Man tai vaikiska atributika ir tiek = Barbie; bratz ir t.t. o manijos tai nesuprantu
man tai nerealiai grazu kai suaugusi moteris moka toki mergaitiska dalykeli priderinti prie sawo stiliaus ir jis nekrenta i akis. laaaabai grazu
Daug daiktu esu maciusi su Kitty, bet kazkaip man ne prie sirdies, nors esu megeja "vaikisku" dalyku. Bet va sita tai buvau uzsikepus pirkt-
Nes noriu kokios nors neiprastos peles savo kompui, o pasirinkimo yra tik is masinos, colos skardines ir kites
Nes noriu kokios nors neiprastos peles savo kompui, o pasirinkimo yra tik is masinos, colos skardines ir kites
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 11, 20:35)
Daug daiktu esu maciusi su Kitty, bet kazkaip man ne prie sirdies, nors esu megeja "vaikisku" dalyku. Bet va sita tai buvau uzsikepus pirkt-
O, kokia kieta pele
Oho Tai čia, pasirodo, tik prekinis ženklas? O aš, sena tundra, galvojau - gal koks multikas Nu nes pas mus Maximose prie kasų irgi kažkokių saldainiukų su tuo Hello Kitty padėt - šalia Simpsonų visokių irgi Kempiniukų...
Tai nėr multiko? Tik pieštas katiniukas?
QUOTE(Noa @ 2008 04 11, 20:51)
Oho Tai čia, pasirodo, tik prekinis ženklas? O aš, sena tundra, galvojau - gal koks multikas Nu nes pas mus Maximose prie kasų irgi kažkokių saldainiukų su tuo Hello Kitty padėt - šalia Simpsonų visokių irgi Kempiniukų...
na gal ir multikas yra, pagal viska turetu buti ... net meninis filmas jau turetu buti sukurtas, bei kok zvaigzdynas siuo vardu pavadintas
o tuos zefyrus ant pagaliuko esu ir as macius, db prisiminiau
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 11, 20:35)
na mielas daikciukas
man tai nerealiai patinka HK ( nors esu seniai is vaikisko amziaus isaugus).. Tiesa, Lietuvoj tos manijos nera, bet Europoje ji jau senokai, o apie Azijos salis net nekalbu... vat , ir dabar kvepiu HK kuno sviestuku rankyters pasitepus....
O man ji visai nepatinka, gal jai man butu 12 tai ir pirkciau visokius niekucius su jos atvaizdu..Ir seip asmeniskai labai nagraziai atrodo kai suaugusios moterys nesioja pvz tases su ta katyte suvaikejimas kazkoks...
O tas zenklas liktai is azijos ir yra man tai nepatinka,turginis kazkoks. As labiau megstu mikimauzus ir donalda,tai bent grazia vaikyste primena
man, kazkaip, jau labai tas stilius mazvaikiskas. sorry