Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

sveikos 4u.gif

labai reikia pagalbos del HK lotuliukas.gif

duktereciai noriu kanors is papuosalu nupirkti,nes ji pasinesus ant HK lotuliukas.gif jai 8 metai sueis 4u.gif ar kokiam Ibero rasciau kanors su HK? biggrin.gif padekit 4u.gif aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 05 rugpjūčio 2009 - 14:29
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2009 07 08, 10:25)
... Iš vis keistai atrodo, kai moteris ar mergina bando atrodyti kaip maža mergaitė blink.gif

Man dar keisčiau atrodo be laiko 'subobėjusios' merginos mirksiukas.gif .
Taikau ne jums asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 08 05, 15:28)
sveikos  4u.gif 

labai reikia pagalbos del HK  lotuliukas.gif

duktereciai noriu kanors is papuosalu nupirkti,nes ji pasinesus ant HK  lotuliukas.gif  jai 8 metai sueis  4u.gif  ar kokiam Ibero rasciau kanors su HK?  biggrin.gif  padekit  4u.gif  aciu!

Ibero yra HK auskarai , žiedukai , grandinėlės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2009 08 05, 19:48)
Ibero yra HK  auskarai , žiedukai , grandinėlės  4u.gif  4u.gif

aciu Jums labiausiai uz atsakyma!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D0minyka @ 2009 06 22, 16:52)
Oi aš  ir ``pasinešiau`` ant šios mados. 4u.gif
Nesenai nusipirkau pižamą,gal žinot kur būtų galima  rasti kokią nors maikutę?

ir as turiu pizamele HK thumbup.gif mano vyrui irgi ji patinka thumbup.gif
Atsakyti
nupirkau HK laikroduka dukrai,o po keliu menesiu nukrito rodykle ir galop visiskai sustojo verysad.gif (buvau parsisiuntusi per mergina)nusivyliau unsure.gif
Atsakyti
Drabuziu su vaikiskais piesinukais nenesiociau, nei su mikimauzais nei su animaciniais kaciukais schmoll.gif nesuprantu, kuo tas hello kitty isskirtinis, kad suaugusios moterys sau tokius rubus perka g.gif
Atsakyti
o as pragyvenau japonijoj 8 metus ir nemazai visko turiu su hello kitty wub.gif ,ir savo mergytei dabar daug ka siunciuos su sia miela katyte wub.gif ,ir dar yra labai miela katyte Marie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness @ 2009 08 25, 16:22)
Drabuziu su vaikiskais piesinukais nenesiociau, nei su mikimauzais nei su animaciniais kaciukais  schmoll.gif  nesuprantu, kuo tas hello kitty isskirtinis, kad suaugusios moterys sau tokius rubus perka  g.gif

na su ivairiais animaciniais piesiniais galeciau nesiot ( pvz. simpsons), bet del hello kitty tai pritariu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 07 28, 23:53)
Man labai patinka HELLO KITTY  wub.gif  13m. man..  4u.gif
turiu naktinukus su HK (juos dabar esu apsivilkusi,jie mano mylimiausi  wub.gif )
sortukus (kelnaites)
gumuciu i plaukus (is maximos  lotuliukas.gif )
dabar uzsimaniau kuo daugiau niekuciu su hello kitty tai kai tik rasiu-pirksiu  lotuliukas.gif  wub.gif

jei tau taip patinka hello kitty tai ivesk per google hello kitty laikrodziai wink.gif man yra 11 metu taip pat hello kitty fane esu smile.gif
Atsakyti
HK labai mielas personazas mergytem wub.gif savo pirmokei nupirkau kuprine su sia katyte smile.gif
Atsakyti