sveikos
labai reikia pagalbos del HK
duktereciai noriu kanors is papuosalu nupirkti,nes ji pasinesus ant HK jai 8 metai sueis ar kokiam Ibero rasciau kanors su HK? padekit aciu!
QUOTE(ruteliukste @ 2009 07 08, 10:25)
... Iš vis keistai atrodo, kai moteris ar mergina bando atrodyti kaip maža mergaitė
Man dar keisčiau atrodo be laiko 'subobėjusios' merginos .
Taikau ne jums asmeniškai.
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 08 05, 15:28)
sveikos
duktereciai noriu kanors is papuosalu nupirkti,nes ji pasinesus ant HK jai 8 metai sueis ar kokiam Ibero rasciau kanors su HK? padekit aciu!
Ibero yra HK auskarai , žiedukai , grandinėlės
QUOTE(lorax @ 2009 08 05, 19:48)
Ibero yra HK auskarai , žiedukai , grandinėlės
aciu Jums labiausiai uz atsakyma!!!
QUOTE(D0minyka @ 2009 06 22, 16:52)
Oi aš ir ``pasinešiau`` ant šios mados.
Nesenai nusipirkau pižamą,gal žinot kur būtų galima rasti kokią nors maikutę?
Nesenai nusipirkau pižamą,gal žinot kur būtų galima rasti kokią nors maikutę?
ir as turiu pizamele HK mano vyrui irgi ji patinka
Drabuziu su vaikiskais piesinukais nenesiociau, nei su mikimauzais nei su animaciniais kaciukais nesuprantu, kuo tas hello kitty isskirtinis, kad suaugusios moterys sau tokius rubus perka
o as pragyvenau japonijoj 8 metus ir nemazai visko turiu su hello kitty ,ir savo mergytei dabar daug ka siunciuos su sia miela katyte ,ir dar yra labai miela katyte Marie
QUOTE(sweetness @ 2009 08 25, 16:22)
Drabuziu su vaikiskais piesinukais nenesiociau, nei su mikimauzais nei su animaciniais kaciukais nesuprantu, kuo tas hello kitty isskirtinis, kad suaugusios moterys sau tokius rubus perka
na su ivairiais animaciniais piesiniais galeciau nesiot ( pvz. simpsons), bet del hello kitty tai pritariu
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 07 28, 23:53)
Man labai patinka HELLO KITTY 13m. man..
turiu naktinukus su HK (juos dabar esu apsivilkusi,jie mano mylimiausi )
sortukus (kelnaites)
gumuciu i plaukus (is maximos )
dabar uzsimaniau kuo daugiau niekuciu su hello kitty tai kai tik rasiu-pirksiu
turiu naktinukus su HK (juos dabar esu apsivilkusi,jie mano mylimiausi )
sortukus (kelnaites)
gumuciu i plaukus (is maximos )
dabar uzsimaniau kuo daugiau niekuciu su hello kitty tai kai tik rasiu-pirksiu
jei tau taip patinka hello kitty tai ivesk per google hello kitty laikrodziai man yra 11 metu taip pat hello kitty fane esu
HK labai mielas personazas mergytem savo pirmokei nupirkau kuprine su sia katyte