bet vaikiška.... ax.gif
Atsakyti
Daug daiktu esu maciusi su Kitty, bet kazkaip man ne prie sirdies, nors esu megeja "vaikisku" dalyku. ax.gif Bet va sita tai buvau uzsikepus pirkt-
user posted image
Nes noriu kokios nors neiprastos peles savo kompui, o pasirinkimo yra tik is masinos, colos skardines ir kites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 11, 20:35)
Daug daiktu esu maciusi su Kitty, bet kazkaip man ne prie sirdies, nors esu megeja "vaikisku" dalyku. ax.gif Bet va sita tai buvau uzsikepus pirkt-
user posted image
Nes noriu kokios nors neiprastos peles savo kompui, o pasirinkimo yra tik is masinos, colos skardines ir kites smile.gif

O, kokia kieta pele wub.gif
Atsakyti
Oho blink.gif Tai čia, pasirodo, tik prekinis ženklas? O aš, sena tundra, galvojau - gal koks multikas laugh.gif Nu nes pas mus Maximose prie kasų irgi kažkokių saldainiukų su tuo Hello Kitty padėt - šalia Simpsonų visokių irgi Kempiniukų...

Tai nėr multiko? Tik pieštas katiniukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 04 11, 20:51)
Oho blink.gif  Tai čia, pasirodo, tik prekinis ženklas? O aš, sena tundra, galvojau - gal koks multikas laugh.gif Nu nes pas mus Maximose prie kasų irgi kažkokių saldainiukų su tuo Hello Kitty padėt - šalia Simpsonų visokių irgi Kempiniukų...

Tai nėr multiko? Tik pieštas katiniukas? unsure.gif

na gal ir multikas yra, pagal viska turetu buti unsure.gif... net meninis filmas jau turetu buti sukurtas, bei kok zvaigzdynas siuo vardu pavadintas laugh.gif
o tuos zefyrus ant pagaliuko esu ir as macius, db prisiminiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 11, 20:35)

na mielas daikciukas ax.gif
Atsakyti
man tai nerealiai patinka HK ( nors esu seniai is vaikisko amziaus isaugus).. Tiesa, Lietuvoj tos manijos nera, bet Europoje ji jau senokai, o apie Azijos salis net nekalbu... vat , ir dabar kvepiu HK kuno sviestuku rankyters pasitepus....
Atsakyti
O man ji visai nepatinka, gal jai man butu 12 tai ir pirkciau visokius niekucius su jos atvaizdu..Ir seip asmeniskai labai nagraziai atrodo kai suaugusios moterys nesioja pvz tases su ta katyte suvaikejimas kazkoks... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tas zenklas liktai is azijos ir yra g.gif man tai nepatinka,turginis kazkoks. As labiau megstu mikimauzus ir donalda,tai bent grazia vaikyste primena rolleyes.gif
Atsakyti
man, kazkaip, jau labai tas stilius mazvaikiskas. sorry
Atsakyti