Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Kai buvau maza ( o tai buvo pries 20 metu), pilna turejau visokiu gumyciu ir segtuku HK bigsmile.gif Is Azijos buvo man atveze, iki siol dar turiu juos issaugojus rolleyes.gif Palikau kaip vaikystes prisiminima, bet jauciu reikia traukti ir atgaivinti antram gyvenimui assa.gif

Man labai miela katyte, tikrai noreciau maikutes (butinai gausiu tongue.gif ) prie dzinsiuku thumbup.gif bigsmile.gif Jau nekalbu apie apatinius, pizama ir ranksluostukus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 29 gegužės 2009 - 20:24
Mazom mergytem tai wub.gif geriau nebuna
Atsakyti
hello kity valdo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi aš ir ``pasinešiau`` ant šios mados. 4u.gif
Nesenai nusipirkau pižamą,gal žinot kur būtų galima rasti kokią nors maikutę?
Atsakyti
Manes nei biski nevilioja sis prekybinis zenklas. g.gif
Atsakyti
Manęs irgi. schmoll.gif
Atsakyti
Man viskas grazu su HK wub.gif
Atsakyti
Nors rozines spalvos nepernesu, bet tas Hello Kity kaciukas na jau toks mielas, kad negaliu jam atsispirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepatinka man... Iš vis keistai atrodo, kai moteris ar mergina bando atrodyti kaip maža mergaitė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2009 07 08, 10:25)
Iš vis keistai atrodo, kai moteris ar mergina bando atrodyti kaip maža mergaitė blink.gif

O man atrodo,kad mes niekad is mergaitisko amziaus neisaugsim,ypac tos kur turi mergaites lotuliukas.gif man jau nuo seniai kritus i aki HK wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 11, 14:35)
Cia man primena, kaip brites del "Playboy" isprotejusios. Kiekvienoje parduotuveje gali nusipirkti visokiu pukuotu ruzavu nesamoniu doh.gif  o jei ne Playboy, tai tada siaip viskas turi buti PINK.

Jau geriau Playboy, negu HelloKitty biggrin.gif o ir pireš rūžavą nieko prieš neturiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(D0minyka @ 2009 06 22, 17:52)
Oi aš  ir ``pasinešiau`` ant šios mados. 4u.gif
Nesenai nusipirkau pižamą,gal žinot kur būtų galima  rasti kokią nors maikutę?

O maikučių galima LABAI daug rasti Vilniuje Gariūnų ir Kalvarijų turguj biggrin.gif ir diržų ir viso kito.. Turėjau aš HK diržą, bet greit pabodo, pardaviau. :>
Atsakyti